Hämmästyttävä edut avojaloin

edut avojaloin

Avojaloin tai kävely suorassa kosketuksessa maahan, se on mennyt että eksentrinen tai villi taipumus olla tieteellisesti dokumentoitu käytäntö useita merkittäviä etuja terveydelle, kuten lisääntynyt antioksidantti, vähentää tulehdusta ja parantaa unen laatua.

Parhaan hyödyn avojaloin on välttämätöntä ymmärtää, mitä tarkoitamme kun puhutaan kävelyä tai paljain jaloin, tämä tarkoittaa kävely likaa, ruohoa tai hiekkaa (Paljain jaloin tahansa luonnollinen pinta)

Tutkimukset osoittavat, että terveyshyödyt avojaloin tulevat suhdetta kehomme ja elektroneja maan päällä. Planeetta on oma luonnollinen lataus, ja ilmeisesti tässä yhteydessä tehokkaimmin, kun olemme suorassa yhteydessä sitä, minkä vuoksi tarvitaan kävellä paljain jaloin.

Miksi sinun pitäisi kävellä paljain jaloin?

Katsaus julkaistiin Journal of Ympäristö ja kansanterveys, tarkasteli useita tutkimuksia, jotka osoittavat hyödyt menossa avojaloin, koska se parantaa terveyttä. Kroonisesta kivusta kärsivillä potilailla käyttäen hiilikuitua patjat maa nukkui paremmin ja kokivat vähemmän kipua.

Terveyshyödyt menossa avojaloin

Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että paljain jaloin muuttunut sähköistä toimintaa aivoissa, mitattuna electroencephalograms. Mutta toinen tutkimuksessa todettiin paljain jaloin ja kosketuksissa maahan lisää ihon johtavuuden, kohtalainen syke, parantaa glukoosin säätely, stressi ja tehosteet immuniteetti.

Älä lopeta lukeminen: Tietokonetta voi vaikuttaa näkökykyyn

Lisää etuja menossa avojaloin

edut avojaloin

Erityisen vakuuttava tutkimusta, julkaistiin Journal vaihtoehtoisen ja täydentävän lääketieteen, osoitti, että avojaloin lisää taakkaa punasoluja. Tämän seurauksena, soluja välttää paakkuuntuminen, mikä vähentää veren viskositeettia.

oikeita tapoja mennä paljain jaloin ja sen hyödyt

koska siellä todistettu edut avojaloin, niin pitää suositella ottaen usein kävelee luonnossa. Säännöllinen kävely vähintään puoli tuntia päivässä voi vähentää syöpäriskiä, ​​parantaa sydämen terveyttä, ylläpitää painoa ja ehkäistä diabetesta. Lisäksi kävely parantaa veren hapettumista, verenkiertoa, ja immuunivasteen, poistaa myrkkyjä ja lievittää stressiä, nyt lisätä tähän hyödyt kävely Descalso ja on käytössänne muutoksenhakujärjestelmästä tehokkaampaa parantua kehon ja pitää se hyvässä kunnossa.

Lista edut avojaloin

 • Avojaloin parantaa unihäiriöt, kuten uniapnea.
 • Kivun lievitykseen. krooninen lihaskipu ja nivelkipu, ja muita kipuja.
 • Hyödyt hengitysvaikeuksia. Avojaloin parantaa astmaa ja hengityselinten sairauksia.
 • Se auttaa lievittämään oireita nivelreuma ja osteoporoosi.
 • Estää tulehdusta ja parantaa huomattavasti ongelmia, jotka liittyvät vatsan turvotus.
 • Parantaa verenkiertoa niin menee avojaloin auttaa ylläpitämään veren virtausta raajoihin ja rauhallinen kylmät jalat ja siihen liittyvät ongelmat verenpainetaudin.
 • Säätelee energiatasot ja me lievittää fyysinen rappeutuminen, se on aina suositeltavaa kävellä mukaan meidän vauhtia ja kuntoa.
 • Lievittää stressiä ja ahdistusta ja me surround itsellemme luontoon ja kosketuksissa maahan tasaa sisäisen rytmin.
 • Paljain jaloin parantaa immuunijärjestelmää toimintaa ja immuunijärjestelmää.
 • Paras glukoosipitoisuus diabeetikoilla oikea ravitsemus.
 • Avojaloin on erittäin tehokas hoito lievittää masennusoireita ja alhainen mieliala.

Muista lukea: Pistachios taistella stressiä

Avojaloin ja parantaa hengitys

Kun kuljemme, hengityksemme alkaa synkronoida liikkeemme. Koe tunne laajentumista ja vapautta. Avojaloin tulee enemmän kuin vain käyttää; Siitä tulee hoitomuoto, poistamalla meidän stressiä ja korvaamalla se mieliala positiivisempi ja parantaja. Alkaa tänään testata edut avojaloin.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

map