Vaihtoehtoinen lääketiede – hoitoja ja menetelmät

Feldenkrais menetelmä.

Vaihtoehtoinen lääketiede - erilaiset hoidot ja käytetyt menetelmät maailmanlaajuisesti.
menetelmä Feldenkrais Se on nimi sen luoja, tohtori Moshe Feldenkrais, KTT (1904-1984), fyysikko venäläistä alkuperää judo asiantuntija, koneinsinööri ja kouluttaja. Se perustuu periaatteisiin fysiikan, biomekaniikan ja empiirinen ymmärtäminen oppimisen ja inhimillisen kehityksen.

lääkäri hellään liikettä ja kohdistivat huomionsa lisätä helppous ja liikerataa, parantaa joustavuutta ja koordinointi sekä löytämässä luontainen kyky siro ja tehokkaan liikkumisen.
Menetelmää käytetään usein auttaa stressiä ja jännitystä ja parantaa tasapainoa ja koordinaatiota. Feldenkrais pidetään tapa oppia koko kehon liikkeet sijaan kuria sairaanhoidon.

Esimerkiksi käytännössä käyttäen Feldenkrais-

herbalism

herbalism Se on menetelmä parantavaa, jota on käytetty kaikissa kulttuureissa ympäri maailmaa muinaisista ajoista lähtien. Kasvien tai kasvituotteiden johdannaisia ​​käytetään kohdella useiden sairauksien ja auttaa elintoimintojen. Herbalism ei ole lisensoitu ammatti Yhdysvalloissa, mutta yrtit suositellaan monet lääkärit potilailleen hoitamaan erilaisia ​​sairauksia.

Älä lopeta lukeminen: käsittele fibromyalgian kanssa lääkekasveja

naturopathic Medicine

filosofia luonnonparantaja Se perustuu käsitteeseen parantavaa voimaa luonnosta. Lääkärit ja parantajat työskennellyt yrttejä, ruokaa, vettä, paasto ja kehon ensin. Sertifiointi opintoja seuraavien neljän vuoden jatko tiedekunnan naturopathic lääketieteen lukien kaikki samat tieteiden lääkärinä sekä kokonaisvaltaisesti eikä myrkyllisiä hoito jossa painotetaan voimakkaasti sairauksien ehkäisyä ja hyvinvointi optimointi. Lisäksi jälkeen normaalin hoitokäytännön opetussuunnitelma, luonnonparantaja täytettävä neljän vuoden koulutusta Clinical Nutrition, akupunktio, homeopaattisia lääkkeitä, kasvitieteellinen lääketieteen, psykologian ja neuvonta. Naturopathic lääkäri ottaa ammattitutkintoihin aluksella siten, että hän voi antaa luvan valtion tai toimivalta perusterveydenhuollon lääkäri lääketiede yleensä havaittu olevan ND tai NMD.

Rolfing menetelmä

Rolfing on nimi Dr. Ida P. Rolf, joka viittasi työnsä (kuten jotkut edelleen) nimellä "rakenteellinen integraatio". Dr. Rolf luotu järjestelmä, syvä manipulointi sidekudosten lieventämiseksi fyysinen kohdistusvirheen läpi sarjan 10 istuntoja, jotka kukin keskittyvät eri runko-osaan. Ihmiset etsivät Rolfing keinona lievittää kipua ja kroonista stressiä ja parantaa suorituskykyä ammatillista ja jokapäiväistä toimintaa. Rolfers koulutettu voidaan nimetä rivinvaihto tai autolla.

Älä lopeta lukeminen: Kookosöljy ominaisuuksiltaan vastaan ​​vanhuuden dementian ja Alzheimerin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 65