Miten tasapainottaa mielen, kehon ja hengen

Oletko tunne stressaantunut tai loppuun tai on tunne, että vain eivät ole tarpeeksi tunteja päivässä? On todennäköistä, että elimistö yrittää saada sinua hidastamaan vaikka vain muutaman minuutin. Asiantuntijat sanovat tehdä harkinta-aikaa, luo ympäristön tasapainottaa mielen, kehon ja hengen.

nainen puhalsi

Miten tasapainottaa mielen, kehon ja hengen

Olet muodostanut terve vuoropuhelu ajatuksemme, se auttaa meitä siirtymään epätasapainoon tasapainoon. Ja kun olemme optimaalisen dynaamisen tasapainon, me luonnollisesti taipumus kuunnella kehomme helposti ja tehdä päätöksiä, jotka tukevat tasapainoa, onnellisuutta ja hyvinvointia. Seuraavat vinkit auttavat sinua luomaan kierre positiivista palautetta ja luoda tasapaino mielen, kehon ja hengen.

Viettää 15 minuuttia päivässä on hiljainen ja rauhallinen

  • Nouse ylös ennen muun perheen talon tai pysyä hereillä, kunnes päivän päätteeksi, kun kaikki on unessa.
  • Sit lähellä ikkunaa tai keittiöön ja kuppi teetä tai infuusiopullossa mieleisekseen, lepotuoli juuri ennen nukkumaanmenoa.
  • Vapauta emotionaalinen myrkkyjä. Monet meistä satama emotionaalinen myrkyllisyys muodossa raaka viha, satuttaa tai pettymys. Tämä raaka jäännös menneisyyden edistää myrkyllisyys meidän elinten ja on poistettava. Voit aloittaa kysymällä itseltäsi: "Mitä minä pitämällä aiemmin, että ei enää palvele minua tässä?"
  • Kävele yksin tai joku tuttusi, lounasaikaan tai joskus päivällä tai illalla / yöllä. Mutta jos se on kiireinen päivä, ehkä istuskella hiljaisessa jossa voit sulkea silmäsi ja visualisoida seesteisyys elämässäsi.
  • suorittaa kontrolloitu hengitys harjoituksia, ja antaa tärkeimmät etuja, jotka voivat antaa sinulle vapaata elämää.
  • Move Your Body. Osallistuu päivittäistä liikuntaa. Säännöllinen liikunta tarjoaa uskomattomia etuja kehon ja mielen. Drs. William Evans ja Irwin Rosenberg Tufts University, ovat dokumentoineet voimakas vaikutus liikunnan moniin biomarkereiden ikääntymisen, myös lihasmassaa, voimaa, aerobinen kapasiteetti, luun tiheyden ja kolesterolia.
  • Ota aikaa syvän unen. Syvän unen on olennainen avain terveyteen ja elinvoimaa. Kun olet hyvin levänneenä, voit lähestymistapa stressitilanteissa rauhallisemmin, mutta uni on niin usein laiminlyöty arvosteta.
  • Kohennetaan suhteita. Tutkimus osoittaa, että hyvä sosiaalinen tukiverkko on monia etuja fyysistä ja henkistä terveyttä. Voit välttää yksinäinen, eristetty tai sopimatonta, tuntuu hyvältä itsestäsi ja voit käsitellä stressiä paremmin.
  • Nauti hyvä nauraa vähintään kerran päivässä. Tieteellisestä näkökulmasta, nauru on tyylikäs Ruumiin ilmiö, joka vähentää tuotantoa stressihormonien ja stimuloi immuunijärjestelmää. Tutkijat Japanissa todettiin, että ihmiset, joilla on nivelreuma, jotka olivat katsomassa sarjakuvan tarina kokenut merkittävä lasku niiden paljon kipua ja stressiä hormoni, ja parantaa immuunijärjestelmän vastetta.

Kun olet löytänyt "pyhä" tai toimintaa, rentoutua paikka. Te nauttia nähtävyyksistä ja ääniä ympärilläsi kun rentoutua ja omaksua hiljaisuus. Jos löydät tarvitset jotain keskittyä, keskittyä rytmiä hengitys. Yrittäen unohtaa ympäristöstä ja kehon, mielen ja hengen on tasapainossa, kun annat mennä stressiä.

Tämä voi olla vaikeaa joillekin ihmisille. Ole kärsivällinen itsesi kanssa ja pitää harjoitella. Tämä tekniikka on tapa puhdistaa ja rentoutua voit olla enemmän kosketuksissa mieltäsi, luoda tarvittavat tilat ja saldo maailmassa.

Life kirjoittaminen Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =