Puhdistaa kehoa loisia ja normalisoi paino tällä seoksella

Tuntuuko sinusta usein puoleensa makea? Valitettavasti useimmat ihmiset (paitsi lapset) on sokeria riippuvuus, mutta, mutta te tiedätte, se voi aiheuttaa loisia. On kaksi pääsyytä riippuvuuden. Yksi syistä on loisia elimistössä (Toinen syy on stressi). Kun henkilö syö paljon makeiden ruokien, luo edellytykset kertyminen limaa elimistössä.

Pellavansiemenet ja neilikka hoitoon loisia

Miten loiset syntyy

Lisääntymiselle sienten ja bakteerien alkaa lima. Tilastojen mukaan kolmannes väestöstä kärsii loisia. Tavallisesti henkilö ei ole edes tietoinen hänen läsnäolonsa elimistössä.

Loiset elävät meidän elin ottaa pois energiaa. Vastapainoksi elimistö tarvitsee syödä jotain makeaa, koska juuri glukoosia, joka sisältää makeita, täydentää tarjoaa nopean energiaa kehon.

Samalla rasvaa kerros, joka toimii myös suojaava elin on muodostettu. Yleensä jos sinulla on enemmän loisia, sinulla on paksumpi rasvakerros. Jos päästä niistä eroon, oman painon normalisoituvat ja halu makea katoavat.

Ja niin kun loiset lopeta energia ei enää uneliaisuus, väsymys, päänsärky, pahoinvointi ja balancearás aineenvaihduntaa normalisoida oman painon. Näet itse.

Miten puhdistaa kehoa loisten luonnossa

Puhdistaa ruumiin loisia tai toteuttavat ehkäisyyn (vaikka luulet sinulla ei ole loisia elimistössä), sinun täytyy tehdä tämä menettely kahdesti vuodessa, kerran puolessa vuodessa. Tehokkain puhdistusmenetelmä tästä ovat folk korjaustoimenpiteitä.

Älä lopeta lukeminen: 5 eteeriset öljyt tehostaa energian

Parasite puhdistus kehon avulla pellava ja neilikka

Valmistella Tähän seokseen, on välttämätöntä:

  • 10 osaa pellavansiemenöljy (tuore) ja 1 osa kuivakukat kynnet (100 g pellavansiemen ja 10 grammaa neilikka).
  • Pilko yhdessä kahvimylly, kunnes se jauhetaan jauheeksi tai ostaa sitä luontaistuotemyymälän.
  • Take 2 ruokalusikallista päivittäin aikana kolme päivää.

Jauhe voidaan lisätä keittää elintarvikkeisiin ateria, tai voit syödä sitä, sitten kun lasillinen lämmintä vettä (mieluiten aamuisin). Kolmen päivän ottamisen seoksesta, tauko 3 päivää.

Toista sitten nämä toimet uudelleen. Tämä seos ei pitäisi käyttää yli kuukauden. Älä pidä sekoittaa joidenkin reaktioita elimistössä, kuten kutina, ihottuma, herpes, ulosteet ja virtsa eri väriä. Jos muistiinpanot (jotka eivät kaikki voi), se on merkki siitä, että puhdistus on käynnissä.

kynsi ja loisia

Miksi pellavan ja neilikka tehoavat lähes kaikkiin loiset

kynsi

Kynsi on käytetty satoja ja ehkä tuhansia vuosia auttaa poistamaan infektioiden, mato munat ja loiset. Neilikka mitataan pitkälti sen antibakteerinen antiseptisiä Loisten ominaisuudet, ja. Neilikka on runsaasti aktiivisia yhdisteitä, kuten Eugenols, jotka ovat tunnettuja niiden antiseptisiä ominaisuuksia ja anesteettisia ominaisuuksia.

Älä lopeta lukemista: Discovery keskeisistä hormonin tyypin 1 ja 2 diabetes.

Kynsi eteerinen öljy käytetään munia katoaa sijaitsee suolistossa, jotka jäivät matojen. Sanotaan, että voi olla vain yrttejä, että jopa poistaa lähes kaikki loinen munia. Myös, kun sitä käytetään yhdessä koiruoho ja musta saksanpähkinä, tämä koostumus tuhoaa loisen elinkaarta.

Kynsi on myös antiviraalisia ja antifungaalisia ominaisuuksia ja on voimakas laajakirjoinen antimikrobinen.

pellavansiemen

Kynsiä, joissa pellavansiemenet, ovat täydellinen sekoitus karkottaa loisia. Pellavansiemenet sisältää runsaasti kuitua auttaa poistamaan helpommin suoliston jätettä, jää seinille ruoansulatuskanavassa kunnes loiset ovat "pakotettu" pois kehosta.

Tulosten parantamiseksi, loisia lopulta mennä, on suositeltavaa tee pellava tyhjään vatsaan.

Myös yhdessä tämän hoidon puhdistukseen suolet, on suositeltavaa ottaa käynyt tuotteita, kurpitsansiemeniä, auringonkukan siemenet, pähkinät, persilja, tilli, tuorepuristettuja hedelmien ja vihannesten mehut, tuoreiden, orgaaninen ja vapaa torjunta.

Tutkimus ja kirjoittaminen Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 33