5 syytä juoda kahvia ennen harjoitusta

Yksi tehokkaimmista juomia kehon ennen käyttäessään, Se voi yllättää sinut tuntemaan, että ei löydy hyllyiltä ihmettelemään täydentää, koska heidän ei tarvitse saada hänet ulos pullosta silmäänpistävä etiketti ja sekoita se vedellä. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on käydä läpi kahvila ja kupin kahvia tai preparártela itse lämmöstä kotiisi ennen workout, kyllä ​​... ilman kermaa ja sokeria.

kahvila-musta-ennen-you-do-harjoitus

5 syytä juoda kahvia ennen harjoitusta

Kahvinjuonti ennen harjoitusta, tarjoaa enemmän kuin vain ylimääräistä potkua. On olemassa paljon terveyshyötyjä, jotka tulevat sen mukana. Jos olet loistava ehdokas mustaa kahvia, ja voit ottaa sen ilman ongelmia, tässä on viisi syytä, miksi se on aika nousta mustaa kahvia ennen workout. Valitse aina laadukasta kahvia ja orgaanisia.

1. parantaa suorituskykyä

Useat tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden kofeiinin saanti ennen harjoitusta ja nousi urheilullinen suorituskyky. Raportti julkaistiin Sports Medicine, viittaa kofeiini on "voimakas ergogenic aid" ja mainitsee, että urheilijat voivat "junan lisääntynyt energian tuotantoon ja / tai kouluttaa enemmän" jälkeen kofeiinin saanti.

Toinen tutkimus julkaistiin British Journal of Sports Science, todettiin, että henkilöillä, jotka kulutetaan kahvia ennen käynnissä 1500 metriä juoksumatolla suorittaneet rotu 4,2 sekuntia nopeampi kuin kontrolliryhmän keskimäärin. Ylimääräisestä reuna harjoitusten, kahvi voi olla vain mitä tarvitset.

2. Parantaa tarkennus

Yhdessä lisääntynyt energia, joka ajaa kovista harjoituksista, mustaa kahvia tarjoaa kasvua mielenterveyden keskittyä myös. Parantunut lähestymistapa auttaa ylläpitämään tehokasta ja tuottavaa liikuntaa.

kahvila-musta-to-do-harjoitus

3. Vähentää lihaskipu

Tutkijat University of Illinois todettiin, että henkilöillä, jotka joivat kahvia ennen harjoituksen esiintyi vähemmän lihaskipua harjoituksen aikana kuin heidän kollegansa eivät kofeinoitu. Voit suorittaa enemmän toistoja enemmän kestävyyttä aikana liikuntaa painoilla, ja ajaa nopeammin ja pidempään aikana sydän- ja liikuntaa.

4. estää sairaus

Toinen hyöty kahvinjuonti on, että se auttaa suojaamaan elimistöä tauti. Kahvi sisältää suuria määriä antioksidantteja, jotka suojaavat vahinko vapailta radikaaleilta. Mukaan 2011 julkaistun tutkimuksen Critical Reviews in Food Science and Nutrition, kahvin kulutus on käänteinen korrelaatio diabetes, Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti ja tiettyjä syövän muotoja.

Älä lopeta lukeminen: se on hyvä voita kahvia

5. Nopeuttaa rasvan menetys

ehkä suurin hyöty kahvia ennen workout on sen rasvanpolttoa ominaisuuksia. Kahvia, kun kulutetaan ennen rasitusta, voi tehdä rasvasoluja käytetään energialähteenä sijaan glykogeenin.

Cafe ennen You-do-harjoitus

Lisäksi suuria määriä kofeiinia mustaa kahvia nostavat aineenvaihduntaa, joka tekee sinusta polttaa enemmän kaloreita koko päivän. Kahvinjuonti ennen liikunta parantaa tätä vaikutusta. Lisäksi kofeiini ja muut yhdisteet löytyy kahvin toimii ruokahalua vähentävää, joten he syövät vähemmän yleistä.

Aina erikoislääkäriin ennen päätöksiä integroida enemmän kahvia omaan ruokavalioon tätä tarkoitusta varten tai muita, koska emme ole kaikki ehdokkaita kahvia juovat säännöllisesti. Jos olet, saat vielä!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 56 =