Koska liikunta kävely on parempi kuin lenkkeily

käynnissä ja kävellä ovat vaikuttavia liikuntaa joka herättää jokaisen solun kehon. Ne ovat ehdottomista suosikeistani maailmassa kunto, ja asiantuntijat pitävät näitä toimia erinomaisina harjoituksia. mutta kävely liikunta se voi olla parempi suorittaa monella tavalla. Lue oppia miksi.

run-and-kävely

Koska liikunta kävely on parempi kuin lenkkeily

Todellakin, juoksu ja kävely ovat kaksi harjoituksia, jotka ovat parhaiten tarkasteltava maailmaa silloin, kun laitos käyttänyt, koska molemmat ovat aerobisia harjoituksia, jotka tukevat ongelma terveellinen laihtuminen, parantaa mielialaa, lisää energiaa säädellä korkea verenpaine ja kolesteroliarvot sekä vähentää riskiä syövän, diabeteksen ja sydänsairauksiin.

Joillekin kävely on enemmän kuin tapa, joka vie ne jonnekin, mutta se on itse asiassa yksi parhaista, mitä voi antaa kehon. kävely liikunta, parantaa kehon, se parantaa ulkonäköä ja antaa pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia.

Jokaisen askeleen, vahvistaa verenkierto, lihakset äänisen ja lisää tehoa polttaa rasvaa ja vähentää mahdollisuuksia monien sairauksien.

Kävely ja käynnissä

Reipas kävely on tehokkaampi vähentämään sydänsairauksien riskiä kuin ajaa kun energiankulutus Näiden toimien on tasapainoinen.

Varten tietyn tutkimuksen ryhmä tiedemiehiä verrattuna tulokset kahdesta erillisestä tutkimuksesta kuusi vuotta. He löysivät 33060 juoksijat ja 15045 kävelijät iältään 18 80 vuotta.

Tulokset osoittivat, että vaikka osanottajat molemmissa ryhmissä viettänyt saman verran energiaa, kävelijät olivat suuremmat terveyshyödyt kuin ikätoverinsa.

Käydessä voi vähentää sydänsairauksien riskiä 4,5%, mutta kävely voi vähentää tätä riskiä 9,3%.

Hän kävely oli suurempi vaikutus seuraaviin tekijöihin, jotka lisäävät sydänsairauksien riskiä:

  • Kävely riski pienenee verenpainetauti ensimmäisen 7,2% ja 4,2%
  • Hän kävely vähensi riskiä korkea kolesteroli ensin 7% ja käynnissä 4,3%
  • Sekä kävely ja juoksu, vähensi diabeteksen ensimmäisen kerran 12%.

Älä anna lue: 10 elintarvikkeita torjumiseksi Candida

Dr. Paul Williams Lawrence Berkley National Laboratory Kaliforniassa, johtaja Tutkimuksessa todettiin, että kävely ja käynnissä kohtalaisia, tarjota yllättäviä terveyshyötyjä, koska molemmat koskevat samaa lihasryhmiä.

Ero on intensiteetti näitä toimintoja. Piti juoksijoiden ja kävelijöiden pitäisi viettää saman verran energiaa kokea samat edut, eli ne olisi kävellä hieman enemmän kuin sinulla olisi juosta saavuttaa sama vaikutus.

Kävely ja käynnissä voidaan tehdä missä tahansa, milloin tahansa, ei maksa mitään, ja ne pidetään erinomaisena sosiaalista toimintaa.

Running on melko tiukka verrattuna kävely liikunta, joten jos haluat parempaa, sinun täytyy valita sopeutusohjelmaan, joka parantaa kuntoa mahdollisimman pian.

Tekee liikaa vaivaa on haitallista

Mukaan raportin Journal of American College of Cardiology, ihmisiä, jotka pakottavat elinten koviin liikuntaa, on todennäköisesti menettää tarjoamia etuja kävelyä.

Tämä raportti tehtiin joukko tutkijoita Tanskasta. Ihmiset, jotka pyörittävät nopealla tahdilla yli 4 tuntia viikossa, ja yli kolme kertaa viikossa, kokenut saman kuolemanriski kuin ne, jotka istuvat pitkiä päiviä ja eivät käytä lainkaan.

Tämä johtui tutkimuksen 12 vuotta. Tulokset eivät muuttuneet edes tutkijat ottivat huomioon tekijät, kuten ikä, sukupuoli, potilastiedot, historia sydän / diabetes tauti, tupakointi ja alkoholinkäyttö.

Lisäksi alempi kuolemanriski havaittiin henkilöillä, jotka juoksivat alle kolme kertaa viikossa 1-2,4 tuntia, tietenkin, hitaasti ja maltillisesti.

Älä lopeta lukeminen: Paras harjoitukset fibromyalgia

Liikunta-de-walk-etuudetIhmiset, jotka juoksivat vähän kauemmin, sillä 2,5-4 tuntia viikossa nopeammin, alle kolme kertaa viikossa, merkitsi hieman suurempi riski kuolla 66%. Tämä varmasti oli yllätys.

Jos yrität laihtua ja ylläpitää terveyttä, harkitse määritetään kultainen keskitie, joka suojaa sydämen terveyttä, polttaa kaloreita ja säädellä verensokeria.

Se on todella hyvä tietää, että jopa kävely voi tuoda etuja, hyvä, eikö? Tämä todennäköisesti iloa niille, jotka eivät halua ajaa.

Kävely on hyötyä lähes kaikille

Liikunta kävely on hämmästyttävä toimintaa Harjoitus aloittelijoille tai henkilöille diagnosoitu terveysongelma. Lihavat ihmiset altistavat kehoaan vähemmän stressiä, jos he päättävät kävellä eikä ajaa.

Running on luonteeltaan toistuvan, joten riski loukkaantua on melko korkea, toisin kuin kävelyä. Fitness gurut mielestä käynnissä on suuri vaikutus käyttää missä voit satuttaa nivelet polven, lonkan ja nilkan.

Toisaalta, kävely on vähäinen vaikutus toiminnan ja aiheuttaa vähemmän vahinkoa keholle.
Mahdollisuudet vaurioitumisen lantion ja polven nivelet juostessa ovat melko alhaiset, mutta sinulla on vielä tehdä harppauksia tai istua vähintään kaksi kertaa viikossa.

Noin 10000 askelta päivässä tekee naisista tuntuu kuusi vuotta nuorempi, ja miehet tuntevat kuusivuotias. Kävely on helppo toteuttaa työaikana, joten voit harkita kokouksessa kävellä tai saada juoksumatolla kirjoituspöytä.

Oletteko silti mieluummin käynnissä kävely?

Jos et voi luopua trotted aikaisin aamulla, tee se nurmikolla, metsäpoluilla, likaa, tuhkaa ja ihmisen kappaleita. Ostaa laadukkaita kenkiä ja varmista käytät oikein. Harkita vähitellen mittarilukema juokset.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map