Rikki saippua ja sen etuja, kun sitä käytetään

Historiallisesti tunnettu rikki, rikki on tehokas luonnollinen mineraali, joka on välttämätön fyysistä terveyttä. Se löytyy luonnollisesti runsaasti keratiini on proteiini, joka vahvistaa ihoa, hiuksia ja kynsiä. Rikki joskus kutsutaan "luonnollista kauneutta mineraali" tai "mineraali parantava", koska se toimii aktiivisesti kollageenin tuotantoa, joka on proteiini, joka auttaa pitämään ihon joustava ja terve. Se edistää myös verenkiertoa, vähentää tulehdusta ja stimuloi elimistön paranemista. Sitä käytetään laajalti saippuaa hoitaa erilaisia ​​iho-ongelmia tai osana kauneuden rituaali. Siksi rikki saippuaa käytetään erilaisiin käyttötarkoituksiin ihonsa etuja.

rikki saippua

Rikki antiikin

Antiikista kahdeksastoista-luvulla, rikkiä käytetään kaasutusaineena taistella "höyryt", jonka uskotaan aiheuttavan taudin. 5000 vuotta sitten muinaiset egyptiläiset käyttivät voiteen rikin pitää molempia akne ja ekseema, ja perinteinen kiinalainen lääketiede on käyttänyt rikki ihonhoidossa ennen hallituskauden Keltaisen keisarin, noin 2200 vuotta sitten.

Rikki on edelleen käytetään hoitoon akne. 1950-luvulta lähtien, rikki on ollut saatavilla vaahdon muodossa rikki 5% levitetään suoraan vaurioituneen ihon. Vaahto sisältää myös natriumia sulfasetamidi 10% tuotteen tukkimatta huokosia pehmittävä ja kosteuttava ihoa. Tuotteen tappaa bakteereja akne nopeasti, kun taas tasoittaa ihoa.

Rikki saippua ja sen etuja, kun sitä käytetään

Tyyppi baaria, kaikkein saippuat rikki rikkipitoisuus on 10%. Loput ainekset ovat yhdistelmä tuoksu ja saippua perusta. Saippuat, jotka sisältävät rikkiä käytetään hoitamaan tavallisia ihosairauksien; Lisättyjä rikkiä saippua on antiseptinen, antibakteeriset ja antifungaaliset ominaisuudet. Rikki on käytetty hoitoon iho-ongelmia jo vuosisatoja ja edelleen arvokas osa ainesosia ihonhoitoon.

Älä lopeta lukeminen: Cream 3 ainesosia vähentää silmien ryppyjä

Seuraavat ovat joitakin etuja voit saada hoitoa rikkiä saippualla.

Aknen hoidossa, näppylöitä ja muita virheitä

Rikki on tehokas ja suosittu hoito tulehtunut näppylöitä, ja se on yksi vanhimmista tunnetuista akne hoitoja. Rikki aiheuttaa ihon kuivumista ja kuori, joka voi olla hyvä iho akne. Ja altis iho näppylöitä ja muita puutteita, rikin vähentää ylimääräistä rasvaa iholta ja estää sen muodostumisen estetty huokosiin.

Seborrooinen ihottuma käsittely rikillä saippua

Taliköhnän on yleinen ihosairaus, joka aiheuttaa ihon on punainen, öljyinen, hilseilevä ja / tai väri hilseily. Se esiintyy usein kasvoissa ja päänahassa, keskus rinnassa ja kainaloihin. Se johtuu umpeenkasvun ihon sieni. Rikki saippua määrä vähenee sienten kullakin ongelma-alueet.

hoitoon syyhy

Syyhy on sairaus aiheuttama mikroskooppinen punkit, jotka lisätään ihon alle. Tämä aiheuttaa ihottumaa ja kutinaa epämukavaksi. Rikki on myrkyllistä punkit, mikä tekee rikki saippua edullinen ja tehokas hoito. Lisäksi, Jatkuva käyttö rikin saippuaa voi parantaa syyhy kuuden viikon säännöllisen käytön.

Älä lopeta lukemista: Edut kaurapuuroa saippuaa ja miten sellainen tehdään kotona

Valvonta ruusufinni rikin saippualla

Ruusufinni on krooninen sairaus, kasvojen ihon. Sille on ominaista soihdut ja remissioiden, ja on yleisesti todettu kuin punoitusta poskissa, nenän, leuan tai otsaan, joka usein tulee ja menee. Ruusufinni esiintyy myös kaulan, rinnan, päänahan tai korvat. Ajan myötä punoitus voi syventää väriä ja entistä pysyviä; Myös verisuonet voivat näkyä ihon alle. Ruusufinni hoito pitäisi antaa juurta, mutta rikki saippua voi auttaa ohjaamaan eräitä oireita.

Yhteenveto ja vinkkejä:

  • Rikki on käytetty hoitoon akne ja muut ihon tulehdus tuhansia vuosia.
  • Vaahtoamista rikki tappaa akne bakteereja ja kosteuttaa ihoa.
  • Jos sinulla on vaalea iho, vaahtoamista hoidossa rikin voit todennäköisesti näppylöitä "saavuttanut kriittisen pisteen", niin tyhjenevät nopeasti.
  • Jos sinulla on tumma, rasvainen iho hoito rikki vaahto, saat todennäköisesti vähentää finnejä ja mustapäitä auttamassa nopeammin.
  • Testaa aina rikki jossain vaiheessa iholla oman kyynärvarsi varmista et ole allerginen sille ennen sen naamasi.
  • Älä anna rikkiä vaatteita tai koruja.
  • Älä käytä rikkiä sisältäviä tuotteita tuoksuja peittää rikin haju. Tuoksu voi aiheuttaa ärsytystä ja mitätöi hyödyt rikki.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − 52 =