Terveyden parantaminen painamalla 6 herkkä pistettä ylöspäin

Koko kehon, on tuhansia miljoonia hermopäätteitä. Sanotaan edistää jotkut niistä voi olla myönteinen vaikutus yleiseen terveyteen. stimulaation hierovat tai kohdistamalla painetta hermopäätteitä voidaan suorittaa.

Terveyden parantaminen painamalla 6 herkkä pistettä ylöspäin

Mukaan monet Reflexologists, joitakin herkkiä kohtia jaloissa, joka, kun stimuloidaan, voi olla kaikenlaisia ​​myönteisiä vaikutuksia verenkiertoa, parantaa verenpainetta ja säännellä hormonitasot. On myös sanottu, että se on erittäin hyvä alentaa stressiä ja lievittää unettomuutta. Harjoittajat vyöhyketerapia hieronta näistä kohdista lisäsi, jotka voivat auttaa käsittelemään ongelmia, kuten jäsenten särky, munuaiskivet, diabetes ja jopa nivelrikko.

6 herkkiä kohtia jalat parantaa terveyttä

Jos olet valmis parantaa terveyttä nauttien innostunut ilo jalat, jotka voivat antaa sinulle hieronta, lukemista. Seuraavassa on 6 herkkiä kohtia jaloissa, joka voi muuttaa elämäsi heti stimuloidaan:

Isovarvas

Painamalla isovarvas voi auttaa laihtumaan, ja olet lukenut sen. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on hieronta tai paina isovarvas. Joidenkin Reflexologists paina tässä vaiheessa auttaa sinua välttää kyltymätön ruokahalu. Selvästikään tämä saa korvata oikea ruokavalio tarpeitasi ja joka ei ole kikka, mutta se voi olla hyödyllistä parantaa henkistä laatua valittaessa elintarvikkeita.

Älä lopeta lukeminen: kurkuma puhdistaa keuhkoja

Pohja isovarvas

herkät kohdat jalka

Kaikki tietävät ottaa hyvä suihku, kirjoittaa päiväkirjaan tai musiikin kuunteluun voi olla hyvä tapa vähentää stressiä. Mutta tiesitkö, että hierovat pohjan isovarvas voi lievittää painetta ja stressiä liikaa? Edullisin edistää tämän osan jalka torjumaan stressiä, se myös edistää terveyttä kilpirauhanen, joka voi vaikuttaa, kun olet jatkuvasti stressaantunut.

Keskellä jalka

Tämä on toinen hierontaa voit tehdä auttaa selviytymään stressistä, yksinkertaisesti stimuloimalla keskiosassa kumpikin jalka jossa monet hermopäätteitä tavata. Mukaan vyöhyketerapia, ei ainoastaan ​​se auttaa sinua saavuttamaan rentoutumista, mutta myös parantaa hengitys. Tällainen paineita jalka on myönteinen vaikutus kalvon, kupolin muotoinen lihas, joka auttaa keuhkot kuristaa ja laajentaa hengityksen aikana.

Keskiosa isovarpaan

Keskiosa isovarpaan

Stimuloiva tämä osa isovarvas on suotuisa vaikutus aivolisäkkeena. Kutsutaan myös master rauhanen, tätä rakennetta papu kokoinen aivoissa, tehtävä on ohjata muiden rauhasten itse. Yksinkertainen ja rentouttava tapa normalisoida hormonitasot on paineen tai hierovat isovarpaan sen keskiosassa.

Älä lopeta lukeminen: Mitkä ovat vääriä allergioita.

Alueen vieressä kantapään

Asiantuntijat sanovat vyöhyketerapia hieronta tällä alalla auttaa poistamaan myrkyllisiä aineita että ne ovat kertyneet sisällänne. Suorita paineen kantapään puolella on rentouttava vaikutus kehoon, koska se stimuloi virtsanerityselimistö. Tämä hieronta käytäntö säännöllisesti ja kuluttaa paljon hedelmiä ja vihanneksia ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan vieroitus.

Sisempi reuna jalka

Oletko usein väsynyt ja välinpitämätön säännöllisesti? Ehkä juuri sinä stimuloivat lisämunuaisten erittämään adrenaliinia. Jotta kehosi tuntuu virtaa, kokeile hierovat sisäreunojen jalkojen, koska mukaan Reflexologists, näillä alueilla on hermot, jotka liittyvät lisämunuaisten ja tämä on toinen herkkä pisteitä jalat, jotka voidaan stimuloida erittäin hyviä tuloksia terveyteen yleensä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 28 =