Etusivu korjaustoimenpiteitä varten ihottuman aiheuttama vaippa

Nämä ainesosat ja öljyt muodostavat luettelon parhaista kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon ja ehkäisyyn ihottuman aiheutti lahumedad vaippa vauvoille. Tätä kutsutaan vaippaihottuma ja voi hoitaa sitä kotona näitä tehokas kotiin korjaustoimenpiteitä.

vaippaihottumaa

Mitkä ovat syyt vaippaihottuma?

Vaippaihottumaa johtuu yleensä hiiva-infektio tai bakteeri-infektio, huono hygienia tai virtsaaminen, kosteuden läsnäolo alueella ja sen vuoksi mainitaan, että yleensä ihottuma aiheuttaa vaipan, koska se jos ei muutu nopeasti tuottaa korkea kosteus, joka aiheuttaa tämän ongelman vauvan ihoa.

ihottuman oireita

Yleisimpiä oireita vaippaihottuma ovat punoitus, turvotus ja kutina ala vaipan. Nämä seuraukset iholla voi kestää ajaksi 5-6 päivää. Ihottuman aiheuttama vaippa ei ole vakava ongelma, ja voidaan hoitaa käyttämällä kotiin korjaustoimenpiteitä ja taloudellisia.

10 korjaustoimenpiteitä varten vaippaihottuma

On tärkeää puhdistaa vaikutti oikein ennen minkään kotiin korjaustoimenpiteitä ja erityisesti välttää kaikkea, mikä voi aiheuttaa kosteuden alueella teennäinen.

ihottuman vaippa

etikka

Etikka on yksi tehokkaimmista vaippaihottuma kotiin korjaustoimenpiteitä.

Älä lopeta lukeminen: Danone pakko peruuttaa harhaanjohtavan mainonnan Activia ja Actimel.

Liuosta luotu seos etikkaa (2 tl) vettä (1 kuppi) voidaan käyttää pesuun kohdealue.

natriumbikarbonaatti

Pese vedellä contienga natriumbikarbonaatilla voi auttaa hoidossa vaippaihottuman alue. On nopeampi, on suositeltavaa käyttää tämän korjaamiseksi 3 kertaa päivässä.

sinappiöljy

Lämmin sinappiöljy voidaan hieronta teennäinen ..

Parhaat tulokset saadaan käyttämällä sinappiöljyä yöllä. Sinappiöljy voidaan soveltaa myös silloin, kun vaippojen.

kookosöljy

Soveltaminen kookosöljy käyttäen puuvilla voi myös auttaa hoidossa vaippaihottumaa ja tämä on yksi sopivin iho- ongelmien öljyjä. Kookosöljy voidaan soveltaa 2-3 kertaa päivässä (ennen vaippojen) nopeita tuloksia.

risiiniöljy

Soveltaminen risiiniöljyä sekoitetaan veteen alueella peppu voi myös parannuskeinoa erilaisia ​​oireita vaippaihottuma.

Piparminttu, santelipuu ja laventeli öljy

Valmistettuun seokseen minttua, santelipuu ja laventeli eteerinen öljy liuos voidaan soveltaa myös kovettamiseksi johtuvat rakkulat vaippaihottumaa.

Älä lopeta lukeminen: miten käsitellä luonnollisesti vihurirokkoa

maissijauho

Suora soveltaminen maissitärkkelystä teennäinen voi auttaa parantamaan vaippaihottumaa. Toinen vaihtoehto on soveltaa tahna maissitärkkelys sekoitetaan vaseliini.

kaurapuuro

Sinun täytyy asettaa pohjalle vauvan kylpyamme sisältävää vettä kaurahiutaleita voi tarjota nopean oireiden lievittymisen vaippaihottuma. Kylpyyn tämä vesi voi myös antaa tehokkaita tuloksia.

Aloe Vera

Aloe vera geeliä voidaan levittää suoraan iholle hoitoon liittyviä oireita vaippaihottumaa. Opi tehdä oman kotitekoisia Aloe vera.

On tärkeää, vaseliinin (vaseliinin) tai voiteen levittämisen jälkeen aloe vera geeliä, jolloin saatiin halutut tulokset. Opi täällä miten tehdä kotitekoisia vaseliinia.

Kamomilla teepussit

Upota pohjassa vauva voi amme vettä sisältävät useita pusseja kamomillateetä ruumiista auttaa lievittämään ja hoitamaan ihottuman aiheuttama vaippa. Pesemällä ihoalue tämä vesi voi myös antaa toivottuja tuloksia.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4