Korvakipu ja miten sitä hoidetaan luonnollisesti

Korva kipu voi johtua useista syistä, kuten infektiot, korva-, kuten vaikean hammassärky, mutta voimme löytää luonnon tapoja käsitellä ja tehokkaasti.

Korvakipu ja miten sitä hoidetaan luonnollisesti

Jotkut kotiin korjaustoimenpiteitä ovat suosituimpia lievittää Earache voidaan tarjota alla, mutta on selvää, että on syytä tietää sen syyn, koska joissakin tapauksissa saattaa johtua korvatulehduksen ja jos potilaan fyysiset olosuhteet eivät ole suotuisia, tilanne saattaa pahentua, jos infektio ei ole aikaa tarjolla,

Etusivu korjaustoimenpiteitä varten Earache

  • Laita kuuma pakkaamaan korvassa alueella. Se voi olla puhdas sideharso, lämmin pullo tai kääntää hiustenkuivaaja lämmin lämpötilassa ja suoraan korvan
  • Laita palanen puuvilla kastettu oliiviöljyssä korvaan tai liottaa mullein teetä.
    Kun epäilty henkilö syy Earache on veden läsnäolo korvan sisällä, mikä voi tehdä, on järjestää nenän ja yrittää karkottaa ilmaan, Niinpä korvat aukenevat ja vesi voi mennä tähän kallista päätäsi sivuun, jos se sattuu korvaan ja antaa pieniä hyppyjä, jotta vesi pääsee valumaan pois. Näin voit tehdä se tapahtuu earache.

Älä lopeta lukeminen: Mitä tapahtuu elimistössä, kun juot kookosmehu

Kotiin korjata Earache oliiviöljyä ja valkosipulia

Oliiviöljyä ja valkosipulia ovat hyvin lievittää Earache koska öljy voitelee korvakäytävään ja lämpimän öljyn lämpötila laskee kipua.

ainekset

  • 1 tl manteliöljyä keitto tai öljy
  • 1 valkosipulin kynsi

valmistelu

Murskaa valkosipulin kynsi ja laittaa lusikka oliiviöljyä. Kuumenna lusikka liedellä ja laita muutama tippa pala puuvillaa. I scrunch ylimäärän poistamiseksi, ja jopa kuuman lämpötila, puuvilla pallo asetetaan korvaan, mutta painamatta.

Kotiin korjata Earache on mullein öljyä

terveys-korjaustoimenpiteitä-öljy

Tämä on erinomainen kodin korjata earache korjata, koska tulikukan on anti-inflammatorisia ja öljy voitele korvakäytävään.

ainekset

  • 1 rkl kuivattuja lehtiä mullein
  • 100 ml vettä

valmistelu

Upota mullein lehdet veteen ja anna seistä 30 minuuttia. Sitten sinun täytyy suodattaa sitä. Kostuta pumpulipuikko vedellä ja sitten oliiviöljyä, niin menettely on hyvin samankaltainen kuin kotiin korjaamiseksi oliiviöljyllä, sinun täytyy puristaa ylimääräisen nesteen poistamiseksi ja sijoitetaan korvaan.

Älä lopeta lukeminen: 34 kuvat osoittavat lihasten venyttely

Seesamiöljy särkyyn

Sinun täytyy laittaa lämmittää seesamiöljy siten, että sen lämpötila pysyy lämpimänä, niin jos omistat tiputin olisi ihanteellinen tässä tilassa voi laittaa tippa tätä öljyä korvaan.

Manzanilla oliiviöljy korva

Sinun täytyy valmistautua kamomilla tehdä maseraattia yhdessä oliiviöljy vähintään noin 2 päivää, sitten aplciar tämän korjaamiseksi puuvillan ja jätä se korvan sisällä noin 20-25 minuuttia.

Syitä Earache

Korva kipu voi johtua komplikaatio kylmä tai flunssa, kun eritystä kertyy sisäkorvan ja nämä kotiin korjaustoimenpiteitä lievittää kipua ja tulehdusta, mutta jos oireet jatkuvat tai pahenevat suositellaan kuulemisen audiologist.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3