6 merkkejä hermoromahduksen pitäisi sivuuttaa

Termi "hysteerinen kohtaus"Sitä käytetään kuvaamaan stressaavaa tilannetta, jossa henkilö ei väliaikaisesti pysty toimimaan normaalisti. Se voi tapahtua, kun stressi tulee fyysisesti ja emotionaalisesti ylivoimainen. Hermoromahdus ei ole lääketieteellinen termi, mutta monet ihmiset käyttävät sitä kuvaamaan hermoromahduksen aiheuttama masennus, ahdistuneisuus ja stressi. Lue, olla tietoinen milloin sinä tai joku muu, on noin saada hermoromahduksen, ja mitä tehdä.

hysteerinen kohtaus

6señales varoitus hermoromahduksen

Pitkäaikainen stressi vie veronsa kehomme ja mielemme. On olemassa raja, kuinka paljon voimme kestää. Oppimalla tunnistamaan merkkejä hermoromahduksen, se voi auttaa sinua saamaan apua ennen pohjan saavuttamista romahtaa. Ja teille ja joku läheisesi kärsii näistä oireista, on tärkeää ottaa huomioon, että sinun ei pitäisi koskaan aliarvioida tässä tilassa, sillä se voi aiheuttaa vakavampia mielenterveyden ongelmat.

1. epäsäännöllinen syke edellinen sydän Hermoromahdus

Erittelyä voidaan liittää sydämen rytmihäiriöitä. Voit tuntea sydämen syke rintaa vasten ja on vaikea hengittää. Voit myös alat hikoilla. Paniikkikohtaus on oireita, jotka muistuttivat hermoromahduksen. Harjoitella syvä hengitys kanssa inhalaatiota ja exhalations pidempään ja tehdä venyy avaa arkku.

Älä lopeta lukeminen: 8 vinkkejä poistaa rasvaa

2. puute keskittymän

Krooninen stressi vaikuttaa tarkkaavaisuus ja kyky keskittyä. Jatkuva keskittymisen puute vaikeuttaa suorittaa normaalia päivittäistä tehtäviä. Vaikeissa tapauksissa stressi hormoni, kortisoli, voivat vaikuttaa muistin. On tärkeää tunnistaa, kun stressiä saavuttavat korkeatasoista, ja pyrkiä vähentämään niitä.

3. Jännitys Päänsärky

Krooninen stressi voi myös aiheuttaa päänsärkyä. Stressi vaikuttaa säilyttäminen ja sen ulkopuolella elin. Kaulalihakset ja olkapäät voi tulla jäykkä, ja saatat huomata enemmän hajonneet. Stressi vaikuttaa lihaksiin, varsinkin noin pään ja kaulan alueella. Päänsärkyä jatkuva jännite voi olla merkki siitä, että stressi tulee ylivoimainen.

4. Unihäiriöt

Unen puute on yksi yleisimmistä syistä henkistä stressiä. Ilman riittävää unta, kehon ja mielen eivät voi toimia kunnolla. Oireita unettomuus ovat makuulla mutta hereillä pitkiä aikoja ennen nukahtamista, lyhyin väliajoin unen, joka hereillä suurimman osan yöstä ja ylivoimainen tunne ei nukkunut lainkaan.

Älä lopeta lukeminen: Tehokas menetelmät voittaa ahdistusta

5. Ahdistuneisuus alkusoittona hermoromahduksen

Satunnainen ahdistus on yhteinen. Henkilölle ahdistuneisuushäiriö, se ei ole helppo käsitellä. Sen sijaan se pahenee ajan mittaan. Jatkuva ahdistus voi häiritä jokapäiväistä elämää, kuten työsuorituksen ja suhteita. Tee jotain alentaa stressiä, kuten jooga, liikunta tai löytää luova pistorasiaan, voit ehkä auttaa ahdistusta.

6. Masennus

Masennus voi vaikuttaa vakavasti ajatuksia, käyttäytymistä, tunteita ja tunnetta hyvinvoinnin henkilö. Se voi myös olla perimmäinen syy hermoromahduksen. Jos sinusta tuntuu toivottomalta tai masentunut, itsetuhoajatuksia tai levoton, on tärkeää hakea ammattiapua. Hoitamaton masennus voi johtaa henkiseen ja fyysiseen terveyteen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 53

map