Merkkejä puutos kalsiumin luut

Kalsium on tärkeä toimiva luut, hermot solut ja oikein mineraali. Syntymästä auttaa muodostumista luita ja hampaita, kun taas aikuisilla säilyttää jatkuvan uudistumisen saman.

Merkkejä puutos kalsiumin luut

On arvioitu, että luut koostuvat 70% kalsiumia ja että puute rauta voi aiheuttaa sairauksia kuten riisitautia tai osteoporoosi. Tästä syystä me tietävät Merkkejä puutos kalsiumin luut nähdä, jos ne toimivat kunnolla tai ei.

Signaaleja, jotka osoittavat kalsiumin puutteen

Voit selvittää, onko kärsimme kalsiumin puute, emme voi kiinnittää huomiota useita oireita ei välttämättä liity luut, mutta yhtä osoittavat tarpeen kalsiumin tarvitaan elin, esimerkiksi yleisimpiä ovat lihaskrampit, unettomuus , hampaat ongelmia muun liittyvät oireet hypokalsemiaan (alhainen kalsiumpitoisuus).

lihaskrampit

Kun kärsivät lihaskrampit ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, että on olemassa kuivuminen menetys mineraaleja, joka tekee lihas ei toimi kunnolla. Mutta mitä todella tapahtuu on, että Luut eivät toimi kunnolla, koska kalsiumin puutteen. Kun näin tapahtuu, kun kävely tai siirtämällä voi tuntea lihassäryt erityisesti aseiden, reisien tai kainalot.

verenpainetauti

ihmisiä, joilla on korkea verenpaine ei todennäköisesti saa asianmukaista kalsiumia kehosta. Kun puute tämän mineraali varret voi kehittyä verenpainetauti, joten kuluttaa elintarvikkeiden välillä voi vähentää niiden ulkonäköä. Joissakin tapauksissa tämä ehto ei ehkä ole mitään oireita, mutta muut voivat kokea päänsärkyä, näköhäiriöt ja nenän peräpukamat.

Muista lukea: 10 elintarvikkeita ärtyvän suolen oireyhtymä

kuiva iho

kuiva iho kalsiumin puutteen

Kalsiumin puutteen ilmenee pääasiassa ihon ja kynnet, koska se auttaa säätelemään nopeasti uusia soluja vaihtamaan vanhat samaan. Koska iho ei ole tarpeeksi mineraalien voivat näkyä kuiva, ohut ja hauras. Välttää ulkonäkö kuiva iho, asiantuntijat suosittelevat syömisen runsaasti kalsiumia, kuten jogurtti, lehtikaali, parsakaali, kala, sardiini, muun elintarvikkeita.

hiustenlähtö

toinen signaali, joka osoittaa puute kalsiumin elin on hiustenlähtö, koska tämä mineraali on tehtävä erittämään hormonien ja entsyymien. On hormoneja kuten Androgeenit, jotka auttavat edistämään hiusten kasvua ja entsyymit kuten biotiini, jotka edistävät solujen kasvua ja vahvistamista. Tämä tekee hiukset kasvavat nopeasti, joten puute kalsium voi kadota tästä.

Osteoporoosi ja alhainen luun tiheys

Kalsium on tärkeää pitää luut vahva ja terve, mutta hypokalsemia voi johtaa lisääntynyt riski Osteoporoosi, heikot luut ja murtumia. Tästä syystä on suositeltavaa kuluttaa tätä kivennäisaineita, jotka voivat pienentää riskiä sairastua tähän tautiin vaihdevuosien jälkeen naisille. Miehillä voi vähentää riskiä luukadon kautta syntyvistä ikää.

kuukautisia edeltävä oireyhtymä

Tämäntyyppinen oireyhtymä voi aiheuttaa päänsärkyä, nesteen kertyminen jaloissa, yleinen tulehdus, masennus, ahdistuneisuus ja joskus rintakipua. Kuitenkin tieteelliset tutkimukset osoittavat, että kalsiumin tasapainoa elimistössä auttaa vähentämään kipua aiheuttamia kuukautisia ja kuukautisia edeltävät oireet.

Älä lopeta lukeminen: Kyyneleesi saattaa olla antibiootteja.

katkenneita luita

Kun on kalsiumin puutteen luut voit alkaa rikkoa tai tapahtua nyrjähtänyt jänne, joka on vakavampi terveysongelma. Tämä mineraali on elintärkeää asianmukainen luun kasvua erityisesti pitää ne vahva, jos muuten ne voivat olla vakavia vaikutuksia murtumia.

Muita merkkejä puute kalsiumia

On muitakin merkkejä ja oireita, jotka voivat johtua kalsiumin puutteesta ja voidaan helposti sekoittaa muihin syihin. Joissakin tapauksissa ne näyttävät oireita kuten luukipu, lihaskipu ja heikkous, kuten kouristelua ja ärsytystä, päänsärkyä, silmien kouristuksia ja kipu leuassa. Kun nämä oireet tulevat on suositeltavaa nähdä asiantuntija selvittää perussyy.

Foods kalsium

  • Pähkinät voivat olla ihanteellinen kalsiumin lähde. Niistä kuivatut hedelmät on suositeltavaa kuluttaa manteleita ja pähkinöitä, molemmilla on ayudam kalsiumia ja vahvistaa luita. Kukin voidaan kuluttaa eri tavoilla, jotka ovat hienoja ja halpaa. Meillä on myös erilaisia ​​vitamiineja, jotka ovat tärkeitä moitteettoman toiminnan kehossa.
  • Parsakaalia savoijinkaalia tai käyttö on erinomainen kasvi lähteitä, jotka tarjoavat kalsiumin elimistöön.
  • Appelsiinimehua tarjoaa myös mineraali kehon ja voidaan syöttää suoraan valmistuksessa appelsiinimehua.
  • Voit myös löytyä vihanneksia, kuten pinaatti, munat, mieluiten orgaanista, riisi maito ja kala. Tarkastele laaja luettelo elintarvikkeista, jotka voivat saada kalsium kuluttamatta maitoa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − 24 =

map