Eduista vihreää teetä ja sen hyödyt

Eduista vihreää teetä on yleisesti tiedossa, koska tämä japanilainen perinne on säilynyt kuitenkin on eräänlainen infuusio tuo suuria maksuja lukemattomia terveyttä koskevista vaatimuksista ja parantamiseen sekä fyysisesti mieli. katso alla koska vihreä tee osoittautuu niin hyödyllistä ja suosittu.

Edut Green Tea

Edut Green Tea

On tunnettua, että useimmat asiantuntijat suosittelevat juomassa teetä sijaan kahvia. Hyödyt löytyy infuusioiden aiheuttavat edelleen edistää juominen kupillisen kuumaa täytetty puhtaalla terveyttä. yhdessä King on vihreä tee, joka sisältää useita antioksidantteja, jotka tarjoavat mukavuutta kehon.

lisääntynyt puolustukset

Se palvelee taudin ehkäisemiseksi sillä puolustuksemme ylös siten estää meitä contagiemos tahansa olosuhteissa. Luettelon myönteisiä puolia vihreää teetä on hyvin pitkä, mutta näytämme tärkeimmät voit aloittaa tänään nauttia tätä herkullista juomaa.

Antioksidantteja

Lisäksi ehkäisemään sairauksia antioksidantit läsnä vihreää teetä Lisäksi ne auttavat säilyttämään tuoreuden ihoa. Joten kukaan ei vanha niin nopeasti kuin syön.

Syövän ehkäisyä vihreää teetä

Ja kun sanomme, että vihreä tee ehkäisee sairauksia, joista yksi on kauhea syöpä. Tämä johtuu siitä, että on ominaisuuksia, jotka vähentävät mahdollisuuksia kehittää eturauhasen syöpä, keuhkosyöpä, mahalaukun, haiman ja paksusuolen. Nämä tulokset julkaistiin seuraavan tutkimuksen asiantuntijoiden McGill yliopistossa Montrealissa Kanadassa.

edut juominen vihreää teetä

alentaa kolesterolia

Hyvä kuppi Alhainen vihreää teetä korkea paha kolesteroli, yksi tärkeimmistä syyllisiä sydänsairauksia. Näin autat sydämesi pysymään terveenä pitkään. Kuluttaa infuusiona jatkuvasti hyviä tuloksia ilman epäilystäkään.

Maksavaurio on

Myös yksi tärkeimmistä elimissä, maksa on myös hyötynyt kulutuksen kanssa vihreää teetä. Ja tehtävä tämä on käsitellä myrkkyjä, mutta joskus liian maksa ei kestä ja aloittaa komplikaatioita. Tämä yrtti on erittäin hyödyllistä hoidettaessa ongelmia, kuten rasvamaksa, kuten Vihreä tee parantaa maksan toimintaa ja voi toimia rasvan esto.

Älä lopeta lukemista: syyt verisuonitukosten kuukautiset ja niiden välttäminen

Nautintoaine laihtuminen

Ja jos olet koskaan kuullut vihreää teetä käytetään auttaa laihtumaan, Se ei ole huhu, se on totta. Koska tämä infuusio pystyy hapettamaan kertynyt rasvaa kehossa. Yhdessä liikunta ja tasapainoinen ruokavalio, näet tuloksia melko nopeasti, vähintään kolme kuukautta. Aineenvaihdunta alkaa ja auttaa polttamaan kaloreita erittäin tehokkaasti yhdistää cayenne vielä tehokkaampi.

lievittää ummetus

Onko sinulla ongelmia ummetus? Hyvästellä jos juot vihreää teetä. Tämä juoma kompensoi kaasujen ja tunne "täynnä". Ruoansulatuskanavan ongelmia päättyy jos tapaat päivittäistä rutiinia. Asiantuntijat uskovat, että tällainen tee on luonnollinen laksatiivinen vaikutus, joten sinun ei tarvitse toista lääkettä lievittää. Joka tapauksessa erikoislääkärin puoleen turvallisuussyistä.

juominen kuppi vihreää teetä

ehkäistä diabetesta

Diabetes on yksi vaarallisimmista ja yleisimmistä kroonisista sairauksista maailmassa. Vihreä tee ehkäisee diabeteksen joka ohjaa verensokeri. On välttämätöntä suojella ja estämiseksi komplikaatioita, etenkin jos suvussa on sairaus.

Estää hiustenlähtöä

Vihreä tee on täynnä antioksidantteja, jotka auttavat estämään hiustenlähtöä ja se voi myös edistää hiusten kasvua. Katekiinit vihreää teetä polyfenolit auttaa estämään DHT, joka on avain hiustenlähtö tekijä.

Lisäksi, vihreä tee on komponentti kutsutaan epigallokatekiinigallaatti (EGCG), joka edistää hiusten kasvua stimuloimalla karvasolujen.

Kestää pari kupillista vihreää teetä päivittäin estää hiustenlähtöä ja mahdollisen avun kasvattavat hiuksia. Lisäksi voit käyttää valmistettaessa tuoretta teetä huuhtele Cercle kosteisiin hiuksiin kanssa ja huuhtele hiukset vedellä 10 minuutin kuluttua. Tee näin pari kertaa viikossa ainakin muutaman kuukauden. Se auttaa myös vähentämään ongelmia, kuten hilse ja kuiva päänahka.

Edistää suun terveyteen

Vihreä tee kulutus liittyy parempaan hampaiden terveys ja pienempi riski karieksen. Luonnon fluorin vihreää teetä, polyfenolit ja katekiinit voi tehokkaasti tappaa bakteereja, jotka aiheuttavat hampaiden reikiintymistä, pahanhajuinen hengitys ja iensairauksien erilainen.

Älä lopeta lukeminen: Lihajalosteet voi lisätä riskiä mahasyöpä

Mukaan julkaiseman tutkimuksen European Journal of Nutrition, juominen yksi tai useampi kupillista vihreää teetä päivässä voi merkittävästi vähentää riskiä hampaiden menetyksen. Kuitenkin hyödyt vihreää teetä suullisesti menetetään sokeri, hunaja tai muita makeutusaineita lisätään teetä.

Parantaa aivojen terveyttä

Aivomme tarvitsevat terveitä verisuonet toimisi kunnolla. Mukaan sveitsiläinen tutkimus, Ihmiset, jotka juovat vihreää teetä säännöllisesti on enemmän toimintaa alueella muistin niiden aivot.

On myös todettu, että vihreä tee auttaa estämään plakkien muodostumista, jotka liittyvät Alzheimerin tautiin ja Parkinsonin, kaksi yleisintä neurodegeneratiivisia häiriöitä.

Vihreä tee, vaikka viivästyttää aiheuttamalta pilaantumiselta Alzheimerin ja Parkinsonin, koska bioaktiiviset yhdisteet esillä olevan vihreää teetä, joka voi olla useita suojaavia vaikutuksia neuroneihin. Lisätä muistia ja estää sairauden, vain juoda yksi tai kaksi kupillista vihreää teetä päivässä.

Varotoimet ja suositukset

On tärkeää huomata, että kun syö infuusiot vihreää teetä, meidän ei pitäisi tehdä sitä päivittäin ja tasaisesti, koska se voi vaikuttaa kielteisesti, etenkin jos kärsii puutos, kuten foolihapon ja raudan puute aiheuttaen anemiaa.

Koska vihreä tee on hyvä diureetti, kun kulutetaan liikaa voi laukaista kehomme on demineralice, joten varokaa ottaa sitä koko ajan.

On olemassa erilaisia ​​teelaatuja, joista jokaisella on omat etunsa. Vain valita yhden haluat ja ole varovainen, jos näytät joitakin reaktio terveyteen.

viitteet:

  1. "Estäminen syöpä vihreää teetä" McGill University, Kanada
  2. "Alentaa kolesterolia ja vihreää teetä otteita" University of Wisconsin.
  3. "Eturauhassyöpä ja vihreää teetä" Cancer.gov
  4. "Hyödyt vihreää teetä" Marylandin yliopistossa

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 98

map