Edut ottaa valkosipulin teetä aamulla

Valkosipuli ja inkivääri teetä

Vuodesta munkit lääkäreille, valkosipuli on käytetty parantavasta vaikutuksestaan ​​vuosisatoja. Myös osuvasti kutsutaan "super lamppu", valkosipuli ei ole tavallinen kasvi. Kaikkine upeine terveyshyötyjä, kuten poistaa tukkeutunut valtimo ja poistaa kolesterolia, valkosipuli, ei vain pitäisi olla katkottua jokaisessa keittiössä, vaan on otettava huomioon myös jossakin muodossa sujuu päivittäin. On olemassa useita tapoja käyttää valkosipulia syövät valkosipulia tyhjään vatsaan ottaa herkullinen vihreä valkosipuli mehu tehty tuoreeltaan uutettu keittiössä tai cream herkullinen ruoka valkosipuli mehua. Kaikki ovat monipuolisia tapoja, joilla voit pitää lisäämällä valkosipulia vuoksi terveydelle.

Nämä ovat 5 hyödyt juomassa teetä aamulla valkosipuli

Tällä kertaa pysähdytään nähdä muuta vaihtoehtoa, jossa voimme nauttia ihmeistä tätä ruokaa. Ja se on kautta herkullinen valkosipuli teetä. Valkosipuli teetä on erinomaiset ominaisuudet, jotka parantavat järjestelmän varsinkin, jos sitä otetaan joka aamu ennen aamiaista, kun vatsa on valmis vaikka ruokaa ja ravinteita päivä.

Älä lopeta lukeminen: 4 tapoja kosteuttaa kasvojen luonnollisesti

1. valkosipuli tee auttaa polttamaan rasvaa

Kuten chili / paprika, valkosipuli on thermogenic. Näin elimistö tuottaa lämpöä, mikä puolestaan ​​polttaa rasvaa. Valkosipuli teetä nopeuttaa nimisen entsyymin AMPK, joka säätelee aineenvaihduntaa. Tämä entsyymi on suunnattu monille kehon alueille, mukaan lukien lihas ja eräänlaista rasvaa kutsutaan ruskean rasvan, joka tuottaa lämpöä ja polttaa kaloreita. Valkosipuli toimii parhaiten laihduttaa jos syödään raakana.

2. Suojaa Syöpä

Valkosipuli on jotain kutsutaan allyyli rikkiyhdisteitä, joka estää nitrosamiinien muodostumisen ja estää bioaktivaatiosta karsinogeeninen. Se auttaa myös poistamaan syövyttäviä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa syöpää läpi kutsutaan apoptoosin.

3. Suojaa verenpainetauti

Valkosipuli teetä voivat suojata korkea verenpaine ja ateroskleroosi. Se toimii verenohennuslääkettä ja estää aivohalvauksia tai sydänkohtauksia. Torjua myrkyllisiä vapaita radikaaleja, jotka paitsi aiheuta tautia, mutta myös kun ikää nopeammin.

4. Suojaa tulehdus

Valkosipuli on neljä erittäin voimakas anti-inflammatorinen yhdisteitä. Muun muassa estää tulehduksellisten komponenttien kaksi - typpioksidia ja prostaglandiini. Jos sinulla on autoimmuunisairaus, kuten nivelreuma, kuten valkosipuli omaan ruokavalioon voi auttaa vähentämään turvotusta nivelissä ja nilkoissa. Sama koskee tulehduksen aiheuttama sairaus nimeltä psoriaasi ihoa.

Älä lopeta lukeminen: jooga aiheuttaa joka parantaa ruoansulatusta

5. Lisää immuunijärjestelmän terveyttä

Valkosipuli on monia ja hyvin voimakas mikrobien. Allisiinin valkosipuli suojaa kehoa eri gram-positiiviset ja gram-negatiiviset bakteerit, kuten E. coli. Jolla on antifungaalista aktiivisuutta, erityisesti Candida albicans (joka aiheuttaa hiiva-infektio). Lisäksi se osoittaa parasiittien vastaisten erityisesti vastaan ​​suoliston loiset, kuten Entamoeba histolytica ja Giadia lamblia, ja lopuksi on myös antiviraalisia ominaisuuksia, jotka vastaavat flunssa.

Valkosipulinkynsi

Suora valkosipuli teetä

ainekset

  • 4 kupillista kiehuvaa vettä
  • 5 neilikka keskisuurille yrityksille valkosipuli, murskattu
  • 1 sitruunan mehu, juuri puristettua
  • 1 tl raaka inkivääri, raastettua

valmistelu

  1. Kiehauta 4 kupillista vettä
  2. poistaa veden
  3. Lisää murskattu valkosipulin kynttä, sitruunamehu, raastettu raaka inkivääri, ja sekoita
  4. Peitä ja anna seistä 20 minuuttia
  5. Siivilöi ja juoda 4 kuppia päivän aikana noin 7 päivää hengityselinsairauksia ja 1-2 kupillista säännöllisesti

kuumia tai kylmiä juomia. Sitä voidaan pitää hyvin vähän lämpöä pitää lämpimänä tai voit lämmittää. Se on siis pidettiin jääkaapissa 24 tunnin ajan.

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 25 = 34

map