Miten poistaa hajun putkien ja keittiön viemäriin

haiseva ja epämiellyttävää hajua tulee ulos putkista ja viemäreihin meidän keittiö, he voivat tehdä elämästämme vaikeampaa, kyennyt löytämään lopullinen ratkaisu poistaa pahaa hajua talomme kuitenkin joitakin kodin ja käytännön vinkkejä, voit kokeilla toteumat ja tuntea enemmän terveelliset.

koska poisto-putki el-mal-haju-de-

Miten poistaa hajun keittiöstä putkista

Vaikka sitä käytetään huolellisuutta ja huolellisesti pesuallas väistämättä ruuan, rasva ja muut epämiellyttävät asiat tekevät tiensä viemäriin ja sitten herätä epämiellyttävä haju tulee ulos altaan. Aluksi yritämme näitä 3 vinkkejä päästä eroon roskat, joka on jumissa meidän putkia.

1. Kuuma vesi ja saippua

Se alkaa lähteä pesuallas täynnä saippuavedellä ja laita tulppa viemäriin. Sekoita hyvin, sitten yksinkertaisesti poistaa tulppa, vesi pudota suurempi määrä, joka on erilainen jättää vain vesihana ja pudota vain määrä vettä, koska jos täyttää pesuallas, veden määrä voi vetää kaikki roskat, joka on valmisteilla.

2. jääpaloja, karkeaa suolaa ja sitruuna kuorii

koska-poista-the-paha-haju-of-putken kanssa-limon-ja-bikarbonaatti

Jos saat paha haju, seuraava askel on varmistaa, että jatkuva ruoan hiukkaset ovat kokonaan poistettu. Yhdistelmä jääpaloja, paksu ja sitruuna suola on suuri puhdistus joka voi olla erittäin tehokas.

Käynnistettiin jääpalat ja karkeaa suolaa muutama riviltä, ​​poistamme ruudukko niin, että kuutioiksi voi kulkea. Ice auttaa poistamaan ruoka taas suolakuorinta puolin. Parhaiden tulosten voimme toistaa Huuhtele ja hienonna jotkut sitruuna kuorii antaa tuoreutta. Tämä on hyvä vaihtoehto, mutta jos vielä enemmän ideoita, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on Permakulttuuri ja miten voimme soveltaa

3. Etikka, jääpaloja ja sitruuna kuorii

Hyvä temppu tähän valmiste on jäädytetty sitruuna kuorii vuonna etikalla, meidän on jauhaa poistamiseksi johtoputki.

Leikkaa sitruuna pieniksi kuutioiksi (neljännes koko) ja aseta se lokeroon jääkuutioita, kaada etikalla, sitä ei pitäisi jättää yöksi jääkaappiin, poista kuutiot lokerosta, ja kaada sinä koko viemärin (tai trozarlo), ja näin ollen sitäkin vetää hiukkaset haiseva elintarvikkeet on liimattu.

Muita tekniikoita poistamaan viemäriputket

vesi-kannusti-to-delete-the-paha-haju of pipe

1. Kiehumispiste vesi

yksinkertainen Kuuma vesi valtaa voit poistaa hajun putkien ja sitä ei pidä aliarvioida. Jos vain keitetään vedessä jotain, älä anna sen jäähtyä liedellä. Sen sijaan, kaada se uppoaa. Tämä voi riittää estämään tai poistamaan valua hajuja, jotka eivät ole niin vahvoja, samoin näin voimme poistaa jätteitä, jotka ovat vanhempia putkia.

2. Natriumbikarbonaatti, etikka ja kiehuvaa vettä

Tämä näyttää olevan idioottivarma tapa poistaa hajun putkien, se on kupliva seos ruokasoodaa ja etikka, sekoitettiin kiehuvalla vedellä. Voit myös tehdä muunnelmia ja yhdistelmä, jossa on karkeaa suolaa, sitruunamehua ja eteerisiä öljyjä, ja todistaa, mitä se antaa parempia tuloksia.

Älä lopeta lukeminen 7 permakulttuurin ideoita vuokralaiset

tarvitsemme:

  • 1 kuppi ruokasoodaa
  • 2 kupillista etikkaa.
  • kiehuvaa vettä

Sekoittamalla natriumbikarbonaatilla etikalla, ja anna seistä muutaman minuutin ajan, lisää sitten kuumaa vettä, muistaa, että kuumempaa vettä, sitä enemmän tappaa bakteereja. Sitä enemmän saat tappaa bakteereja ja poistaa, sitä kauemmin kestää kääntää tuntea löyhkää.

Toinen vaihtoehto, jolla on sama kaava:

Kaada muutama natriumin valua qeu tulee olla kuiva bikarbonaatti, vältetään heittää vettä noin 15-30 minuuttia. Tämän jälkeen kaada etikalla valua, ja voit kuulla, miten kuplat tehdään. Sinun pitäisi jättää sen 15 minuuttia ennen kaatamalla vettä viemäriin normaalisti.

Miten pitää valua puhdas ja haju

Estämään jätekuormitusta on suositeltavaa ripottele ruokasoodaa ajoittain tyhjennys.
Tämä kaava toimii, että natriumbikarbonaatin voi absorboida hajuja. Joten voit tehdä tämän jälkeen tiskata tai vain kerran viikossa, mutta on erityisen hyödyllinen, kun et aio käyttää altaan jonkin aikaa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map