10 asiaa hienhaju sanoo terveydelle

Kun kärsivät hienhaju jatkuvasti, mitä haluat tehdä, on päästä eroon siitä välittömästi. Kun tiedetään eri syiden hajut auttaa välttämään niitä, ja myös auttaa sinua tietää, milloin sinun täytyy ryhtyä toimiin terveyteen. On tärkeää sivuuttaa hienhaju, koska se voitaisiin antaa merkki siitä, että jotain on vialla, ja sinun on tehtävä jotain, jotta terveys on hieno.

Mitä hienhaju sanoo terveydelle

Mitä hienhaju sanoo terveydelle

siellä 10 runko hajuja jotka on otettava huomioon ja auttaa suojaamaan terveyttä, jos osaat tunnistaa, sillä se sitten puhuitte, jotka voivat olla syitä niihin.

1. makea hajuisia hikeä

Useimmat ihmiset voivat kertoa hien hajua joko olemattomia tai suolaista, mutta jos se alkaa haista makea, on suositeltavaa tarkastaa ihoa ja nähdä ihotautilääkäri. Hiiva infektio tai bakteerien, yleensä vaikuttaa ihoon, ovat yleisimmät syyt, että hiki henkilö voisi on makea tuoksu. Nämä ehdot ovat helposti hoidettu lyhytkestoinen lääkehoito, jos ne poimitaan aikaisin.

2. Makeanhajuinen hengitystä

Jos sinusta tuntuu, että hengitys on makea ja hedelmäinen, Tämä voi olla merkki vakava terveysongelma, joka ansaitsee hyvin välittömästi lääkärin hoitoon. Tämä hienhaju on enemmän yleinen diabeetikoilla ja se tarkoittaa kehon polttaa rasvaa ja proteiinia glukoosin sijasta energiaa.

Tämä johtaa verensokeri arvaamaton. Sinun täytyy saada verensokeri kurissa välittömästi ja olennaisesti nollaa kehosta. Jos tämä on diabetesdiagnoosi, jossa pikatesti veri voi ratkaista tätä kysymystä, ja jos kyseessä on hoitoa vaativa, ammattitaitoiseen tietää opastaa prosessissa, se ei kannata tuhlata aikaa ja alkaa tasoitus glukoosia.

Älä lopeta lukeminen: Kaikki pahanhajuinen hengitys aiheuttaa ja ratkaisut

3. Puskurit juurikaan hajua

tamponit ja saa peruuttaa ajoissa tuottaa emätin haju erittäin vahva

Tämä on yleisempää kuin uskottiin, varsinkin jos johdat kiireinen elämä, se on helppo unohtaa, että se on aika poistaa tamponi. Kun puskuri on jättää paikoilleen vähintään 24 tuntia, bakteerit ovat sallittuja, ja tämä luo hajua, joka tuntuu kuin jokin rot. Mutta jos puskuri on jäljellä enää, se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita, jotka voivat vaikuttaa hedelmällisyyteen. Muissa tapauksissa, kuolema on mahdollista, koska korkea bakteerit, jotka johtavat lopulta sepsis. On tärkeää poistaa ja korvata tamponit säännöllisesti, jotta vältetään komplikaatioita mainittu.

Älä lopeta lukemista: Koska on jalka amputoitu puskuri malli

4. Pahanhajuinen hengitys

jos hengitystä on huono yleensä, ja et voi päästä siitä eroon, tämä saattaa tai poskiontelotulehdus osoittavat huono suuhygienia. Kuullen hammaslääkäri perusteellisen puhdistuksen ja jos jatkuva pahanhajuinen hengitys, näkevät yleislääkärin hoitoon sinuiitti. Toisaalta, varovainen suun terveys on aina suositeltavaa, välttää pahanhajuinen hengitys lisäksi komplikaatioita hampaat.

5. erittäin haiseva ilmavaivat

Ilmavaivat yleensä hajua, joka ei ole ihan miellyttävä, mutta jos Ne ovat todella haisevia farts, Tämä voi tarkoittaa, että haiman entsyymit eivät tee työtään. Jatkuva haju ilmavaivat tarkoittaa olet ongelma ruoansulatuskanavan joka tarvitsee vahvistamisesta. Olisi suositeltavaa kuulemisen asiantuntija ja varmista, että märehtiä ruoan kunnolla niin, että elimistö ei tarvitse työskennellä niin kovasti murtaa se alas ja sulattaa sitä.

Älä lopeta lukeminen: Selvitä, mitä suoliston kaasut sanottavaa terveydelle

6. Mal jalka haju

Jalat haju kuten muun kehon kunhan ne ovat puhtaita ja terveitä. Kuitenkin jotkut ihmiset kehittävät urheilijan jalka ja tämä voi tehdä jalat haju kamala. Pesun jälkeen jalat huolellisesti saippualla ja vedellä, varmista kuivua kokonaan. On myös suositeltavaa käyttää hengittäviä kenkiä bakteerit ja sienet eivät pysty menestymään. On ajankohtainen lääkkeitä, jotka toimivat tämän ongelman poistamiseksi hyvin tehokkaasti, mutta jos haluat luonnollisia ratkaisuja, voit tarkistaa nämä vaihtoehdot.

Älä lopeta lukeminen: Natural Reseptit poistamaan urheilijan jalka

7. katkera ja eltaantunut hiki

Jos Hiki on eltaantunut haju, Tämä voi olla merkki magnesiumin puute. Magnesium on mineraali, joka on tärkeä rooli monissa kehon toimintoja, joten jos se on alhainen, elimistö ei toimi optimaalisesti. Yleinen tapa joku tulee puutteellinen magnesiumia kuluttaa liikaa sokeria. Jos hiki haisee eltaantunut tai karvas, kysy lääkäriltäsi tarkistaa magnesiumia ja sitten aloittaa lisäämällä magnesiumia sisältävien elintarvikkeiden omaan ruokavalioon. Nämä elintarvikkeet sisältävät pinaatti, lehtikaali ja parsakaali, mm.

Muista lukea: 15 ruokia mineraali magnesium ihmeellisiä

8. hengityksen hämärä

Young uloshengitysilmaa hajuisia hämärä

olla hämärä hajuisia hengenvetoon Se kuulostaa niin huono kuin terveysongelmia, jotka voisivat viitata. Tämä haju voi osoittaa, että olet ongelma maksassa, kuten maksan vajaatoiminta. Maksa on vastuussa detoxifying kehon, jotta tämä tulee olla hyvässä kunnossa tai muuten terveydelle laskee. Jos huomaat tämän kalanhajun hengitystä tai hengitysvaikeuksia, muista erikoislääkärin puoleen arvioida maksan toiminta ja sulkea pois kaikki muut terveysongelma, varsinkin jos se on jatkuva pahanhajuinen hengitys.

9. Pahanhajuinen virtsa

Joten tavallista virtsaa tuoksu raikas ja ei aiheuta mitään teräviä hajua. Jos kuitenkin huomaat voimakas haju wc virtsaamisen jälkeen, yleisin syy on virtsatieinfektio. Koska tämän tyyppinen infektio voi tulla vakava ilman hoitoa, on suositeltavaa välitöntä hoitoa. Voit juoda karpalomehua säännöllisesti vähentää riskiä tulevaisuudessa infektioita. Mutta se on aina suositeltavaa kuullen asiantuntija hillitä infektion.

Älä lopeta lukeminen 5 varoitusmerkeistä paljastava sameaa virtsan

10. makea hajuisia virtsan

Jos virtsa on makea tuoksu, Usein se tarkoittaa, että olet korkea verensokeri verta. Kehosi yrittää päästä eroon liikaa sokeria kautta virtsaaminen. Jos et ole diabeetikko, kysy lääkäriltäsi diagnosointiin. Kuitenkin, jos sinulla on diabetes, sinun pitäisi muokata ruokavaliota ja ottaa päivittäin tarkastuksia verensokeri estää hiljaa tauti, joka voi syntyä, kun diabetes ei ole hallinnassa.

Jos ilmenee näitä kehon hajuja, Nyt tiedät enemmän siitä, miksi ne tapahtuvat ja mitä tehdä niiden korjaamista. Koskaan sivuuttaa hienhaju koska kuten näette, voi kertoa meille paljon asioita, joita tapahtuu meidän terveydelle. Jos sinulla on hienhaju, joka ei mene pois, tehdä ajanvarauksen kanssa lääkärin päästä ongelman ytimeen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 38 = 45