Ominaisuudet vihreää teetä laihtua

Ominaisuudet sisältävä vihreää teetä voi auttaa laihtumaan, mutta sinun täytyy ymmärtää syvällisesti, miten se voi olla hyötyä strateginen suunnitelma ruokavalio.

Vihreää teetä laihtuminen

Lisäksi tiedetään osuus terveyden vihreää teetä, se on tullut hyvin suosittu ympäri maailmaa, koska katsotaan, että vihreää teetä laihtuminen on erittäin suositeltavaa. Näin se on lisätä seuraajia, etsien menettää kiloa käsissä enemmän kuin terveet juomaa.

vihreää teetä laihtumiseen

Vihreä tee on tullut hyvin suosittu ympäri maailmaa, koska sen suuri hapettumisenestoaine ominaisuudet, mm. Mutta on myös totta, että monet ovat taipuvaisia ​​koska vihreää teetä olisi hyvä valinta laihtuminen.

Miten vihreää teetä toimii laihtuminen

Vaikka ei ole tutkimusta, joka voi sanoa tämän täysin suoraan, On arvioitu, että vihreä tee laihtuminen toimii tehokkaasti. Itse asiassa, Tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka juovat useita kertoja päivässä, kasvaa huomattavan nopeasti niiden energiankulutuksen, sykkeen kaasuttamatta.

Yksi heistä, suoritetaan yliopistollisessa sairaalassa Tainan, todettiin, että vihreä tee on hyvä agentti termogénensis, sillä ne, jotka olivat juominen vihreää teetä pitkäksi aikaa, vähärasvaisia ​​prosenttiosuus 19,6 prosenttia havaittiin ja 2,1 prosentin vähennys lokalisoitu rasvaa vyötäröllä.

On myös paljon ihmisiä, jotka suoritetaan kuuluisa vihreää teetä ruokavaliosta. Pohjimmiltaan se toteutetaan tekemällä vähäkalorisen ruokavalion, jossa kolme kupillista juomaa on sisällytetty, kuluttavat yksi jokaisen aterian jälkeen (mutta aina odottamassa vähintään puoli tuntia, jotta vältetään ei oikein absorboi rautaa elintarvikkeista). Niinpä he lisäävät edut vihreää teetä laihtua, vaikutukset ruokavaliosta.

Älä lopeta lukeminen: Detox ruokavalio on hyödyllistä tai voi olla haitallista?

3 ominaisuudet vihreää teetä laihtuminen

Tärkeimpiä ominaisuuksia vihreää teetä auttaa laihtuminen, voimme löytää nämä kolme tärkeimmät ominaisuudet:

Se on aine, thermogenesis

Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa sitä, että vihreä tee Sillä on valmiudet polttaa rasvaa. luonnollisesti auttaa kuluttaa enemmän energiaa ja tämä johtaa painon lasku. Pelkästään sillä, kuluttaa tämän teetä, ja sinulla on enemmän energiaa kehon.

lisää aineenvaihduntaa

Polyfenolit (antioksidantit) löytyy vihreää teetä, on mielenkiintoinen kiihdyttävä vaikutus aineenvaihduntaan. Tämä auttaisi ruoansulatusentsyymien toimivat paremmin ja ennen kaikkea nopeammin, joten tavallista keventämällä vaikutus vihreää teetä.

Se on diureetti

Kuten kaikki muutkin ainetta näitä valmiuksia, kulutus Vihreä tee auttaa parantamaan diureesia. Näin ollen, ei vain kehon kertynyt toksiinien on debugged, se vähentää turvotusta ja karkottaa säilytetään nesteitä.

Käyttämällä vihreää teetä laihtua ja saada nämä ominaisuudet?

Vihreä tee ruokavaliosta laihduttaa

 1. Jos mitä haluat, on käyttää asiamiehenä lämmöntuotanto, erityisesti urheilijoille koulutusta ja siihen liittyvistä asioista, ehkä ottaa sitä ravintolisänä käyttäen kapseleina, tabletteina tai otteita, on paras tapa.
 2. Jos sen sijaan, mitä haluat on saada metabolisen hyödyt, Muoto on epäselvä. Se riittää kuluttaa sitä teetä tai muilla tavoin. Tärkeintä on, että säännöllisesti ja tehdä se päivittäin.
 3. Jos aiot nauttia diureetit hyödyt, Se on parasta tehdä infuusio ja depuras virtsateiden ja poistaa säilytettävä neste, mutta myös sisällyttää juoman läpi.

Green Tea Ruokavalio

Tällä infuusio saavutamme edistää rasvan palamista alkaa vähentää painoa.

vihreä tee Katsotaan sen ominaisuudet saada ihmiset laihtua. vihreää teetä ruokavalio on hyvin helppo tehdä ja se ei vaadi suuria uhrauksia. Se stimuloi rasvanpolttoa ja estää sen imeytymistä, mikä ei monia rajoitteita aterioinnin.

Älä lopeta lukeminen: Syö aamiainen vihanneksia kuukaudessa ja hämmästymään näihin muutoksiin

vihreää teetä ruokavalio Siihen liittyy juominen kupin teetä päivittäin, ennen tai jälkeen jokaisen pääaterian. Kaikki tämä huomioon ottaen saanti terveellisiä elintarvikkeita ja välttää mahdolliset ylimääräinen rasva tai paistettuja ruokia, makeisia ja roskaruokaa; päinvastoin kasvaa hedelmiä, vihanneksia ja palkokasveja.

Juovat enemmän teetä ei auta laihduttaa nopeammin. Mitä minun pitäisi tehdä, on juoda tarpeeksi vettä aterioiden välillä ja tehdä joitakin liikuntaa kiinteyttää lihaksia ja tuntea vaikutukset harvennus nopeammin.

Miten seurata tätä ruokavaliota oikein

Ominaisuudet vihreää teetä laihtua

Oikea tapa syödä kolme kupillista vihreää teetä päivässä on seuraava:

 • Ensimmäinen Cup: paasto, mahdollisimman kuumaksi ja mehu sitruunan.
 • Toinen Cup: 20 minuutin kuluttua syömisen, makeuttamaton ja yrittää olla syömättä mitään juotuaan teetä.
 • Kolmas Cup: päivällisen jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa. Etsii illallisen puolitoista tuntia ennen nukkumaanmenoa, jotta riittävästi aikaa ruoansulatuskanavasta ja levätä kunnolla.

Ruokavalio vihreää teetä voi myös tarkkailla myönteisiä tuloksia kehossa.  Ehdotettu ruokavalio voi olla seuraava:

 • nopea: kuppi kuumaa vihreää teetä makeuttamatonta. Älä syö 30 minuutissa.
 • aamiainen: Kuppi maitoa viljaa tai koko jyvä paahtoleipää ja vihanneksia ja vähärasvaisia ​​juustoja. Edullisesti hedelmiä syödään välipalat.
 • ruoka: Salaatti lautasen keitetty erilaisia ​​vihanneksia. Juominen vain yhden kupin lämmintä vettä tai vihannesten mehua ilman sokeria.
 • aterioiden välillä: Puoli tuntia syömisen jälkeen, juo kupin vihreää teetä sitruunalla, makeuttamaton.
 • päivällinen: Sandwich, koko pizza tai salaatti oliiviöljyllä.
 • ennen nukkumaanA kuppi kuumaa vihreää teetä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =

map