Kaikkea tietoa pahanhajuinen hengitys syitä ja ratkaisuja

On olemassa useita syitä pahanhajuinen hengitys ja pääasiallinen ovat suun bakteerien, ongelmia mahassa ja suolistosairauksia, laiska suolen infektioita nenän sivuonteloiden tai kurkun, ja kulutus nuuskan ja alkoholin.

pahanhajuinen hengitys terve suu

Syitä pahanhajuinen hengitys

Alkoholin kulutus aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia johtavat pahanhajuinen hengitys. Lisäksi alkoholi kuivattaa suuta, vähentää syljen tuotantoa.

Stressi on toinen syy, joka ei voi olla ilmeistä, kun etsit syitä ongelmaan alitosis. Stressi vaikuttaa ruoansulatukseen. Riittämätön saanti ruoansulatusentsyymien voi olla muu syy.

Muut lähteet pahanhajuinen hengitys ovat nenän ja nenänielun, yläpuolisella alueella kielen tyveen.

Pidättäytyminen ruokaa ruokavalioon voi olla syy tähän ongelmaan. Koska nestehukka aiheuttaa ummetusta ja ruoansulatuskanavan ongelmia, se on erittäin hyödyllistä juoda 6-8 lasillista kahdeksan unssia vettä päivässä. Mehua, kahvia, teetä, sooda, jne ei lasketa hyvä valinta.

Tämä ongelma voi tulla takaisin kurkun vuoksi infektiot sivuonteloiden tai risoista jolloin ylimäärä bakteerien. Jos sinulla on sinus ongelmia tai kurkun voi olla myös allergioita.

Ongelmat diabeteksen tai muita sairauksia

Pahanhajuinen hengitys voi olla myös merkki mahdollisesti enemmän vakavia sairauksia, kuten diabetes, pohjukaissuolihaava, ruokatorven refluksitauti, hypoglykemia, toimintahäiriö maksan tai munuaisten ja hengityselinten sairaudet.

Elintarvikkeet, jotka kulutetaan myös mahdollinen syy pahanhajuinen hengitys. Tietyt ruoat, kuten valkosipulia, sipulia ja mausteita mainitaan usein syyksi pahanhajuinen hengitys henkilön. Sekä kasvissyöjille ja niille, jotka syövät suuria määriä lihaa voi kehittyä pahanhajuinen hengitys johtuu osittain ruoansulatuskanavasta. Ruoansulatus alkaa suussa. Sylki sisältää entsyymejä, jotka käynnistävät prosessin ruuansulatusta, ja tyyppi nautitun ravinnon voi vaikuttaa elintarvikkeiden kemia suuhun.

Sylki myös kerätä ruoan hajut sisällä useita tunteja, kun se on syönyt. Hajut ovat vahvempia hiilihydraatteja - sokeri, tärkkelys ja selluloosa, vähemmän vahva ja lähes olematon proteiinien rasvoja. Bakteerit suussa reagoivat jäännös jakautuminen elintarvikkeiden ja juomien ja voi olla lähde malodor.

Laktoosi-intoleranssi

Laktoosi-intoleranssi on usein syynä pahanhajuinen hengitys. Poista kaikki maitotuotteet ja katso, jos he ovat syyllisiä tähän ongelmaan sekä löytää ratkaisu pahanhajuinen hengitys, yrittää vaihtoehtoja lehmänmaitoa saada kalsiumia.

Vatsa on myös alue, joka aiheuttaa pahanhajuista hengitystä ongelmia monille ihmisille. Huono ruoansulatus häiriöt, ummetus, tai tulehduksellinen suolistosairaus, voit luoda kaasu tulee ulos suusta. Riittämätön suolahappoa vatsassa voi aiheuttaa huono ruoansulatus, sulamatonta ruokaa keskityksen suolet, homeelle ja vapauttaa rasittaa kaasu nousee ja aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Tämä ongelma on melko yleinen, vanhusten, elimistö ei tuota riittävästi suolahappoa luonnollisesti helpottaa ruoansulatuksessa.

Toinen yleinen ruoansulatuskanavan ongelma johtuu epätasapainosta hyviä ja huonoja bakteereja suolistossa. Ruoka ei ole pilkottu hyvin ja seurauksena voi olla happo refluksi, hiiva liikakasvua, tai käymisen avulla. Yksi sivutuotteiden tämä ongelma on pahanhajuinen hengitys. Tämän epätasapainon korjaamiseksi, käyttö probioottisen.

Ripulin aiheuttama suoliston loiset on kolmanneksi suurin syy taudin. Jos sinulla on jokin seuraavista oireista: kaasu, ripuli, krooninen ummetus, turvotus, väsymys, ihottuma, kynsien pureskelu, mielialan vaihtelut, unettomuus, kuiva iho, hauras hiukset, hiustenlähtö, painonnousu, pahanhajuinen hengitys ja lihaskrampit, sinun pitäisi saada analyysi loisia.

Hammasongelmia, erityisesti parodontiitin ja hampaiden paiseet usein aiheuttavat pahanhajuista hengitystä. Nämä saastuneilta alueilta sisältävät runsaasti bakteereja infektio ja ruoasta, jolloin rot. Muut hammaslääkärin lähteitä ovat hammasvälit tai vino hampaita, molemmat alueet, joilla ruokaa on ladattu ja aiheuttaa hampaiden reikiintymistä. Puutteet vitamiineja, erityisesti C-vitamiinia ja niasiinia, aiheuttavat joidenkin iensairaus.

Älä pureskella purukumia tai syödä makeisia, koska Sokeri voi jättää jäämiä, joka edistää nopeaa bakteerien kasvua suussa. Kehon kemia jokainen on erilainen, joten mikä toimii yhden ehkä ole vaikutusta toisen henkilön, kaikki johtuu kemiasta että henkilö.

kotiin korjaustoimenpiteitä ja ratkaisuja pahanhajuinen hengitys

pahanhajuinen hengitys

Eroon pahanhajuinen hengitys voi olla monivaiheinen prosessi. Noudattamalla askel askeleelta ohjelma löytyy syy pahanhajuinen hengitys ja kyetä poistamaan ongelmaa. Kokeile tätä ohjelmaa useita viikkoja ja nähdä, mikä toimii sinulle.

suuhygienia

Käytännössä hyvä suuhygienia on aina tärkeää parantaa ongelman pahanhajuinen hengitys, niin aloita tästä. On kolme huolenaiheita suussa, kielen, hampaat ja ikenet. Harjaus, hammaslangan ja kumi puhdistus säde, jota seuraa perusteellinen huuhtelu, auttaa minimoimaan ongelma poistamalla bakteeri- kertymästä. Kieleke voidaan kuormittaa hiukkasten rappeutunut ruokaa ja bakteereja, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä.

 • Sivelemällä tai kaavinta kielen ensimmäinen asia aamulla ja nukkumaan mennessä auttaa poistamaan ongelma. Poistamalla kertyminen rapistunut materiaali, kasvualusta bakteereille, myös vähentää lautaselle. Plakin johtaa parodontiitin, mikä puolestaan ​​voi johtaa sydäntauteihin. Joten tämä vaihe suuhygienia on erittäin tärkeää yleistä terveydentilaa!
 • Tullut hampaat puhdistetaan ja onteloita täytetty. Plakin ja karieksen ovat ihanteellisia kasvualusta bakteereille, jotka aiheuttavat pahanhajuista hengitystä.
 • Toinen tapa parantaa suun hygieniaa käyttää "kamman vesi" aamiaisen jälkeen. Laita unssi vetyperoksidin (vetyperoksidia) vedessä. Pestä.
 • Yritä harjata kumit ja kielen joidenkin jauhettua neilikka tai mirhamia.
 • Harjaus kielen kahdesti päivässä hammasharja kastettu natriumbikarbonaatilla.
 • Agitates vesi suussa jälkeen jokaisen aterian tai välipalan. Tämä vähentää hiukkasia ruoan tai juoman (varsinkin sokeri), joka voi johtaa pahanhajuinen hengitys.

Älä lopeta lukeminen: Bad ruokailutottumuksiin, jotka tuhoavat kasvot

suuvedet

Huolimatta suuvedet sinun täytyy ratkaista joitakin välittömiä ongelmia, sinun täytyy saada perussyy. Suuvedet ovat yleensä vain väliaikaisesti peittää ongelman ja sen vaikutukset kestävät vain puoli tuntia tai niin. Kurlata kanssa antiseptistä suuvesi.

Yritä löytää suuvettä joka sisältää alkoholia mahdollisimman vähän, sillä alkoholi pahentaa ongelmaa. Myös, toistuvasta käytöstä suuvesi yli 25% alkoholia on liitetty lisääntyneen suun syöpä. Jos suuvesi ilman alkoholia, käyttäen seosta, jossa oli vetyperoksidia (peroksidi) 50% (3% liuos) ja 50% vettä, ja gargle noin 30 sekuntia ja expectorate.

Sylki on tärkeää torjuttaessa pahanhajuinen hengitys, koska se estää bakteereja, jotka aiheuttavat sen. Mitään, joka vähentää syljen, kuten alkoholin, ahdistuslääkkeet, tupakointi, stressi, ja lääkkeitä, kuten tukkoisuutta ja diureetit, avulla mikro-organismien lisääntyä.

Ruokavalio ja hyvä ravinto

Poistaminen tietyissä elintarvikkeissa, kuten runsaasti rasvaa, lihaa, sokeria, eksoottiset mausteet ja maitotuotteet voivat auttaa sinua käänteinen pahanhajuinen hengitys.

 • Tyypit elintarvikkeiden syöt voi olla yksi syy oman pahanhajuinen hengitys ongelma. Ruokahappoja esimerkiksi luoda ympäristö bakteerien kasvua. Runsaasti rasvaa ja paljon proteiinia ei voida pilkottu hyvin ja tuottaa kaasuja. Jotkut ihmiset kamppailevat paljon, että metaboloivien liha- ja maitotuotteet, jossa tulos pahanhajuinen hengitys ongelma.
 • Sokeripitoiset ruoat ovat ongelma, koska bakteerit takana kurkun syövät sokeria.
 • Valkosipuli, sipuli ja eksoottisia mausteita (kuten curry) ovat yleisiä lähteitä ongelmia monille ihmisille. Vaikka nämä elintarvikkeet pilkotaan, tietyt yhdisteet lähetetään verestä keuhkojen kautta ja uloshengitysilman jopa 24 tuntia. Vaikka hyödyt valkosipulia ja sipulia, nämä Ne voivat aiheuttaa hyvin voimakasta hengitys.
 • Juustoja, kuten sininen, camembert ja roquefort, kalaa, tonnikalasäilykkeiden ja erityisesti anjovis ja mausteinen makkarat ovat usein syyllisiä.
 • Juomia, kuten kahvia ja teetä muita mahdollisia lähteitä pahanhajuinen hengitys. Molemmat ovat erittäin hapan. Vähentää kulutusta näistä ja katso mitä tapahtuu.

Ruoka suositukset

Syö enemmän hedelmiä, varsinkin kiivi, papaija ja ananas sisältäviä ruoansulatusentsyymien. Vihannekset ovat erittäin tärkeitä, myös vihreät, erityisesti vihreitä lehtiä.

Parantaa toimintaa ruoansulatuskanavan

Suolet vatsakipu

Vielä yksi askel ongelmien pahanhajuinen hengitys on parantaa ruoansulatuskanavan. Muuttamalla ruoansulatusta se on hyvin mahdollista poistaa syyn pahanhajuinen hengitys. Runsaskuituinen ruokavalio korostaen täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia on välttämätöntä optimaalinen ruoansulatusta. Pysy kaukana runsaasti rasvaa. Syö jogurttia tai acidophilus auttaa tasapainottamaan mahalaukun lisäämällä hyödyllisiä bakteereja, jotka parantavat ruoansulatusta.

Aiheuttaa toimintahäiriön ruoansulatuskanavan

ensimmäinen, ruoansulatuskanavan voi puuttua entsyymejä tarpeen asianmukaisen ruoansulatusta. Tämä on erityisen suuri vanhukset. Tämän ongelman ratkaisemiseksi ottaa 2-4 tablettia aterioiden yhteydessä nautittuna ruoansulatusentsyymien.

Epätasapaino hyviä ja huonoja bakteereja niiden suolen, kuten edellä mainittiin. Ota probiootti täydentää joka sisältää hyviä bakteereja kuten acidophilus ja bifidobakteerien. Voit alkaa käyttää probiootit, jotka ovat ratkaisu keliakia.

Myös käyttö kefir saattaa olla erittäin hyödyllistä parantaa suolistoflooran Toinen tapa parantaa suolen toiminta on välttää elintarvikkeita, jotka voivat jatkua vahingoittamatta häntä, miksi yrittää tehdä omia kotitekoisia reseptejä kuten hapankaalin probiootti (hapankaali) ja sen ihana terveyshyötyjä!.

Toinen ongelma voi olla riittämätön suolahappoa, jonka tuotanto laskee iän myötä. Tilanteen korjaamiseksi, ottaa rkl omenaviinietikkaa ennen jokaista ateriaa. Toinen tapa saada tarvittava kloorivetyhapon on 10 jyvät tabletteja betaiini tai pepsiinillä ennen jokaista ateriaa edistävät ruoansulatusta.

Puhdistaa suolen halitoosin hoidossa

Vieroitus suolet on toinen tärkeä askel tehdä, koska minulla on niin paljon terveysongelmia aiheuttavat huono suolen toimintaa. Esimerkiksi ummetus voi olla syynä oman pahanhajuinen hengitys. Pilaantunutta ruokaa voidaan loukussa suolet ja päästää haitallisia kaasuja. Monet ihmiset, jotka ummetusta eivät juo tarpeeksi vettä. Optimaalisen terveyden, juoda kahdeksan 8-unssi lasillista vettä päivässä.

Toinen tärkeä asia on syödä paljon kuitua. Syöminen useita osia jogurtti elävien kulttuurien auttaa palauttamaan tasapainoinen suolistoflooralle ja suolen get toimi odotetulla tavalla. Tämä auttaa ummetus ongelma ja saada suoli toimi kunnolla.

Tai sitten voi kertoa nimenomaan on suoliston ongelma, mikä on tärkeää puhdistaa suoliston poistaa tämän mahdollisena lähteenä. Jos sinulla on taipumus syödä enemmän, ehkä ruoansulatusentsyymit vatsaa eivät suorita ruoansulatuksessa ja voi olla kaasua peräisin suolistosta.

Katso nämä linkit mahdollinen ratkaisu ummetus: Tee oma kuitu ummetus. Voit myös oppia, miten valmistautua luonnollista ja rikas mehu lievittää ummetusta.

Joissakin tapauksissa vitamiinin puute B6 on syy. Koska B6 ei runsaasti ruokaa, tämä puute esiintyy usein.

Korjaustoimenpiteitä pahanhajuinen hengitys ongelmien

harjaamalla hampaat estää alitosis

Omenaviinietikkaa

Ota ruokalusikallinen omenaviinietikkaa ennen jokaista ateriaa. Haluat ehkä ottaa lasillisen vettä. Tämä auttaa ruoansulatusta.

natriumbikarbonaatilla

Harjaamalla hampaat natriumbikarbonaatilla (tai tahna tehty vetyperoksidin ja veden peroksidi-) vähentää happamuutta suussa ja luo vähemmän suotuisan ympäristön kasvavien bakteerien.

Älä lopeta lukeminen: Yksinäisyys lisää riskiä sydänsairauksiin

Take 5 grammaa puuhiiltä

Ottaa päivittäin aktiivihiili puhdistaa vatsassa ja suolistossa. Puuhiiltä imee myrkkyjä ja on luonnollinen puhdistamot.

Käyttää vetyperoksidia

Poskionteloiden voi saada tartunnan ja aiheuttaa pahanhajuista hengitystä. Jos tämä on ongelma, paras hoito on käyttää vetyperoksidia (H2O2). Käyttämällä erilaisia ​​apteekkien, joka on kolme prosenttia, laimennetaan 50%: iin vedellä ja laittaa viisi vaille kymmenen tippaa kumpaankin sieraimeen ja sniff kova. Voit polttaa hieman. Tee tämä kaksi kertaa päivässä ja katso jos se auttaa. Jos et, poskionteloiden eivät ole ongelma.

Vesi, suola. Gargling suolaveden auttaa puhdistaa pois bakteereja, limaa ja ruuantähteet risat tai kurkun perälle, jotka voivat olla syynä oman pahanhajuinen hengitys.

kasviperäisiä Ratkaisut

 • sinimailanen tabletit. nämä yrtit voivat auttaa poistamaan pahanhajuista hengitystä.
 • Anista. Märehtiä anis, kardemumma, tilli tai fenkoli auttaa maskin hajuja. Anis, lakritsi makuinen siemen, tappaa hajua aiheuttavia bakteereja.
 • Yrittää neste klorofylli tai klorofylli tabletit jonka voi ostaa apteekista. Klorofylli on hajunpoistovaikutus ja käytetään useita tuotteita tähän tarkoitukseen.
 • kynsi. Tämä on tehokas antiseptinen, joka auttaa parantamaan suun terveyttä. Tehdä teetä asettamalla kokonaan tai 3 1/4 tl jauhettua neilikkaa 2 kupillista kuumaa vettä ja anna seistä 20 minuuttia välillä sekoittaen. Kaadetaan hienon seulan läpi ja käyttää suuvesi tai kurlata kahdesti päivässä.
  Saat lisätietoja ominaisuuksista kynsien tästä linkistä:
   Ihmeitä Clove. Hoidot ja reseptiä hyödyt + kynsi öljyä
 • Fenkoli on toinen hyödyllinen yrtti ja sitä voidaan käyttää useilla tavoilla. Hitaasti pureskella lehtiä ja anna kerääntyä sylki suuhun. Tai, sekoita sisältö kapselin fenkoli natriumbikarbonaatilla, tahnaksi, ja harjaamalla hampaita, kumit ja kielen kanssa. Fenkoli nestettä ote voidaan hierotaan ikeniä ja kielen.
 • Hasselpähkinää. Pureskella joitakin filberts vähitellen imeä niin pahanhajuinen hengitys.
 • Märehtiä yrttejä minttu, persilja, basilika, rosmariini, timjami ja wintergreen auttaa lievittämään pahanhajuinen hengitys.
 • Sitruuna. Imee sitruunanlohko suolalla pysäyttää hengityksen sipulit tai valkosipulia.
 • mirha. Liuota pala herneen suussa ennen nukkumaanmenoa tai imevät pieni pala kanelinkuori päivällä voi auttaa ongelman lievittämiseksi.
 • spirulina Se on erittäin hyvä lähde klorofylli ja voi ostaa joko kapseleina tai löysästi. Se alkaa 500 mg kolme kertaa päivässä.
 • Piparminttu tai sarviapilan muitakin hyviä yrttejä käyttää teetä rauhoittaa vatsakipuja. Se hengitetään ulos keuhkoista ja auttaa kaunistella hengitys.
 • Märehtiä oksaa persiljaa tai mintun lehtiä Se on ollut resurssi käytetty tuhansia vuosia. Nämä yrtit ovat erityisen hyvä, jos valkosipulin ja sipulit ovat lähdettä pahanhajuinen hengitys. Persilja on korkea klorofylli. Pureskelee muutamia nappuloita persilja säilötty märkä välitöntä helpotusta. Jos nielemään märehtiä lehdet jälkeen ne pilkottu ja jatkaa raikkaan hengityksen jo jonkin aikaa. Nämä kasvit näyttävät vähentävän suoliston kaasun tuotanto edistämällä paremmin ruoansulatusta.
 • Purukumit valmistettu luonnon eteerisiä öljyjä piparminttu tai viherminttu on myös hyödyllinen. Nämä öljyt tappaa bakteereja, jotka aiheuttavat pahaa hajua, ja märehtiä toiminta stimuloi syljeneritys, joka auttaa taistelemaan pahanhajuinen hengitys.
 • Teepuuöljy, johdettu lehdistä natiivi puu Melaleuca alternifolia Australiassa, teepuuöljy sisältää antiseptistä yhdisteitä, jotka tekevät siitä tehokkaan desinfiointiainetta. Kokeile sisältävää hammastahnaa teepuuöljy, tai laittaa muutama tippa teepuuöljy hammasharja yksin tai tavallisten hammastahnaa. Se on vahva, aromaattinen maku.

Yrttiteet jotka auttavat

 • Tea mirhamia. Tehdä teetä lisätä 2 nappuloita persilja, 3 kynttä koko mausteet, 1 tl mirhamia jauhe ja 1/4 tl goldenseal jauhetta, yksi litra kiehuvaa vettä. Sekoittaen samalla jäähdyttäen, sitten kantaa ja käyttää suuvesi.
 • Persilja teetä. Toinen teetä voidaan valmistaa lisäämällä 2 oksaa hienonnettu persilja, 3 neilikka, 1 tl mirhamia jauhe ja 1/4 tl goldenseal jauhe 1 litra kiehuvaa vettä. Sekoittaen samalla jäähdyttäen, kanta ja käyttää suuvesi. Sitä voidaan myös käyttää kurkkukipu.
 • Sinimailasen teetä juominen useita kertoja päivässä pitämään hengitystä tuoreena. Jotta teetä, laittaa kaksi ruokalusikallista kuivattuja lehtiä kupillinen kiehuvaa vettä ja anna seistä 10-20 minuuttia. Voit myös löytää sinimailasen tablettia herbalist tai luontaistuotemyymälän.

Mehut välttää pahanhajuinen hengitys

Tuoremehuja ja ravitsemuksellisia juomia, erityisesti sitrushedelmien, Heillä on valta torjumaan pahanhajuinen hengitys, koska ne tarjoavat kivennäisaineita, jotka auttavat hydraatti paremmin ja näin lisätä syljen eriytymistä, toimivat antibakteerinen ja myös antaa meille monia terveydellisiä etuja yleensä. On suositeltavaa, että tarkistat niihin syihin, jotka voivat aiheuttaa sinulle pahanhajuinen hengitys, mutta tämä on vaihtoehtoinen ratkaisu hoitaa pahanhajuinen hengitys ongelmia.

 • Sitruuna on yksi suurimmista vihollisten pahanhajuinen hengitys, koska se on supistava ja bakterisidinen
 • Citrus on myös erinomainen taistelevat pahanhajuista hengitystä. Stimuloivat syljeneritys, liittolainen taistelussa pahanhajuinen hengitys ja plakkia.
 • Minttu voi olla tärkein ainesosa tai lisätä joidenkin mehut. Se stimuloi toimintaa ruoansulatuskanavan ja lehdet tuoreus suussa.
 • Hyvä resepti on laittaa tehosekoittimessa litraan jäävettä, tuoretta sitruunamelissaa lehdet ja litra sitruunamehua.
 • Foods runsaasti kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita Ne auttavat kosteuttaa ja stimuloivat syljeneritys.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2