Tärkeyttä puhdistus imunestejärjestelmän

Teidän imunestejärjestelmän on osa oma immuunijärjestelmä käyttää valkosoluja puhdistaa jäljellä nestettä ympärille soluja. Se koostuu luun, imusolmukkeiden, imuneste ja alusten, perna ja nielurisat.

Puhdistus-the-järjestelmän imusuonten

Tärkeyttä puhdistus imunestejärjestelmän

Jos imunestejärjestelmän ei voi toimia kunnolla, tuloksena voi olla krooninen rappeuttava sairaus, hormonaalinen epätasapaino ja immuunijärjestelmän heikentämiseen. On olemassa useita menetelmiä puhdistaa imunestejärjestelmän ja pitää se toimii kunnolla. Antaa kehon raitista ilmaa puhdistus imunestejärjestelmän on jotain, joka on erittäin tärkeää, mutta usein unohdetaan.

Haluatko tuntea terveellistä? Monet lääkärit suosittelevat puhdistus imunestejärjestelmän, ikivanha käytäntö käytetty kokonaisvaltainen lääketiede. Kun puhdistus on mainittu, useimmat ihmiset yleensä ajattelevat poistaa myrkkyjä maksasta ja suolet, joka on varmasti erittäin arvokasta terveydelle. mutta on yhtä tärkeä puhdistus, puhdistus imunestejärjestelmän.

Funktio imunestejärjestelmän

Olitpa kärsivät kivut ja säryt, tulehdusta, turvotusta tai rasvakasautumia, puhdistus imunestejärjestelmän, kerran tai kahdesti vuodessa voi usein olla eroa terveen elämän ja elämän tasapainon.

Imunestejärjestelmän on anatominen rakenne, joka kuljettaa lymph yksisuuntaisesti sydämeen, ja se on osa vikaa. Ihmisillä, se koostuu imusuonten, imusolmukkeiden, urut imusuonten tai lymfaattisen (perna ja kateenkorva), imukudosmuutosten (kuten nielurisojen, Peyerin levyjen ja luuytimen) ja imusolmukkeiden. Nämä elementit imunestejärjestelmän toimivat yhdessä tuottaen solujätteistä verenkiertoon. Imunestejärjestelmän vastaa myrkkyjä pääsee elimistöön ulkoisista lähteistä, kuten elintarvikkeiden tai ilman saastumista, mutta käsittelee myös toksiineja sisäisesti (endotoksiineja), jotka ovat seurausta normaalista aineenvaihduntaan kehossa.

Lisätietoja imusolmukkeiden

Tutkimus Elisabeth Dancey, MD, kirjoittaja Selluliittia Solution (Pyhän Martin Press, 1997), havaitsivat, että naiset, joilla on selluliittia imunestejärjestelmän osoitti puutteita. Toisessa tutkimuksessa havaittiin, että 80 prosenttia ylipainoisia naisia ​​ovat hitaita imunestejärjestelmään ja voi saada tätä toimimaan kunnolla on avain helppo laihtuminen ja saada tunteita hyvinvointia.

imunestejärjestelmän

Jos imunestejärjestelmän on tehoton, se voi tuottaa rasvakasautumia tai selluliitin tai tehdä koet kipuja ja särkyjä. Päinvastoin, jos se parantaa puhdistettavuus imunestejärjestelmän, voit poistaa myrkkyjä, jotka liittyvät kipuun, selluliitti, rasvakertymiä ja joihinkin autoimmuunisairauksiin.

Älä lopeta lukeminen: laihtua, ajattele ruokaa.

Terve imunestejärjestelmän auttaa myös puhdistaa verta läpi suuremman massan imukudoksen kehossa, perna. Perna toimii tulehduksia ja tuhoaa punasoluja elimistössä kulunut.

Paranna ruokavalio puhtaana Imunestejärjestelmän

"Ruoka voi edistää tai estää kulkua lymph elimistössä." Puhdista imunestejärjestelmän, välttää "kemiallinen" elintarvikkeet, jotka sisältävät keinotekoisia säilöntäaineita, makuja, värejä ja stabilointiaineet - käsitelty ja pikaruokaa.

Välttää elintarvikkeita, joita on vaikea sulattaa, kuten rasvaisia ​​ruokia, eläinproteiinia liikaa, yksinkertaisia ​​sokereita ja yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja. Makeiden ruokien ja "valkoinen", myös valkoinen riisi, valkoinen leipä, valkoinen pasta ja valkoinen jauho tuotteet, vaativat suuria määriä energiaa käsitellä tuloksena nopeat vaihtelut veren sokeria. Tämä energia toimii parhaiten puhdistaa imunestejärjestelmän.

Juo runsaasti vettä. Ilman tarpeeksi vettä, imusolmukkeiden neste ei pääse virtaamaan kunnolla. Jos juot riittämätön määriä vettä päivittäin, imunestejärjestelmän hidastuu.

Entsyymejä ja happoja raaka hedelmät ovat voimakkaita puhdistusaineita imunestejärjestelmän, varsinkin kun se nautitaan tyhjään vatsaan. Lisätä enemmän hedelmiä, vihanneksia, salaatteja ja tuoremehuja ruokavalio, ja imusolmukkeiden on tarvittavat työkalut tehdä perusteellinen puhdistus vakavasti.

entsyymit imunestejärjestelmän

Flavonoidit, omenahappo, sitruunahappo ja entsyymien karpaloita ja karpalomehua auttaa emulgoida rasva kertynyt imunestejärjestelmän. Muista ottaa karpalomehua ja sokerittomia makeutusaineita (pastöroimatonta mehua tai karpalo pakkaus ei ole samoja etuja). Laimenna mehua suhteessa noin 4: 1 vedessä ja karpalo mehua. Jos haluat vähemmän hapan mehu, laimenna 1 osa sokeria karpalomehua 2 osaa omenamehua ja 2 osaa vettä. On suositeltavaa, että valmiste molemmissa tapauksissa on säilöntäaineeton ja keinotekoisia makeutusaineita. 

Älä lopeta lukeminen: Glaukooma: Miten ehkäistä ja hoitaa tämän taudin?

Syö runsaasti vihreitä vihanneksia tarjota klorofylli (vihreä väri kasvien) ja runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita auttaa puhdistamaan imusolmukkeiden.

Foods runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ovat välttämättömiä asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi imunestejärjestelmän. Jotkut näistä elintarvikkeet sisältävät pellavan siemenet, tuoreet pähkinät, raaka ja siemenet, kuten mantelit, hasselpähkinät, auringonkukan siemenet ja kurpitsan siemenet, avokado ja kylmäpuristettua kuten pellavaöljy, pähkinäöljyn ja kurpitsa . Muista ostaa tuoreita ja kuivattuja elintarvikkeita, jotka ovat parhaiten hillitä niiden ominaisuuksia.

Imusolmukkeiden mittaa aste stressin vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

  1. Oletko ylipainoinen?
  2. Onko teillä selluliittia tai rasvakertymiä?
  3. Kärsitkö kipuja ja särkyjä?
  4. Oletko ollut diagnosoitu fibromyalgia, krooninen väsymysoireyhtymä, multippeliskleroosi, lupus tai muu krooninen sairaus immuunijärjestelmän?
  5. Oletko koskaan tehnyt jojo dieetti? (Jojo laihduttaminen saavat nimensä, koska ne, jotka seuraavat voi laihtua, mutta kun he oppivat syömään terveellisesti nopeasti takaisin laihtunut. Hetken jälleen turvautumaan tämäntyyppisen ruokavalion ja kierto jatkuu. Jojo up ja alhainen paino kiikkua.)
  6. Tuntuuko paisunut tai on kehon osiin, jotka näyttävät hieman "gorditas"?
  7. Oletko altis paakkuja ja kasvaimia kehossasi?
  8. Koetko turvotusta?
  9. Koetko turvotus silmien?

Jos vastasit "kyllä" johonkin näistä kysymyksistä, se saattaa olla suositeltavaa puhdistaa imunestejärjestelmän. Terveille ihmisille yleensä puhdistus kerran tai kahdesti vuodessa (noin kolme viikkoa kerrallaan) on yleensä riittävä. Jos olet ylipainoinen tai on immuunipuutos häiriö, voit puhdistaa useammin tai pidempään, valvonnassa erikoislääkärin.

Naiset, jotka ovat raskaana tai imettävät ei pitäisi tehdä puhdas imusolmukkeiden tai diabeetikoille tai muita kroonisia terveysongelmia, paitsi valvonnassa pätevän ammattilaisen terveydelle.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 59