Päättyy selkäkipu

Päättyy selkäkipu

Vinkkejä lievittää selkäkipuja

Selkäkipu on sammu pari päivää, joitakin tehokkaita kotiin korjaamaan poistamaan tulehdusta ja lievittää selkäkipuja. myös Testiliuoksissa nopea toiminta on kuvattu alla välitöntä helpotusta. Sitten mahdollisimman pian, liikkuvat sujuvasti uudelleen. Kun selkä on kohtalaisen parempi, tehdä venyttele ja vahvistaminen - joka päivä ilman epäonnistuvat - ja neljällä tai kuudes viikko selkää pitäisi olla hyvin taas.

Icing ensimmäinen lämmön jälkeen

Lieventävänä selkäkipu, jään toimii hyvin. Lohkot kipusignaalit taakse ja auttaa vähentämään tulehdusta. Useita kertoja päivässä Jään sijoitetaan pyyhe Kipualueelle, jopa 20 minuuttia. Aikana alkuaikoina kotihoidossa, käytä jäätä niin usein kuin on tarpeen.

Noin 48 tunnin kuluttua muutoksia kosteat edistää verenkiertoa, vähentää kouristukset. Dip pyyhe kuumaan veteen, purista ja sitten taittaa se.

Makaa vatsaan tyynyillä alla lantion ja nilkkojen. Aseta märkä pyyhe alueella kipeä takaisin, peitä muovi, sitten laittaa lämpötyyny - keskellä tasolla - edellä ja jätä 20 minuutiksi.

Hieronta selkäkipu

Pyydä kumppani tai läheinen ystävä antaa sinulle hieronta lievittää selkäkipuja. Jos haluat käyttää kermaa tai voidetta myydään "kitkaa takaisin", tee se, mutta huolellisesti, koska nämä ihovoiteiden ja yleensä aiheuttaa ihoärsytystä muutaman sovelluksia. Saat selkähieronta, Täytä iso sukka useita tennispalloja, sitominen reunan ja kysy kumppani tai joku läheinen rullaa se ylös ja alas hänen selkäänsä.

Hierontaa perinteisellä linimentti. Valita yksi, joka sisältää mentolia, glykoli salisylaatti tai dietyyliamiini. He kaikki näyttävät samalta ja on ominaisuuksia, jotka lievittää selkäkipuja. Voiteet, joka tunnetaan nimellä vastaärsykeaineita, stimuloida hermopäätteitä ihon selkäkipu häiritsevät häntä syvemmälle. Kun käytät myös annatte hierontaa, ja paine käsissä yhdistettynä toiminnan pinnalla antaa kaksinkertainen hyöty.

Lääkäri voi kuvata kerma kapsaisiinia sisältävät, aktiivinen ainesosa chili, tuottaa lämpöä. Iholle kapsaisiini vähentää neurochemical hermopäätteitä nimeltään aine P. Tutkijat ovat havainneet, että on välttämätöntä lähettämiseen kipuaistimusten aivoihin, niin kun on vähemmän tätä ainetta liikkeessä, selkäkipu pienenee. Saatat joutua käyttämään kerma useita viikkoja täydellä teholla. Suspensa käyttää, jos jokin ärsyttää näkyy ihon.

Älä lopeta lukeminen: Veritulppa ja epätavallinen merkkejä siitä, että sinun pitäisi tietää

Kokeile näitä rohdosvalmisteita selkäkipu

Bromelaiinin käytetään kolme kertaa päivässä tyhjään mahaan. Tämä entsyymi on johdettu ananas, edistää verenkiertoa, vähentää tulehdusta ja auttaa elimistöä imemään tuotteiden tulehduksen.

Valeriana testata useita kertoja päivässä. Jotkut tutkijat sanovat, että aktiiviset ainesosat tämän yrtti vuorovaikutuksessa reseptoreihin aiheuttaa rauhoittava vaikutus. Vaikka ei yleensä suositella rauhoittavia lääkkeitä, Valerian on huomattavasti lievempiä kuin lääkevalmisteita. Voit myös tulla infusoida Valerian, jos maku.

Perfect ryhti

Ylläpitämään ryhti joko kävellessä, kun istut työ- tai syö, on tärkeää välttää väri takaisin ja estää paheneminen jos jo kärsivät, me tiedämme, mitä parhaiten kantoja lopettaa kipua.

end selkäkipu

Parantaa ryhtiä kävellessä

Etsi asema, joka asettaa vähemmän stressiä selässä. Kävellä suoraan painon tasapainottavat molemmilla jaloilla. Kallistaa lantiota eteenpäin, sitten taaksepäin, liioittelee liikettä. Sitten laittaa asemaan, jossa tunnet olosi mukavammaksi. Sitten "työskennellä jopa" selkää, keskittyä yhteen alue kerrallaan. Lähellä vyötärö ensin, sitten rinnassa ja lopulta niskan ja hartiat. Yrittää tuntea missä asennossa on mukavin ja vähemmän stressaavaa. Tämä on pitää seistessä, kävely tai alussa tai lopussa harjoituksen.

ihanteellinen nukkuminen ryhti

Kun nukut valehdella takaisin takaisin tai sivulle. Jos olet mukavampaa takaisin, tyynyt asetetaan polvien ja pään paine tuottaa alaselän. Jos haluat nukkumassa teidän puolellanne, asettamaan tyynyn välillä jalat. Tapauksessa iskias, suositeltuun on mahassa.

Jos haluat istua sängyssä lukea tai katsella televisiota, ostaa iso vaahto tukea pitää ylävartalon mukavassa asennossa. että Lisää mukavuutta - ja pitää kauluksen oikeaan asentoon - Käytä niskatuki vaahto tai puhallettava istua.

Älä lopeta lukeminen: Miten hera.

He istuivat kunnolla

Kun istut tuolilla toimistossa tai kotona, pitää jalat lattialla, hieman korkeampi kuin polvet lonkat.

Käytä ristiselän tuki takana alaselän; on sylinteri espumarajo tuolin leveys noin 12 cm halkaisijaltaan. Voit improvisoida rullattu pyyhe, mutta vaahto versio on kevyempi, helpompi pukea ja yleensä hihnat kiinnitä se tuolin selkänojan.

Pysy poissa auton, mutta jos täytyy AjoiR asettamalla vaahtoa tuki takana alaselän.
Jos olet tottunut kävelemään lompakko takataskussa, ota se pois ennen istut. Vaikka näyttää siltä, ​​pieni kiinteä, se on tarpeeksi suuri kallistaa lantiota, kääntämällä hänen selkärangan, jopa hieman pois linjasta ja tämä voi vaikuttaa sinuun.

oikea asento kun seisot

Kun seisot pesuallas tiskaus ruoanlaitto tai odottaa linja-jonossa, laittaa jalka pitempi kuin muilla. Kun keittiö, on alhainen ulosteet tai pari vanhoja kirjoja lähellä pesuallas ja tukee toinen jalka kun olet siellä. Kun odottaa jonossa käyttäen askel tai hillitä. Ajattele perinteinen messinki rautatie bar, joka palvelee samaa tarkoitusta. Vuorotteleva jalat ja asento muuttuu, joka antaa selkälihaksia mahdollisuuden rentoutua.

kun ylös

Joka aamu ennen ylösnousua, levätä ja hitaasti venyttää kädet pään päällä. Varovasti tuo polvet kohti rintaa, yksi kerrallaan. Yhdistää pyörän reunaan sängyn; syrjään, laittaa polvilleen reunan yli ja käytettiin nostaa käsivarteen kun pudottaa jalka alas. Kun seisot, laittaa kädet pakarat ja nojata taaksepäin hyvin hitaasti venyttää selkärangan.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 31 =