Poista hammaskiveä luonnollisesti ja tehokkaasti

Hammaskiveä on kertyminen plaketti Voit lajitella, suosii ulkonäkö rappeutuminen ja tuhoutuminen hampaan, poista se ja pitää poissa plakkia ja hammaskiveä kertyminen hampaiden pinnalle on elintärkeää suuhygienia ja välttää komplikaatioita. Täällä me tarjoamme muutamia luonnollisia ratkaisuja oppia Poista kalkki tehokkaasti ilman kemikaaleja myös hyödyllisiä vihjeitä välttää sitä tulevaisuudessa unohtaa, että harmittaa ongelma.

Paikatut hampaat hammaskiveä ja plakkia ovat keltaisia

Plakki on karkea kalvolla, joka muodostuu hampaiden pinnalle, mutta kun tämä rakentaa liian muodostuu kutsutaan hammaskiveä. tämä Se vastaa hampaat näyttävät kellertävää ja jopa ruskea väri, ja se on pääasiallinen syy reikiin.

Hammaskiveä on bakteeri- kertymästä ja roskat, joten se ei vain näyttää huonolta, mutta se tekee suuni haju on myös konettasi suun terveyteen voivat vaikuttaa haitallisesti, jos hammaskiveä ei poisteta ajoissa.

Miten poistaa hammaskiveä hampaiden

että Poista kalkki voit mennä hammaslääkäriin tehdä sinulle hoitoa, mutta ei ole aikaa tai rahaa, on olemassa myös joitakin luontaistuotteet, joita voit käyttää Poista kalkki hitaasti ja saada hyvä suuhygienia.

oikea harjaus

Hammaskiveä muodostuu enimmäkseen liikaa kerääntyminen bakteerien suussa ja tämä voi joskus esiintyä erityisesti silloin, kun henkilö ei ole kunnolla harjata hampaita.

Älä lopeta lukeminen: 9 tapoja, jotka vähentävät kolesterolin ilman vaarallisia statiineja

Henkilön on harjaus vähintään 2 kertaa päivässä, mutta jos haluat ehkäistä hammaskiven Se on parasta, mitä teet, kun heräät, jokaisen aterian jälkeen ja yöllä, käytät harjaa, joka parhaiten sopii suuhun ja vaihda se vähintään 3 kuukauden välein.

hammaslangan

Kuva naisen hymy ennen ja jälkeen poistamalla hammaskiveä

Hammaslangan tarpeen lääkkeen suuhygienia. Sinun täytyy käyttää päivittäin, mieluiten nukkumaan mennessä, hauska hammasvälit saada hammaskiveä kerääntyy, helposti.

että Poista kalkki hampaiden välissä ja ienrajan, käytät hyvä hammaslangan, vaikka tänään on muutamia, jotka tarkoitettu hammaskiven poistamiseen.

suuvesi

Meidän on löydettävä suuvesi sopii poista hammaskiveä ja bakteerit, tämä poistaa mutta myös estää sen. Markkinoilla on olemassa monia merkkejä suuvettä vaikka joitakin reseptilääkkeet, jotka ovat erityisiä tähän ja paljon vahvempi, voit kuulla hammaslääkäriin tai apteekkiin, mitkä sopii parhaiten mukaan asian.

natriumbikarbonaatti

valkoiset hampaat eivät jälkiä hammaskiven

Ruokasoodaa paitsi poistaa hammaskiveä mutta myös auttaa valkaista hampaita. Voit sekoittaa puoli tl osan kanssa hammastahnaa ja harjaa tämä seos vähintään kerran viikossa. saat Poista kalkki, ehkäistä ja on valkoisemmat hampaat, mutta sortumatta ylilyönteihin, koska se voi olla haitallista hampaille.

Älä lopeta lukeminen: Home korjaustoimenpiteitä hoitoon emätin haju

vetyperoksidi

Kaksi tai kolme kertaa viikossa voi sekoittaa yhtä suureen osaan vetyperoksidin tai vetyperoksidia ja huuhtelu suu pitkään. tämä saa Poista kalkki ja jos käytät sitä osana oman viikoittainen rutiini voi myös ehkäistä, estää bakteerien sitoutuvat hammasta ja pitää suun terveenä, se toimii myös niin, että hampaat näyttävät valkoisemmat.

Ruokasoodaa ja aloe vera

Kupillinen vettä, voidaan lisätä puoli kupin ruokasoodaa, 1 tl aloe vera geeliä, 10 tippaa sitruunan eteerinen öljy ja 4 teelusikallista vihannesten glyseriini. Sekoita hyvin yhdistää ja tallentaa neste sopivaan astiaan. Tällä valmiste voi harjata hampaat päivittäin saavuttamisessa kalkinpoisto vähitellen.

Käytä näitä hedelmiä ja vihanneksia puhdistaa hampaat:

Pureskella joitakin hedelmiä ja vihanneksia, kuten omenat, cantaloupe, porkkanat ja selleri, ja tehdä 1 tunti aterian jälkeen, se on erittäin suositeltavaa puhdistaa hampaat luonnollisesti. Tämä ei ainoastaan poistaa ruoanpalat plakkia tai hammaskiveä hampaiden, mutta myös vahvistaa kumit.

Pureskelua seesaminsiemeniä

Toinen tehokas kotiin korjata poistaa hammaskiveä hampaiden märehtiä seesaminsiemeniä. hitaasti ja niellä. Toinen tapa on harjaus kuivalla hammasharjalla käyttäen seesaminsiemeniä vielä pureskella suussa. nämä siemenet Ne toimivat luonnollisena kuorinta. Ne voi puhdistaa, kiillottaa hampaat ja auttaa poistamaan hammaskiveä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 46