Ananasmehu polttaa rasvaa ja laihduttaa

Sen terävät lehdet ja paksu iho, ananas on niin uhkaava kuin Porcupine, mutta yhtä vakuuttava, koska sen liha mehukas, makea kulta. Mitä monet ihmiset eivät ymmärrä tätä maukas hedelmä, mutta se on, että se on äärettömän paljon hyötyä ihmisille vain koristeeksi trooppisten juomia. Se on kirjaimellisesti lääke. Ananas on kotoisin Etelä-Amerikasta ja osa arvostettuja Havaijin kansanlääkinnässä. Ananasmehu käytetään laajasti luonnollinen korjaamiseksi hoitoon kaiken ruoansulatushäiriöt allergiat, ylivuotoja C-vitamiinia, B1, kaliumia ja mangaania.

ananasmehu laihtua

Näiden lisäksi phytonutrients, näyttää siltä, ​​että salainen hänen lähes yliluonnollisen parantava voima tulee ruoansulatus entsyymi nimeltään Bromelaiini. Itse asiassa ananas on yksi rikkaimmista lähteistä Bromelaiinin maailmassa. On osoitettu, että Bromelain Ananas lisää aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa.

Bromelaiinin Ananas, ihmeellinen entsyymi

Jos sisällyttää kuuri menettää rasvaa ja laihtua, on olemassa 3 tapaa voit hyödyntää Bromelaiinin ananaksesta:

 1. Syöminen runsaskuituinen ydin ananasmehuaa, ja on kypsä, koska se on paras tapa kuluttaa luonnollisia lähteitä Bromelaiini. Huomaa, että kypsempi hedelmä, sitä tasaisempi ydin. Siksi muista pitää ylimääräisen päivän tai kaksi, että sinulla ei pureskelua kova varsi. On huomattava, että liha ananas on myös hyvä sinulle, mutta ei ole korkea bromelaiinin ydin.
 2. Ottaen tuoretta ananasmehu. Ydin uutettiin mehu ananas tai sisällyttää se smoothie muiden vihanneksia, kuten kurkku. Take tuoretta ananasta mehu on osoitettu olevan tehokas lääke tulehdussairauksiin. On suositeltavaa juoda 4 unssia päivittäin auttaa ehkäisemään ruoansulatuskanavan ongelmia ja jopa 8 unssia hoidettaessa sairauksia, kuten haavainen paksusuolen tulehdus, tulehduksellinen suolistosairaus tai ummetusta.
 3. Ottaen luonnollinen lisä Bromelaiini tai täydentää proteolyyttisen entsyymin Bromelaiini voi myös olla erittäin tehokas, jos kohdistettu tietty krooninen tai tulehdussairaus. Jos yrität parantaa ruoansulatusta, se on parasta ottaa ruokailun, mutta kaikkien muiden terveysongelmia, jotka ottavat tyhjään vatsaan.

Älä lopeta lukeminen: Puhdista maksan laihtua

Ravitsemusterapeutit suosittelevat säännöllinen kulutus ananas, sillä tämä hedelmä edistää prosessin luonnollinen laihtuminen, poistaa selluliittia, se estää ryppyjä ja taistelee allergioita. Hyvä ananasmehu päivittäin, Se tekee ihmeitä kehosta, erityisesti ruoansulatuskanavan.

Suosittelemme seuraavassa ananasmehu keventää suolistossa ja siksi polttaa rasvaa laihtua:

Ananasmehu polttaa rasvaa ja laihduttaa

pellavansiemenöljyä ananasmehu

ainesosat:

 • 1 täydellinen ananas, kuorittu ja leikataan paloiksi
 • 1 tl pellavaöljy
 • 2 litraa kylmää vettä
 • Mehu 3 sitruunat

valmistelu:

 1. Pidä ananas jääkaapissa ennen valmistella tätä herkullista mehua, koska se maistuu paremmalta. Puhdista se ja leikkaa se paloiksi kun liha ja ydin on pehmeä.
 2. Laita palat tehosekoittimessa, lisää sitten pellavaöljyä ja sitruunamehua. Lisää lopuksi kylmää vettä ja jäätä.
 3. Sekoita hyvin ja pitää mehua jääkaapissa.

Saatat olla kiinnostunut lukemaan:

 • Tämä on elämän kosmetiikka
 • Food ihoa kauniimpi
 • 4 Foods kannattaa välttää yöllä

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 − 15 =

map