10 yrttejä, jotka auttavat sinua lopettamaan tupakoinnin

Yrttejä voi olla suuri liittolainen auttaa ihmisiä, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, mikä on liittolainen hänen asenteensa lopettaa Vice täysin luonnollisella tavalla.

kasviperäisten lopettaa tupakoinnin

Yrttejä voi olla keskeinen rooli torjunnassa varapuheenjohtaja ja kannustimena lopettaa.

Yrtit lopettaa tupakointi

Ne voivat olla hyödyllisiä hoitamaan niistä ongelmista saatat kohdata kanssa kuuluisan "apina" on tila peruuttaa kokema tupakoitsijoita, ja niillä on myös etuja, kuten rentouttava ja poistaa ahdistusta. Se on selvästi erittäin terveellinen vaihtoehto, joka voi auttaa sinua lopettamaan, jos olet määritetty.

1. Cayenne

Se toimii katalysaattorina muita yrttejä. Cayennessa lisää hyödyllisiä makua, koska niiden öljyt toimivat desensitize maku reseptoreihin, jotka saavat mielihyvää tupakointi, mikä tekee tupakoinnin vähemmän houkuttelevaa.

2. Ginger Root

Raaka juurtunut inkivääri vähentää pahoinvointia ja päänsärkyä, jotka liittyvät tupakoinnin lopettamiseen. Inkivääri tunnetaan myös auttaa ruoansulatusta ja monia muita etuja.

3. Lobelia

Se on erittäin tehokas yrtti, joka auttaa rauhoittaa mielen. Auttaa nikotiinin mielihaluja. Lobelia on myös tunnettu siitä vaikutuksena savukkeiden antavat huonon maun.

Älä lopeta lukeminen: merkitys hengityksen

4. mäkikuisma

Se edistää positiivista henkinen asenne on mitä tarvitset henkilö päättänyt lopettaa tupakoinnin niin, että painopiste on terveys- jälkeen saadun potkia tupakointitottumuksensa.

5. musta cohosh

Sen tiedetään olevan turvallinen rauhoittavien lievittää hermostuneisuutta ja liittyvän ahdistuneisuuden lopettaa tupakoinnin.

6. Swab

Iisoppi yrtti auttaa selkeä liman ja ruuhkautumista keuhkoja liittyy COPD. Se on myös tunnettu lievittää ahdistusta ja hysteria joskus jopa tupakointiin liittyvien peruuttamista.

7. Korean Ginseng

ginseng lopettaa

Ginseng on yksi suosituimmista maailmassa lisätä energiaa ja auttaa kehoa selviytymään stressistä yrttejä. Se auttaa tasapainottamaan kehon järjestelmiä, jotka voivat olla hyödyllisiä tupakoitsijoiden kehoaan mukautua ilman nikotiinia.

8. Mint

Se on rentouttava vaikutus lihaksia ruoansulatuskanavan ja stimuloi sapenvirtaus ja muita ruoansulatuskanavan mehut. Minttu myös lievittää ahdistusta ja jännitystä.

9. Olmo amerikkalainen (vaikeasti)

Se on erinomainen aikoina ruoansulatuskanavan vaivoja, joille voi joskus seurata lopettaa.

10. Valeriana

Valerian käytetään auttaa ihmisiä, joilla ahdistusta ja unettomuutta. Tämä yrtti on voimakas, kun lopettaa tupakoinnin ja auttaa unettomuudesta, levottomuus ja ahdistuneisuus.

Älä lopeta lukeminen: Luonnollinen ja kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon syyliä

Nämä 10 yrtit voivat auttaa lopettamaan tupakointi ja useimmat niistä löytyy suuria määriä kuiva, kapseli, tai nestemäisen uutteen. Noudata etiketin käyttö- ja erikoislääkärin puoleen kulutukseen. Jos käytät kuivattuja yrttejä, käyttää niitä teen ja keskitytään edelleen tavoitteenasi saada lopettaa hyvää.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =