Miten rakentaa Zen lähde

miten rakentaa zen lähteelle

Vaikeustaso: Kohtalainen. Se vaatii hieman voimaa. Jos voit kaivaa reikä ja kuorma kiviä, te teette hyvin.

Rakenna zen suihkulähde omassa kodissa voi olla hyvin rentouttava ja hyödyllistä rakentamisen aikana tämän zen suunnittelutehtävä sekä sinulla on zen suihkulähde käytettävissänne ja pihalla oman kodin, joka antaa koristeellinen ilmeen ympäristössä että näytät erittäin houkutteleva.

Edut rakentaa zen suihkulähde puutarhassa itsessään

Jos hikoilu eroon stressistä saunassa, voit mennä aseman "jooga" ja "om" ei ole tarkalleen jotain tärkeää, ja et tiedä miksi olet työskennellyt kovasti rentoutua, tarvitset ehkä paikka istua hiljaa ja miettiä luonnon ääniä: lintujen viserrystä, tuuli olisi puhaltanut, purojen solinaa. Sinulla ei ole stream lähellä talosi? Ei se mitään. Rakenna zen suihkulähde puutarhassa itse pehmeällä, rauhoittava noro.

Miten rakentaa zen suihkulähde

Hanke on mitään niin sinun täytyy stressiä. Vuonna viikonloppuna voit muistella hienoja koruja et enää käytä omassa puutarhassa joten se kestävä muistomerkki rauhaan. Elvyttää birdbath tai lävistää kasa kiviä Paikan päällä, kuten tämä vanha ystävä tein erittäin kuumana iltapäivänä. Kun työ on valmis ja virta on käynnissä, voit poistaa stressiä luut tämän Cascade virtoja. Se rentoutua koskaan näyttänyt näin helppoa.

Vaiheet rakentamiseksi lähteestä zen

rakentamisen ensimmäinen vaihe zen lähde

1. Dig reikä pumppu

Terävällä lapio, kaivaa reikä 2 tuumaa yli kulhoon ja leveä mahtuakseen. Laita maaperään kottikärryt tai pressun suojaamiseksi lähellä nurmikolla. Cava kapea ja matala kaivannon välillä hyvin ja lähimmän ulkoiseen lähtöön.

Vahvistetaan altaan ja lähteen läpi zen

zen lähde rakentaminen vaihe 2 altaaseen ja kanavan

Laita sänky 2 tuumaa paksu soraa valua kuoppaan. Laita kulho sora. Mittaa poistokohdan etäisyyden reunaan kuoppaan. Leikkaa PVC-putkesta pituus tämän. Kulkee ketjun läpi teippiä ja sijoitettu toiseen päähän pumpun ulostuloon. Vedä pistoke putken läpi. Peitä tiiviisti pää, putken niin, että se ei vedä sisäänpäin. Putki lepää kaivantoon ja täyttää siihen.

3. Säädä osat

säätämällä osien lähteen osan 3 zen

Centra pumppu kulhoon. Aseta näytön (jotka kattavat reikä) kuoppa ja on kohdassa, suoraan yli kierteillä ulostulon pumpun. Merkitsee myös reuna lähimpänä kanavaan.

4. Mark aukko

merkitä zen lähteen aukko

Erityistä sakset, leikkaa ympyrän 1 tuuman keskellä merkki. Leikataan läppä kolmella sivulla merkitse kanava on riittävän suuri, jotta pääset ja irrota pumppu korjattavaksi.

5. Yhdistä putken ja pumpun

yhdistävät putken lähde zen vaihe 5

Putkella leikkuri, leikattu osa 4-tuuman lopusta kupariputken. Unscrews puserrusliittimet päissä palloventtiilin. Dia mutteri palloventtiili, sitten messinki rengas, tai lasta, pitkä osa putken. Lisätä putken toiseen päähän palloventtiilin, sitten sormi puristettava holkki mutteri venttiilin. Une lyhyt putkiosa toisessa päässä venttiilin samalla tavalla.

Kierteitetyllä sovittimen päähän pumpun ulostulon. Poistaa viimeisen puristuksen ja liukuu mutteri, sitten holkki on lyhyt osa putken. Yhteyden letku pumpata puristusliitin. Jakoavaimella, kiristä kolme puritusmutteri ylimääräinen neljänneskierros.

Kaatamalla 2-tuuman kuivatus sora alaosassa altaan, jossa se lähdettä, tuetaan Zen. Aseta pumppu keskelle altaan putken ylös. Pyyhkäisemällä putken päälle ja disponla käyttää läppä on lähellä kanava.

6. Aseta kansi alla lähteen zen

Sijoittamalla kansi alla lähteen zen vaihe 6

Käsisahalla, leikkaa puun osat riittävän pitkä ulottuakseen hyvin kuin muutaman senttimetrin kummallakin puolella. Aseta puinen kansi päälle reikä näytön yläreunassa.

7. Onko matematiikka

tehden laskelmat zen lähde

Pinottu kiviä luoda esteettinen järjestely rakentamiseen lähteelle zen. Lueteltu alareunassa jokainen kivi kynällä seurata järjestyksessä kuten mennä kasaantuu.

Aseta kivi sora. Vasaporaa varustettu poranterä 5/8 tuuman, Pierce kautta litteä osa kivi. Toista sama kaikille kiviä.

Vihje: Pidä vesiämpäriin lähellä pora. Kaada hieman ajoittain kivi pitää sen kosteana ja viileä työskennellessään porat ja voit itse muokata zen suunnitella lähde.

8. Kokoa lähde zen

asennus lähde zen vaihe 8

Kulkee kivet kupariputkien ja pinottu kunnes tasapainottua. Merkintä putken päässä, jossa kiviä. Poista ylempi kivi ja käyttää putki leikkuri leikkaa kupariputkien 1/4 tuuman alle rajan. Vaihda kivi.

Täytä säiliö vesiletkulla, lisäämällä riittävästi vettä nousevan 5 cm pumpun. Avaa palloventtiili yhdistää pumpun, käännä se ja tarkistaa virtaus. Säätämällä paine palloventtiilin.

9. Saatetaan rakentaminen lähteen zen

Zen päättyy lähde

Suoraan veteen kääntämällä pinottu kiviä. Wedge pienemmät kivet reiät pitämään rakenteen vakaana. Tehdä pysyviä järjestelyjä, Apagua vesi ja selkeä silikoniliimaa sijoitettu kivien välistä. Anna liiman kuivua ennen virran kytkemistä uudelleen. Kun lähde virtaa niin kuin haluaisi, sulje ikkuna ja naamiointi pohja pienillä kivillä.

Neuvostoa harkitsemaan ennen rakennuksen lähde zen: Tarkasta vedenpinta altaan säännöllisesti, erityisesti helleaalto ja palauttaa jatkuvasti ylläpitää uppopumppu.

Lopullinen Vinkkejä suunnittelu Zen suihkulähde

askel askeleelta, miten suunnitella zen puutarha

Voit myös tarkastella tätä koskevia tietoja suunnitella zen puutarha

Kirjoittaminen: Life joukkue lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1