Miten poistaa hiki tahrat vaatteista

On koti menetelmä, jolla voimme päästä eroon hiki tahrat vasemmalle vaatteet, ja tämän kaavan voidaan käyttää myös puhdistaa tyynyt ja muut esineet huoneessa.

miten poistaa hiki tahrat vaatteista

Seuraavien ehdotusten poistaa keltainen tahroja, joka aiheuttaa hiki tietyillä alueilla vaatteita, ovat erittäin tehokkaita vinkkejä, joita voit toteuttaa ilman investointeja paljon rahaa ja auttaa välttämään värjäytymistä vaatteita, jotka usein päätyy on seurausta näistä paikoista.

Vinkkejä poistaa tahrat hiki

Useimmat vaatteet, kuten paitoja ja paitoja tai valkoiset paidat saattavat päätyä kellertävä sävy kaulan ja kainalon ja usein sitä mieltä, että on aika heittää ne pois, näitä yksinkertaisia ​​temppuja voi oppia lähteä uudelleen sävy ja antaa enemmän eloa vaatteita huolimatta hiki tahrat.

1. Pese vaatteet käytön jälkeen

Tämä on erittäin tärkeää, koska hiki itsessään ei ole väriä, mutta ei Retirarlo aika voi tahrata vaatteisiin. Mikä aiheuttaa keltainen tahra vaatteet on toiminnan elävät bakteerit kainaloissa. Mitä kauemmin otat poistaa nämä vaatemerkkejä, sitä vaikeampi päästä eroon niistä myöhemmin.

Älä lopeta lukeminen: 20 Room ideoita lapsille

2. Vältä alueilla tahra aluksella

Eivät läpäise raudan päälle jälkiä läsnä vaatteisiin, koska tämä aiheuttaa lisää kyllästetyt oleskelua. Jos et vielä huomauttaa, että on olemassa jäämiä hien tai deodorantti tietty osa vaatteen, älä käytä rautaa, on suositeltavaa uudelleen pestä vaatteen tai kokeile seuraavia luonnollinen ratkaisu ennen silittää.

3. Hiljattain tahra käyttäen tätä kaavaa

natriumbikarbonaatti

  1. Ratkaisu monet epäkohtia, natriumbikarbonaattia. Yhteen litraan vettä, lisätään 5 ruokalusikallista ruokasoodaa. Anna vaate liota 30 minuutin ajan ja sitten se pestään normaalisti.
  2. Etikalla: In gallona lämmintä vettä, laita 3 rkl väkiviinaetikkaa. Kannattaa myös liottamalla vedessä 10 minuuttia ja pese normaalisti.

4. tahrojen tai kauemmin

Näissä tapauksissa on tarpeen valmistella hiukan tehokkaampi kaava, ja että saamme aikaan käyttämällä leivinjauhe ja sitruunamehu, sekoitetaan, kunnes pastamainen koostumus on saavutettu, määrä riippuu koosta tahra. Se levitetään puhtaalla harjalla ja annetaan seistä noin 45 minuuttia. Sitten liota saippuavettä yhden Ymedia tunnin ajan, sitten pestään ja huuhdellaan vaate kuten tavallista.

Älä lopeta lukeminen: 30 tilanjakajana ideoita talon

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 10 =