Laskimotulehdus miten käsitellä kanssa kotiin korjaustoimenpiteitä

Kun laskimot turpoavat yleensä johtuu tulehduksen johdannainen paineen ja tukkeumia. Tämä muutos tunnetaan myös laskimotulehdus, teknisestä näkökulmasta, jos ongelma on pintasuoniin kutsutaan tromboflebiitti. Tällaisissa tapauksissa luulen olisi puututtava välittömästi, koska progressiivinen tuskaa se aiheuttaa.

syitä laskimotulehdus

Syyt ja oireet laskimotulehdus

syitä laskimotulehdus Ne ovat erilaisia, joskus annetaan joitakin vahvoja isku, Buerger tauti, pistämällä vahva aineet suonet, ylimääräisen rasvan saanti, käyttö ehkäisypillerit tai vähentynyt verenvirtaus eri alueilla, koska pitkäaikainen pysyvä.

Kun henkilö kärsii laskimotulehdus läpipääsy vaikeutuu verta sydämeen ja päinvastoin, joissakin tapauksissa jopa vaarassa verihyytymien, ne voivat saavuttaa kammiot sydämen ja aiheuttaa välittömän sydänpysähdys. Tunnistaa, onko tämä ehto vai ei, voidaan tunnistaa seuraavia oireita:

  • Jäykkyys lihakset teennäinen.
  • Turvotusta tai punoitusta.
  • Kipu alueella, jossa suoni on muuttunut.

Tässä vaiheessa on tärkeää huomata, että laskimotulehdus hoidettiin kotiin korjaustoimenpiteitä on tehokkaampaa, kun se on pinnallinen, kun se on jo syvä suositellaan osallistumaan asiantuntija, joka voi suorittaa laboratoriokokeita löytää alkuperä tämän muutoksen endeeminen.

kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon laskimotulehdus

pellavansiemenet

pellavansiemenet korjaamiseksi

Valmistella 50 dollaria pellavansiemenöljy ja 3 litraa vettä tarvitaan, se alkaa lisäämällä pellavansiemenöljy vettä ja keitetään 25 minuuttia. Sitten se etenee väri ja siementen hyvin puristetaan, niin vaikuttaa laskimotulehdus tai levittää pakkaa osa huuhdellaan.

Älä lopeta lukeminen: Yksinkertainen Self-hieronta rentouttaa hartiat ja niska.

Remedy arnica

Sen soveltaminen on yksinkertainen, vain liinat olisi sijoitettava arnica päälle teennäinen, anna asettaa noin 5-15 minuuttia niiden tehokkuuden varmistamiseksi.

Remedy ananas

Tässä tapauksessa on suositeltavaa lisätä ananas ruokavalio, syöminen siivu mieluiten aamuisin. Sen tehokkuus on edeltänyt komponentti kutsutaan bromelaiini, luonnollinen entsyymi, joka estää hyytymän muodostumista, mikä tromboflebiitti peruutetaan.

käyttö selleri

tämä Kotiin korjaamaan torjua laskimotulehdus Se on yksinkertainen ja tehokas. valkoinen osa 8 varsisellerinvartta käytetään ja keitetään puoli litraa vettä viiden minuutin ajan. Tämän ajan hiipii ja lisää mehu kahden sitruunat. Eivät kuluta enemmän kuin kolme kupillista päivässä.

Meliloto taistelu

Aloita paloittelu makea apila seurauksena pitäisi olla kaksi ruokalusikallista tämän komponentin, tämä summa lisätään litraan vettä ja laittaa sen kiehua kiehua. Anna sen levätä noin 10 minuuttia ja voila, voit juoda jopa 3 kupillista päivässä.

Home Remedy Maarianohdakkeen

Maarianhohdake lehdet tehdään ja aloittaa muussaamiseen tahnaksi. Tämä lopullinen tuote olisi sovellettava koko alueella ja peitetty hampun alueella. Tämä koti korjaamiseksi olisi sovellettava kunnes parannus on tulehdus.

Älä lopeta lukeminen: Paranna visio silmän harjoituksia

Käsittelevät kamomilla ja tilli

molemmat osat desinflaman sisältää entsyymejä ja estää veren hyytymistä. Aloitetaan sekoittamalla 100 grammaa ja 100 grammaa kamomilla juuri tilli, molemmat määrät lisätään litraan vettä ja sen annettiin kiehua noin 15 minuutin ajan. Anna seistä ja rasitusta. Tässä vaiheessa voit ja juoda kaksi kupillista päivässä pitäisi riittää nähdä parannuksia.

kamomilla

Suositukset estää laskimotulehdus

  • Elintarvikkeiden, jotka sisältävät kuitua, parhaista vaihtoehdoista tulevat komento vihanneksia, hedelmiä, pähkinöitä, jyviä, papuja ja siemeniä. kuitu auttaa hajottavat ylimääräistä rasvaa, että saa kertynyt seinät valtimoiden ja laskimoiden.
  • Lisää ruokavalion inkivääri, valkosipuli, kuuma pippuria ja valkosipuli. Kaikki ne ovat luonnollisia verenohennuslääkkeitä.
  • Vältä liiallista rasvan saanti.
  • Suorita sydän käyttää rutiinit, ja vahvistaa sydämen, se kiihdyttää aineenvaihduntaa rasvanpolttoon ja estämällä heitä pysyvät kiinni seiniin suonet.

Jos Edellisen kotiin korjaustoimenpiteitä laskimotulehdus Se ei vähennä, niin lääketieteellisiä toimenpiteitä on enemmän kuin tarpeen. Kun ongelma on syvä vaarassa täydellisten tukos suoneen, seuraava on erittely ja vakavia sisäisiä häiriöitä, välttää tämän kiireellisyyden pitäisi olla etusijalla.

Lisätietoja salud180

  • Etuja kurkkua gazpacho
  • Pahimmista asioista, jotka voivat tapahtua toimistossa
  • Oscar voittajat, jotka kätkevät sairauksia

Kirjoittaminen. Lucid Life Team
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 5 = 15

map