Luontaistuotteet on pehmeät kädet ja sileä

Yleensä emme anna paljon huomiota meidän käsissämme kuin me meidän kasvoille, mutta ottaa pehmeä ja sileä kädet ei ole jotain vaikea saavuttaa, ja vielä enemmän, jos tiedät valita paras luontaistuotteet pitää ne aiempaa tarkemmin ja elinvoimaa.

kädet pehmeä ja sileä

Tarve hoitaa kädet

käsienhoito on ehdottoman välttämätöntä, ja on tärkeää, varsinkin talvella, jos haluat olla pehmeät kädet, ja he ovat ehjät tässä säässä. Kasvosi voi näyttää nuori ilme kuitenkin laiminlyöty kädet ehkä ole suhdetta ulkonäkö kasvosi.

Johtuen siitä, että iho on herkkä kädet, ryppyjä muodostuu, ei puututa. Voit hoitaa kädet yksinkertaisia ​​kotiin korjaustoimenpiteitä, jotka ovat melko muistutuksia, joiden avulla voit olla sileä ja joustava iho.

Yksinkertaisia ​​vinkkejä pitää kädet pehmeä ja sileä

  • Käytä kumihanskoja keittiössä työhön, pesula, puutarhanhoito jne.
  • Pidä käsi kermaa tai voidetta lähistöllä ja muistaa töissä väliajoin sovelletaan, jos olet tyyppi, joka pestä kätensä usein.
  • Älkää unohtako käsiesi sovellettava aurinkosuojaa kasvoihin.
  • Pidä kädet kosteutuu.

Älä lopeta lukeminen: Miten inkivääriolut vähentää kipua ja tulehdusta

Etusivu korjaustoimenpiteitä varten pehmeät kädet ja terve

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​kotiin korjaustoimenpiteitä saada pehmeä, notkea ja nuoret saattavat löytää erittäin hyödyllistä, varsinkin jos olet laiminlyöty näkökohta kädet pitkään kättä.

Öljyt pehmeät kädet kuten silkki

kookosöljy Applied halkeilevat kädet auttaa parantamaan helposti. Mutta vältettävä menemästä ulos aurinkoon, koska se voi haalistumista kädet. Se on ihanteellinen käytettäväksi öisin. Hierovat kädet oliiviöljyllä, mikä tekee ihon sileäksi.

Oliiviöljyä tai auringonkukkaöljyä kukka, sovellettuna kädessä se auttaa lievittämään hilseilevä iho. Näitä yksinkertaisia ​​kotiin korjaustoimenpiteitä tarjoavat loistavan tuloksen käsienhoito ja halkeilevat kädet talvikaudella.

Tee taikina jauhetulla herneet kookosöljy ja soveltaa ja käyttää sen sijaan saippuaa, sujuvan ja kosteutuu käsissäsi. Tämä on erittäin tehokas kuorii. Jauhe voidaan myös korvata tai kikherne jauho kiss.

pehmeät kädet aloe vera

Sheavoi on runsaasti A-vitamiinia, E ja F, joka edistää selkeää ja terve iho. Se on ihanteellinen pitää rypyt loitolla ja tehokas halkeilevat kädet.

Älä lopeta lukeminen: Buches öljy puhdistaa kehon

Tee taikina kikherne jauho, tuorejuustoa ja Aloe vera ja soveltaa sitä käsissäsi. Lava heti 15 minuutin kuluttua ja löytää iho kädet pehmeä kuin silkki.

Tl glyseriiniä, puoli rkl sitruunamehua ja hieman ruusuvesi, sekoittaa ja kahdesti päivässä, jolloin pehmeät kädet.

tuoreen kerman sekoitettu hieman sitruunamehua ja teelusikallinen sokeria, kun hierovat kädet ja lavaa auttaa pehmentää ihoa.

Kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 36 =