Edut kaalin mehu parantaa suoliston terveyttä

Monet eduista kaalin mehu tai kaalia voi auttaa käsittelemään monenlaisia ​​terveysongelmia, toisille hän pystyy auttamaan ehkäisemään sydänsairauksia, haavaumat ja hermoston häiriöt, joukossa monia muita etuja lisäksi parantaa suoliston terveyttä .

kaalin mehu

Kaali tai kaali on erityisen runsaasti karoteenit ja liukenematonta kuitua. Se on myös täynnä vitamiineja, kuten K, E, C, B1, B6, jne. Ja ravinteita, kuten rautaa, rikkiä, magnesium, jodi ja kalsium, mm. Mutta se ei ole vain yksi korkea vitamiineja ja kivennäisaineita tehdas sisältöä, mutta se voi olla ihanteellinen lääke monia ongelmia ja myös auttaa välttämään niitä.

Miksi ottaa kaalin mehu syömisen sijaan?

On joitakin etuja mehua vihanneksia syömisen sijaan ne.

Mehu prosessi rikkoo ruokaa, joten se on helpompi imeytyä suoraan verenkiertoon. Tämä antaa sinulle energiaa ja nopean sulamisen vaivattomasti.

Ihmiset, joilla ruoansulatuskanavan ongelmia voi todeta, että syö kasviksia voi aiheuttaa ruoansulatuskanavan epämukavuus. Mehut poistaa epämukavuutta jakautuminen rasvaisia ​​ruokia, kun annat kaikki ravintoaineet.

Resepti kaalin mehu

ainesosat:

  • 2 aloe vera lehtiä
  • 1 kurkku
  • 1 tl inkivääri
  • ½ pää kaali (kaali)
  • 1/2 cup minttu

merkinnät:

Laita kaikki ainekset pakokaasun ja valmistella kasvismehu seoksella, on suositeltavaa juoda sitä välittömästi

Edut kaalin mehu

Kaali myös vahvistaa immuunijärjestelmää ja voi täydentää erinomaisella mukana aterioita tai otettava osaksi kehon kautta hyvin maukasta ja terveellistä juomaa. Tutustu kaikki etunsa alla. Punainen kaali sisältää 5-6 kertaa enemmän C-vitamiini kuin vihreä kaali ja sopii bakteeri- ja virusinfektiot.

Herkkä sydänsairaus

seleeni löytyy kaalin mehu auttaa suojaamaan elimistöä sydänsairaus. Lisäksi, korkea Omega-3-rasvahappo kaali auttaa estämään sydän- ja verisuonitaudin, aivohalvauksen ja voi säädellä l korkea verenpaine.

Älä lopeta lukeminen: Tutustu eduista vihreää omenaa paasto

Hoitoon ja ehkäisyyn akuutin haavaumat

Raaka kaali on luonnostaan ​​runsaasti vitamiinia U. Tämä vitamiini, joka tunnetaan yleisesti nimellä cabbagen vahvistaa limakalvon vatsaan ja tekee sen kestäväksi haavaumat.

Se auttaa myös puhdistaa paksusuolen ja voi akuutin haavaumia jo läsnä ruoansulatuskanavassa. Lisäksi aminohappo glutamiini auttaa kasvun ja regeneraation soluja, jotka muodostavat vuoraukseen ruoansulatuskanavan, kun taas rikin ja kloorin kaali apua taistella tulehdus paksusuolessa ja paksusuolen.

Lisäksi raaka kaalin mehu voidaan myös hyökätä erityinen bakteeri, joka liittyy syy mahahaavan pelätty tuntia. pylori. Vieressä aloe vera on kaksi suurta liittolaisia ​​parantaa suoliston terveyttä.

Ihanteellinen Painonpudotus

Raaka kaali mehu on tehokas luonnon parantavaa hoitoon ruoansulatuskanavan ongelmia ja auttaa ruoansulatuksessa. Lisäksi on luonnollisesti vähän kaloreita, jotka auttavat prosessissa laihtuminen hidastamalla prosessia, jolla hiilihydraatit ja sokerit muunnetaan rasvaa.

Treat paha kolesteroli

juoma raaka kaalin mehu alhaisempi alhaisen tiheyden lipoproteiini (LDL) tunnetaan huono kolesteroli. Tutkimukset ovat osoittaneet merkittäviä parannuksia LDL-kolesterolipitoisuus ruokavalion jälkeen, jossa raaka kaalin mehu käytettiin. Punakaali mehu on runsaasti omega-3 rasvahappoja ja osoitti siten alentaa kolesterolitasoa.

Hoitoon ruoansulatuskanavanhäiriöt

maitohapon läsnä kaalin mehu toimii desinfiointiaine paksusuolen. Ei ole yllättävää, että raaka kaalin mehu hoidetaan erilaisia ​​ruoansulatuskanavan häiriöt.

Älä lopeta lukeminen: elintarvikkeita, jotka voivat aiheuttaa sinulle masennusta

niveltulehdus

hyödyttää al

Kaali mehu on luonnostaan ​​paljon seleeniä, joka auttaa torjumaan oireita niveltulehdus. Tulehduksenvastainen ominaisuudet kaali mehu ovat myös hyödyllisiä torjunnassa erilaisissa muut rappeuttavat tulehdussairaudet.

Treat keuhkoputkentulehdus, astma ja yskä

Raaka kaalin mehu lisää parantava kyky hengitysteihin. siksi Se on tehokas hoitamaan vilustuminen ja keuhkoputkentulehdus tavalla, ja voidaan käyttää astman hoidossa.

luonnollinen detoxifier

Raaka kaali mehu voi olla erittäin hyödyllistä tarjoamaan glukosinolaatteja tarvitaan eroon ruumiin kaikkien haitallisten hormoneja ja kemikaaleja. Antioksidantit läsnä mehua piristää puolustusmekanismeja ja tehostaa elimistön kykyä Detox. Myös juoda raaka kaalin mehu auttaa puhdistamaan maksan samoin.

Iho- tulehdus

Välttämättömiä aminohappoja läsnä Kaalin mehu tekee siitä ihanteellisen lääke hoitoon ihotulehdusten.

lievittää Allergiat

Kaalin mehu voidaan säädellä T-solujen ja taistelevat allergiat, koska yhdiste nimeltään histidiini. Tämä aminohappo osallistuu synteesin punaisia ​​ja valkoisia verisoluja ja säätelee allergisia reaktioita, tulehdus ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Ihon hohteen palauttaminen

Kaalin mehu tekee ihmeitä ihollesi ansiosta runsaasti antioksidantteja ja phytochemicals sisältävien, sekä vitamiinit C, E ja A. Tämä mehu voit käyttää sitä hoitoon akne, kuivumista ja ennenaikaista vanhenemista. Se edistää myös pehmeä ja joustava iho sen luonnollista kiiltoa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − 21 =