vihreä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa

ruokavalion vähentää painoa yhdistelmästä ominaisuuksia, jotka auttavat ravitsevat kehon ja heitetään pois, kun taas rasva (rasva-molekyylit) kiinni rasvakudokseen. Useat näistä ruokavaliot tehdään perustuvat vihreä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa ja vältetään ei ylipainoinen.

vihreä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa

Ravitsemusterapeutit myös suositella sen korkea pitoisuus vitamiineja ja antioksidantteja. On arvioitu, että vauhti elämä on johtanut vähentynyt orgaanisten elintarvikkeiden 35% ja on korvattu synteettisellä elintarvikkeita. Being kemiallisesti muunnetut tuotteet aiheuttavat hormonaalisia häiriöitä, jotka heikentävät elimistön ja on poistettava.

vihreä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa

Tästä ja muista syistä, vihreä juomia perustuu luonnon tuotteita auttaa laihtumaan. Sen vaikutus ei keskittynyt ketjureaktion indusoi, vaan aiheuttaa luonnollista toimintaa ruoansulatuskanavan joka puolestaan ​​imee tärkeitä ravintoaineita muuttamatta sen hyödyt.

Nopal mehu, selleri, ananas, greippi ja hunajaa

Jos yksi vihreä juoma nämä ainesosat sekoitetaan, tuloksena on elimistölle hyödyllisiä yleensä. Viikuna ja muut hedelmät on useita kuituja, jotka auttavat ruoansulatuskanavan estämään tahallinen imeytymistä transrasvojen ja myrkkyjä. Pähkinänkuoressa sitä voitaisiin pitää luonnollisena diureetti.

Älä lopeta lukeminen: Tehokas root kylläinen näläntunnetta ja torjua ylipainoinen

Churning vaatii vain lasi 400 ml vettä, paloja hedelmiä kysymykseen sekä voittaa hyvin. On otettava ennen aamiaista viitenä peräkkäisenä päivänä. Välttää liikaa kuitua voi lopettaa juomisen viikon ja palaa sitten ruokavalioon. Jos laitos omaksuu oikein voi jatkua useita viikkoja, sen vaikutukset ovat lähiaikoina.

Kiivi yhdistettynä pinaatti ja lehtisalaatti

kiivi ja pinaatti rasvanpolttoa

Jos puhutaan vihreä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa, Tämä on yksi parhaista vaihtoehdoista. Yhdistämällä nämä kolme luonnontuotteet on paitsi herkullinen, mutta myös sen kuitupitoinen auttaa poistamaan ylimääräistä rasvaa. Lisäksi yhdistelmä tarjoaa klorofylli ja antioksidantteja, jotka auttavat eroon vapaita radikaaleja.

Sen diureetti omaisuutta nopeuttaa rasvanpolttamisprosessissa, sen jatkuva saanti nopeuttaa prosessia rasvanpolttamisprosessissa ja alemman kokoja. Toinen hyöty tästä Vihreä kiivi mehu, pinaatti ja salaattia on, että se parantaa ruoansulatuskanavan ongelmia ja lievittää stressiä.

Sekoittimen kuorittu kiivi on lisätty, viisi lehdet pinaatti, yksi cuchada hunaja, kolme lehteä salaatin ja lasi kiehuvaa vettä. Sekoita kaikki hyvin ja rasitusta kunnes voit juoda ilman jätettä. Tämä vihreä juoma tulee ottaa vähintään kolme kertaa viikossa paasto.

Älä lopeta lukeminen: luonnon korjaamiseksi poistaa vatsa rasvaa ja puhdistava nesteet

super tehokas vihreä mehu polttaa rasvaa

Kuten kaksi edellistä vaihtoehtoa, tämä vihreä mehu auttaa polttamaan rasvaa asteittain. Se on kulutettava aamulla ennen aamiaista vähintään kymmenen päivää. Tämä yhdistelmä sisältää paljon vitamiineja C ja B6, foolihappo, kuitu, omega-3, antioksidantteja ja ravinteita.

Sen valmistus vaatii seitsemän lehtiä pinaatti, hienonnettu omena, varsi selleri, puoli kupillista persilja, puoli lasia sitruunan ja kurkkua välineellä. Kaikki nämä ainesosat on nesteytettyä täysin merge sitten kulutetaan kymmenen päivää. Jos laitos ei ole viime aikoina päivittäistä kulutusta, sinun täytyy syödä vielä kymmenen päivää.

vihreä omena juomaa ja pinaatti

Suositukset syömällä vihreitä juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa

  • Kulutetaan vähitellen ja seuraavan vähintään yksi numero päivässä.
  • Välttää ylilyöntejä, joskus suolinukkien johtuvat ylimäärä kuitupitoista hedelmät.
  • Lepotaukoja, varmista jättää joitakin päivän välein vihreä juoma.
  • Rasvanpolttoa edistyminen riippuu siitä, kuinka hyvin valmistautunut olet jokaisen ravistaa, tuotteen laatu ja sitkeyttä, jolla jokainen vihreä juoma, joka auttaa polttamaan rasvaa nautittuina.

Kirjoittaminen: Life Team lucida
Kuvat: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − = 77

map