Etusivu korjaustoimenpiteitä varten haavan paranemiseen

meloni auttaa parantamaan haavoja

Naarmut ja pienet vammat ovat pieniä onnettomuuksia joita esiintyy usein, varsinkin jos työtä terävillä työkaluilla, joten meidän täytyy parantaa haavat tehokkaasti välttää komplikaatioita seuraavat.

On olemassa useita kotiin korjaustoimenpiteitä erittäin tehokas haavojen parantamiseen, jotka auttavat kehoa paranemaan nopeammin.

Koska on iho rikkoutuu, keho alkaa paranemista tuottamalla aineita, kuten kollageenia. Kuitenkin monet ihmiset valittavat, että iho kestää kauan parantua. Tästä syystä olisi hyödyllistä tietää syyt, miksi tämä tilanne ja mitä luontaistuotteet, jotka voivat nopeuttaa tätä prosessia tapahtuu.

Tekijöitä, jotka hidastavat haavat paranevat

ikä

iän, ei vain liike pahenee ja saa vähemmän happea soluihin, jotka toimivat haavojen parantumiseen, mutta myös kudosten entistä "venytetty".

stressi

kun korosti, kehon erittää steroidi aineita, jotka muuttavat solujen DNA: han. Toisin sanoen, solut eivät noudata "ohjeita" töihin. Tämän vuoksi, kehon lakkaa tuottamasta kollageenin kuten tavallista ja tekee paranemista hidastuu.

tiettyjä lääkkeitä

On aineita, joita keho erittää ja tuottamat stressistä kuten steroidien aineita, tuotetaan myös laboratorioissa kemiallisten prosessien (esim akne helppous ihottuma). On loogista olettaa, että nämä lääkkeet hidastavat paranemista. Muut lääkkeet, jotka hidastavat paranemista ovat myös tulehduskipulääkkeitä veren hyytymiseen.

Lihavuus, diabetes tai jokin muu metabolinen sairaus (verenpainetauti, kolesteroli) ei ole suosiollinen haavan paranemisen nopeasti).

Älä lopeta lukeminen 5 yksinkertainen kotiin korjaustoimenpiteitä varten keltaiset hampaat

nuuska

Huono verenkierto voi hidastaa paranemista. Kun kyseessä on nuuska, nikotiini aiheuttaa valtimoiden kuristaa ja siten vie vähemmän verta. Näin ollen, saavuttaa kudoksiin vähemmän happea ja tämä on tärkeä osa kollageenin tuotantoa. Siksi se on aina suositeltavaa, että potilaat, jotka tupakoivat ja toiminut luopua tapana, vähintään viikko ennen ja kuluttua intervention.

puutostiloja

Niin, että laitos voi tuottaa kollageenia, kun läsnä on A-vitamiinin ja C-tarvitaan ja sinkki malmi. Siksi kulutus elintarvikkeiden runsaasti näitä ravintoaineita suositellaan (porkkana, papaija, guava, kiivi, sitruuna, appelsiini, viinirypäle, jne) vauhdittaa paranemista. Yhtä tärkeää on käyttää proteiinia (soija, maito, munat, pavut, siipikarja, jne.) Ja kollageenin tuotantoa elimistössä. Muista kuluttaa seuraavat erät:

  • C-vitamiini
  • porkkana
  • papaija
  • Foods runsaasti kasviproteiinia.

Etusivu korjaustoimenpiteitä nopeuttaa haavojen paranemiseen

Peude käytöstä tiettyjen elintarvikkeiden nopeuttaa haavojen paranemista paljon nopeammin ja se myös antaa kehon ravintoaineita tarvitaan tartuntavaaran ja parantaa yleistä terveyttä.

papaija

papaija parantaa haavat

Bate 5 kahvi papaija ja 1 kuppi jäädytetty mustikoita 5 kuppia mango mehua ja 5 kuppia vähärasvainen tavallinen jogurtti tai rasvaton. Ota tämä lyöty päivittäin.

Beat 1 kuppi papaija ja 1 persikka, Luuton, yhdessä mehu 2 appelsiinit ja 2 porkkanaa kunnes sekoitetaan. Kriteereitä ja juodaan heti.

porkkana mehua

Levitä arpi sideharso kastettu porkkana mehua. Tämä lääke helpottaa nopeaa uudistumista ihon ja helpottaa paranemista.

Älä lopeta lukeminen: Luontaistuotteet poistaa hikka

meloni

1 viipale melonia 5 Natural kupillista porkkana mehua ja mehu 1 appelsiini ja 1 sitruunan kunnes hyvin sekoitettu. Juoda kupillinen päivässä nopeuttaa paranemista ja auttaa haavat paranevat luonnostaan.

kamomilla

Kiehua 1 litraan vettä ja kaada ruokalusikallinen timjami ja 2 ruokalusikallista kamomillan kukkia. Poistaa lämpöä ja anna seistä 15 minuuttia. Sulostuttaa kuumaa juomaa. Take 2 kupillista päivässä 1 viikko. tätä lääkettä Se on erinomainen antiseptinen, joka taistelee infektio ja edistää paranemista, mutta liian paljon voi vaikuttaa suolistoflooran. Älä käytä tiineyden, imetyksen, haavaumat, sydänsairaus tai liikatoimintaa.

Toinen vaihtoehto on käyttää kylmä kahdesti päivässä, painamatta, pad liotetaan kamomilla, kun haava paranee. Jätä se 15 minuuttia.

mansikat

Hillitä 5 kuppi mansikat 1 kuppi appelsiinimehua ja 120 ml guava mehua kunnes sekoitetaan. Ota tämä mehua päivittäin.

Suosituksia parantaakseen haavan paranemista

Suorittaa harjoitukset: Sccording suorittaman tutkimuksen säännöllinen liikunta paranemisprosessia nopeutuu, koska Se helpottaa verenkiertoa mahdollistaa saapumisesta enemmän happea solujen kollageenin tuotantoa.

Ottaa tasapainoinen ruokavalio: Muista, että nopeuttaa paranemista, on välttämätöntä olla tasapainoinen ruokavalio sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita.

Suojaa arvet luonnon aurinkovoidetta: Arvet ovat vähemmän pigmenttiä kuin muu iho ja siksi ovat erityisen alttiita auringonpolttamia.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 89