Resepti kotitekoinen manteli voita

Opi tämä yksinkertainen resepti valmistelemaan kotitekoinen manteli voita vaiheessa terveellistä ruokaa, että voit olla käytettävissänne antaa makua ateriat huolehtien ruokavaliota.

Mantelivoi

Jos yrität tehdä terveellisempiä ruokavalintoja, yksi ensimmäisistä bastionien asianmukaisen ravitsemus on aamiainen ja mitä parempi tehdä manteli voita, voit valmistaa kotona.

Miten valmistautua Mantelivoi

Useimmat ihmiset ottavat aamiaisella paahtoleipää, voita, unohtaen, että sisältää tyydyttyneitä rasvoja ja kolesterolia, kaksi ravinnon ainesosia, jotka lisäävät kolesterolin määrää veressä. Pieniä muutoksia kuten muuttaa ruokaa voi tehdä suuren eron oman terveyden. Voit aloittaa kotitekoista voita raaka manteleita, täynnä vitamiineja, proteiinia, kuituja ja antioksidantteja.

ainesosat:

  • 3 kuppia raaka mantelit (ei paahdettu) suolatonta. Mieluiten valkoista, ilman kuori, koska se voi antaa sinulle ruskea ja hieman karvas
  • Makeutusaine maun
  • Suolaa maun
  • Vesi maun
  • monitoimikone

(Saanto noin 1,5 kuppia)

ohjeet:

  1. Lisää mantelit monitoimikoneessa ja pulssi pilkkoa hienoksi.
  2. Sekoita mantelirouhetta noin 10-15 minuuttia, kaavinta alas puolin tarpeen. Manteliöljyä ja sieltä saat líquida.Si vahvempi voita voita on edullinen, kun näet, että manteliöljyä alkaa levitä (kuten neljännessä kuvassa), muutama tippa vettä ja käsitellä uudelleen kunnes voin kaltainen konsistenssi. Mikä tahansa muu kohde, jonka haluat lisätä, tee se lopussa. Sekoittaa hunajaa voita tekemistä lusikka (ei prosessori).
  3. Lisää suola tai stevia / edulzante maun ja laittaa suljetussa astiassa jääkaapissa.

Älä lopeta lukeminen: 5 Reseptit parsakaalia ja kevyen aterian

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 42