Kesäkurpitsa Hummus Rico

kesäkurpitsa Hummus

Muissa reseptejä olimme jo puhuneet ominaisuuksia ja etuja kesäkurpitsa ja miksi se voi olla hyvin helppo lisätä reseptejä. Valmisteita kuten kerma kesäkurpitsa avulla voit laihtua luonnollisesti nauttien hyvä maku.

Tämä kesäkurpitsa hummusta sisältää ainesosia, jotka ovat hyvin suotuisat parantaa immuunijärjestelmää ja puolustukset. Hummus on niin runsaasti proteiinia voi auttaa torjumaan mielihaluja ja tasapaino sokeripitoisuus veressä. Tämä voisi auttaa hillitsemään liiallista kulutusta. Pitoisuus raudan hummus ainesosia auttaa lisätä energiaa, joka voisi tehdä sinusta tuntuu enemmän motivoituneita mennä kuntosalille.

Kesäkurpitsa Hummus Rico

Aineosat (3 henkilöä)

• 2 keskikokoista kesäkurpitsat
• ½ cup Tahinin
• cup sitruunamehua
• 1/2 cuchradita kumina jauhe
• 5 valkosipulinkynttä
• 1 tl suolaa
• 1 tl chilijauhetta (maun mukaan)

Kuori kesäkurpitsat ja paikka tehosekoittimessa kunnes ne ovat täysin nestemäisiä. Lisää kaikki muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada kulhoon ja tihkusadetta oliiviöljyllä ja kasta suosikki vihanneksia.

Älä lopeta lukeminen: Miten inkivääriolut vähentää kipua ja tulehdusta

Mikä se on Tahini ja miten valmistautua

kesäkurpitsa hyödyt

calabacin

Jos etsit tapa laihtua terveellä tavalla, on aika opetella hyödyistä kesäkurpitsa. Tunnetaan myös nimellä Kesäkurpitsa on hyvin tunnettua, joka auttaa vähentämään painoa, ja silti kasvattaa ravintoarvo ruokavalio.

Toisaalta, se auttaa edistämään terveyttä näön ja estää kaikki sairaudet, joita esiintyy C-vitamiinin puutos, kuten keripukki, tauti, ja helposti mustelmia. On hyödyllistä parantaa astma ja on korkea C-vitamiinipitoisuus, hiilihydraattien, proteiinin ja kuidun. Kesäkurpitsa sisältää merkittäviä määriä kaliumia, foolihappo ja A-vitamiini, jotka kaikki ovat tärkeitä yleistä hyvää terveyttä. Kun kulutetaan säännöllisesti, kesäkurpitsa voidaan tehokkaasti vähentää homokysteiinin.

Kirjoittaminen: joukkue Havainnollinen elämää.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − 25 =

map