Kuinka tehdä laastari (kylvökone) keraamiset tarhaan.

Kuinka tehdä laastari (kylvökone) keraamiset tarhaan.

keraamiset bancal

Ajat muuttuvat ja trendien, muutama vuosi sitten hän alkoi uusi tunnetta neo-viljelysääraportteja, ihmiset, jotka ovat kosketuksissa luontoon ja maaseudulla suoremmin ja concienciada on esiintynyt, huolehtii keskipitkällä ympäristöä eikä käyttämällä kemiallisia tai haitallisia järjestelmiä että luonto.

Että ja kiitos Lucid Life, esitellä itseni, olen huertina Toni, ja aion yhteistyötä useita kohtia meille, vanha kaupunki suunnittelijat, jotka ovat päättäneet lisätä tietoisuutta ja syömään terveellisempiä, voimme jälleen kasvattaa ruokaa ekologisempaa ja ympäristöystävällisiä, ei saastuta, tai mitään, mikä voisi vahingoittaa tavalla tai toisella ympäristöön.

Tekniikka keraamisten pengerrys, on unionin kahden hyvin tuottavaa tekniikkaa pienessä tilassa, jotka hyödyntävät ajatus syvä terassien ja esille vuodepaikkaa, joka eroaa perinteisistä puutarhan järjestelmään.

Edut perinteisiin puutarha ja muut järjestelmät perustuvat tilankäytön ansiosta maa sisältyä tilaan, joka ei koskaan polkee, joka ei koskaan tule vaikea istuttaa ja kylvää eikä salli, että sinun täytyy poistaa traktoriin tai muuli, joka maaperän biologisen monimuotoisuuden ylläpidetään aina.

Kuten aiemmin mainittiin edut ovat monet, joka meillä on edellä, mutta voi luetella aivan erityisesti ja meille erittäin tärkeää, että me puutarhaviljelijät vapaa, on se, että rikkaruohojen torjunta on paljon parempi, koska ne näyttävät vähemmän huono yrttejä, jolloin kaikki rajaamaa keraamisten onttojen tiilien.

Mukavuutta työ on toinen etu, koska meidän täytyy alentua huomattavasti vähemmän kuin normaali järjestelmä voi jopa tehdä istuen. Ja tuholaistorjunta yhdistysten vie paljon parempi, että kaikkein määritelty ja erillinen tila. Ja kasveja, joilla on laajentaa 30cm syvät juuret voivat olla lähempänä toisiaan toisiaan. Toinen etu on, että kosteissa tai märissä tiloissa, kuivatus keraamisten pengerrys on paljon suurempi, koska he voivat jättää pohjaan rasillón, ja maa koskaan encharcaría.

Seuraavassa videon näet yksityiskohtaisempi selvitys dle prosessia ja ohjattu kuvien. Bancal täytyy tehdä muutamia materiaaleja, mutta jonkin verran kärsivällisyyttä, käytämme 10 mm raudoitustangot, ja keraamiset ontot tiilet 100x30cm.

Lähde: Tällä huertina Toni


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 92

map