Koska toinen rakkaus on todellista rakkautta

Toinen rakkaus opettaa sinut rakastamaan uudelleen rikotaan. Se opettaa, että rakkaus on yhä olemassa, voit rakkaudestani ja rakastan vahvempia. Voit silti uskoa rakkauteen vaikka kuinka paljon tuskaa olet aiheuttanut ensimmäisen rakkautesi. Toinen rakkaus on siellä poimia kappaletta. Toinen rakkaus on todellista rakkautta.

Koska toinen rakkaus on todellista rakkautta

Toinen rakkaus näyttää, että voi olla ensimmäinen valinta jonkun ja näyttää, mitä se todella merkitsee olla rakastettu.

Toinen rakkaus antaa toivoa

Teidän satu on yhä vapaana. Että ahdistus ei ole maailman loppu, ja että on olemassa parempia asioita eteenpäin. Se osoittaa, mitä tapahtuu kun muutat, kun antaa asioiden mennä, kun yrittää uudelleen ja kun koskaan menetä toivoa. Toinen näyttää rakastat valon jälkeen pimeyteen.

Toinen rakkaus on rohkeampi

Se tarkoittaa osaat anteeksi, osaat ottaa riskejä satuttaa uudelleen, koska se on sen arvoista. Se tarkoittaa olet valmis pahimpaan, mutta odottaa parasta. Toinen rakkaus se vahvistaa.

Älä lopeta lukeminen: Koe suuren psykologi: Mitä oven antaa sinulle enemmän uskalla mennä?

Toinen rakkaus saa sinut uskomaan ajoissa

Miksi asiat eivät toimi ensimmäistä kertaa, miksi rakastui väärälle henkilölle, koska sinulla oli surun ja miksi joku jätti kun he lupasivat rakastaa. Hän on täällä kertoa, että siellä on aina pätevä syy kipua ja että rakastava joku ei aina tarkoita yksi on sinulle oikea valinta. Toinen rakkaus vastaa kaikkiin näihin kysymyksiin.

Toinen rakkaus järkevää

Se ei perustu fantasioita lapsuudesta, himo tai ihastuminen. Se ei ole sokea tai perusteettomat tai myrkyllisiä. Se ei perustu epärealistisia odotuksia tai puhdasta pakkomielle. Toinen rakkaus tulee, kun olet oppinut kuunnella gut, katsella punaista lippua, kun haluat ottaa jonkun, joka luo lisäarvoa omaan elämään ja kun opit tekemään päätöksiä n kypsyyttä eikä yksinäisyys.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 89