Miten ikä kodin sisustamiseen

kuten emvejecer huonekalut

Tee huonekalut näyttävät vanhempia kuin ne todellisuudessa ovat on tullut trendi viime aikoina. Lisäksi se on erittäin helppo tehdä ja erikoistyökaluja ei tarvita, joten vaikka on suositeltavaa nauttia lasten kotitehtäviä.

Joten jos rakastat koristelu ja haluavat antaa maalaismainen tai vuosikerta silauksen huonekalut tässä viestissä näytämme, miten voit suorittaa, Askel askeleelta oppia kääntää valmistalo huonekalut vanhassa.

Oikea hionta

Ensin täytyy hiekkaa pintaan huonekaluja, jotka me vanhenemme. Meidän on tehtävä erittäin huolellisesti ja varovasti, jotta seinä on karkea, käyttäen tähän hioa hienolla hiekkapaperilla. Jos meidän huonekalut on tehdasvalmisteiset, sitten vain meidän täytyy seurata suuntaan puun syyt.
Hiomisen jälkeen me kaikki pöly ja siruja, jotka ovat olleet kostealla liinalla.

Primer valmistella pintaan

No, meillä on jo kalusteemme valmis soveltamaan ensimmäistä maalikerros, Tässä tapauksessa se on pohjamaali, joka on perusta seuraavat kerrokset. Kun se on kuiva voimme aloittaa lisäämällä muutama käsiin väri.
On parasta käyttää ruskea pohja joka simuloi väri vanha puu. Niin ettei puutteista voidaan korjata Annetaan pari kerrosta, jolloin aika, jona ne ovat täysin kuivia.

Älä lopeta lukeminen: vierivät betoni puutarha tehty puurunko muotokuviin.

vahaus pinta

Kun meillä on pohjamaali ja kaksi maalikerrosta kaappi on aika antaa sille erityistä väriä. tehdä tämä Otetaan kynttilä ja hiero sitä pintaan, ennen kaikkea niissä paikoissa, jotka erottuvat ja haluamme vanheta tietoisuus, kuten reunat, koriste tai jaloissa.

Tämän yksinkertaisen vaiheen saamme huonekaluja näyttää kuluneet käytöstä tai ajan kulumisesta. Me poistaa ylimääräinen vaha harjalla, varoen ettei myös poistaa pääasiallisen kerroksen.

Ikäinen maalattu kosketuksella

Levittämisen jälkeen vaha, annamme käsissä valkoisella maalilla, kirkas tai himmeä, kuin haluat enemmän. Tämä on kaikkein perusväri, mutta voit käyttää joka parhaiten sopii persoonallisuuttasi ja kotiisi: blues, vihreät, violetista ... valitse se, joka parhaiten sopii sinulle. Kuten aina, anna sen kuivua ennen kuin antaa viimeisiä vaiheita.

Lopuksi hionta

Avulla hienolla hiekkapaperilla sallikaa viimeisen Tutustu huonekaluja poistamiseksi maali alueilla, joissa on vahaa, jotta voimme nähdä väriä pohjan. Ole varovainen, koska jos pilata ulkoasua on aloitettava uudelleen.
lakatut

Älä lopeta lukeminen: Säästäminen pallot villaa kuivat vaatteet

Viimeinen vaihe, joka päättyy ikääntyminen meidän huonekalut on lakattu. Voimme tehdä omia kotitekoisia energianlähdevalikoimassa kantaosa ja neljä vesi maali, jota on levitetty siveltimellä, jotta pinnasta näyttävät jopa vanhempi.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 89