Myofaskiaalinen kipuoireyhtymä ja fibromyalgia

Monet niistä jo kärsivät fibromyalgiakipuja kärsivät myös myofascial kipuoireyhtymä. oireyhtymä myofaskiaalinen kipu on toinen muoto krooninen kipu, joka voi vaikuttaa koko kehon, erityisesti kasvojen ja leuan. Myofascial kipua voidaan lisätä jo hankala oireita fibromyalgia, ja voi edistää vammaisuuteen ja huono elämänlaatu, jos ei ole diagnosoitu kunnolla. Jos luulet voi kärsiä myofascial toimintahäiriö, kysy terveydenhuollon tarjoaja keskustella hoitovaihtoehdoista.

kipu-oireyhtymä-peitinkalvolihaselementit

Mikä on Myofaskiaaliset kipuoireyhtymä

Peitinkalvolihaselementit oireyhtymä on häiriö kipua, joka vaikuttaa lihaksiin ja kojelauta koko kehoon. Kojelauta on kuin verkko ympäröivä luu, kudosten, elinten ja verisuonten koko kehoon. Myofaskiaalinen kipuoireyhtymä voi hyökätä ja aiheuttaa rappeutumista alueille kojelauta, mikä johtaa kroonisen kivun ja erilaisia ​​muita oireita.

Kipu yleensä peräisin tietyillä kehon alueilla, triggerpiste puhelut (TRP), joka tuntuu pieniä kyhmyjä ihon alle. Nämä alkusysäyksiä yleisesti kehittää koko kehon, jossa ketjussa yleensä koskettimet lihas.

Myofascial kipu oireyhtymä on erittäin yleinen sairaus, ja useimmat ihmiset kehittää ainakin yhden kynnyspisteenä elimistössä jossain vaiheessa elämäänsä. Suurin osa näistä ihmisistä kehittää vakavia oireita ja voi jatkaa normaalia rutiinit. Kuitenkin noin 14% väestöstä kehittää krooninen muoto oireyhtymä, johtaa jatkuva kipu ja epämukavuus.

Myofascial kipuhäiriö on hyvin yleinen potilailla, joilla on fibromyalgia. Ajateltiin, että myofascial kipu oireyhtymä oli oikeastaan ​​eräänlainen fibromyalgia. Kuitenkin nyt tiedetään, että ei pidä paikkaansa. Saatat olla fibromyalgia ja krooninen myofascial oireyhtymä, ja siksi on tärkeää olla ahkera analysoimaan oireesi. Jos huomaat oireita myofascial oireyhtymän, kirjoita ne ylös ja kerro lääkärille.

Merkkejä ja oireita myofascial kipuoireyhtymään

Yleisin merkki myofascial kipu on ilmeinen läsnäolo alkusysäyksiä lihaksissa. Alkusysäyksiä ovat äärimmäisiä herkkyys ja yleensä on muodostettu bändejä lihaksen ihon alle. Ne ovat samankaltaisia ​​kuin herkkiä paikkoja fibromyalgian aiheuttaman, vain laukaista pisteitä voi tuntua ihon alle.

Kun kosketetaan, alkusysäyksiä tuottavat kipua ja lihaskouristuksia. Usein kipu tuntuu eri alueella laukaisupistettä on todella vaikuttaa, tätä kutsutaan tarkoitettu kipua.

Myofascial kipu on yleensä tylsää kipua, mutta voi myös tuottaa tunteen jyskyttävä, pistävää tai polttamalla. Kipu on usein leuan alueella, mutta kehon osaan voidaan vaikuttaa. Kolmas kärsivien myofascial kipua raportoitu paikallista kipua, ja kaksi kolmasosaa raportti ottaa kipua ympäri kehoaan.

peitinkalvolihaselementit Pain-

Myofascial kipu voi myös tuottaa erilaisia ​​muita oireita, joista monet saattavat tuntua liity. Näitä ovat:

 • Tunnottomuus raajoissa
 • Snap yhteinen
 • rajallinen liikkuvuus nivelten, erityisesti leuan
 • lihasheikkous (ilmenee pudottamalla asioita)
 • Migreeni tai päänsärkyä
 • unihäiriöt
 • tasapaino-ongelmia
 • Tinnitus ja korvakipu
 • kahtena näkeminen tai näön hämärtyminen
 • Muistiongelmat
 • selittämätön pahoinvointi, huimaus ja hikoilu

raskauttavia tekijöitä

Oireet ovat yleensä pahentaa erityisiä tekijöitä. Stressiä ja ahdistusta edistää lihasjännitystä ja voi ärsyttää alkusysäyksiä. Muutokset sää, kuten äkilliset chill, korkea kosteus tai äärimmäiset kuivuus voi myös pahentaa oireita. Fyysinen aktiivisuus voi myös laukaista oireet.

Syitä peitinkalvolihaselementit kipuoireyhtymään

On olemassa lukuisia syitä peitinkalvolihaselementit kipua

tuki- ja liikuntaelinten ongelmat

Syyt myofascial kipua toimintahäiriö voi olla lukuisia ja riippuvat yksittäisistä oireyhtymä. Yleensä peitinkalvolihaselementit kivun aiheuttaa jonkinlaisen trauman lihaksia ja luuranko kehossa. Ylitöiden lihaksia voi vahingoittaa tiettyjä aloja sellaisina kehittämisessä laukaisupisteenä.

Huono ryhti voi myös käynnistää myofascial kipua tietyille henkilöille. Luuston epämuodostumia, kuten ottaa jalat, sormet tai jalat erikokoisia, voi myös edistää kehitystä Myofaskiaaliset kipua. Toistuva altistuminen kylmä sää voi myös lisätä riskiä sairastua krooniseen myofascial kipu oireyhtymä.

kipua miofacscial-jalat

Fibromyalgia Krooninen kipu

Ihmiset, joilla fibromyalgia voi olla myofaskiaalinen kipua seurauksena kipu fibromyalgia oireyhtymä. Kompensoida kipu voi aiheuttaa usein heikentynyt liikettä tai epäterveellistä ryhti, mikä johtaa muodostumista alkusysäyksiä.

Vaikea aiheuttama kipu fibromyalgia aiheuttaa myös lihasten supistukset noin pehmeät paikat. Lopulta, nämä lihassupistukset, jotka aiheuttavat alkusysäyksiä on muodostettu lisäksi pehmeät paikat fibromyalgia.

Masennus liittyy fibromyalgia

Masennus liittyy fibromyalgia voi myös aiheuttaa myofascial kipua kehittyy. Vähintään 30%: lla potilaista, joilla on fibromyalgia kärsivät masennuksesta, joka aiheuttaa alhainen serotoniinin määrää aivoissa. Serotoniini joka sääntelee mielialaa ja särky välittäjäaine. Masennus voi häiritä säätelyprosessiin kipua aiheuttaen SDM.

SDM vaikutukset fibromyalgiaa

On sekä myofascial kipuoireyhtymä ja fibromyalgia voi olla varsin ärsyttävää ajoittain. Oireet tuottama myofaskiaalinen kipu ja fibromyalgia ovat hyvin samanlaisia, joten on vaikea lääketieteen ammattilaisten oikein diagnosoida monia ihmisiä.

Ilman kunnollista diagnoosia, potilas ei ehkä saa oikeaa hoitoa niin, että oireet ovat vielä huonommat. Lisäksi myofaskiaalinen kipu voi usein edistää aiheuttama kipu fibromyalgia, minkä vuoksi on vaikeampaa nauttia elämästä.

myofaskiaalinen kipu-leuka-jaw-

Overmedication perinteisen lääketieteen

Masennuslääkkeet ja / tai ahdistuneisuutta lääkkeet ovat kaksi yleisintä lääkkeitä määrätty krooninen kipu, vain E.U. yli 250 miljoonaa lääkemääräysten vuosittain ja kasvaa. Näin ollen, ei ole yllättävää, että myös osa hoito-protokollaa myofaskiaalinen kipuoireyhtymä ja muut.

Huumeiden voitot suosio viime päivinä kroonisen kivun oireyhtymiä on metadoni. On todettu, että metadoni on jopa 20 kertaa vahvempaa kuin Vicodin tai percocet, joka tekee myös metadoni on paljon vaarallisempi huume.

Titsanidiinia (Sirdalud) on toinen lääke yleisesti määrätty hermosärky. Yksi sen vaarallisimmista sivuvaikutus on maksatoksisuutta sekä potentiaalisten mahdollisista yhteisvaikutuksista muiden lääkkeiden kanssa.

Yleisin lääkäreiden, jotka tarjoavat näitä potilaita yksinkertaisesti oppia elämään niiden oireyhtymät kanssa kivun hallinta (lääkitys). Ja monet lääkärit eivät tarjoa paljon toivoa kivunlievitykseen, usein jopa varoittaa kokonaisvaltaista vaihtoehtoja, kuten kiropraktikon, akupunktio, ravitsemukselliset ja muita hoitoja, jotka eivät tuo mitään sivuvaikutuksia.

Ravitsemukselliset puutteet liittyvät peitinkalvolihaselementit kipua

Kipuoireyhtymien kuten:

 • fibromyalgia
 • Myofaskiaalinen kipuoireyhtymä (krooninen myofaskiaalinen kipu)
 • Krooninen väsymysoireyhtymä
 • Levottomat jalat -oireyhtymä

Kaikki tutkimukset ovat sidoksissa näiden ehtojen kanssa puutostiloja. ja On olemassa kolme ravintoaineita, jotka erotu olevan puutteellisia ihmisiä, joilla on krooninen kipu: on magnesium, D-vitamiinia, ja B12-vitamiinia.

luonnon hoitoja lievittää peitinkalvolihaselementit kipua

Vaikka nykyaikainen lääketiede ehdottaa erityistä myofascial kipulääkkeiden olemassa monenlaisia ​​kotiin korjaustoimenpiteitä ja luonnon hoitovaihtoehtoja jolla voi hyötyä.

Muista, että ennen kaikkea on etsiä vaihtoehtoja pitää sinut stressitön ja pitää mielen kiireinen muualla kuin kipu, joka on mitä vahvistaa, että sinulla ja retroalimentativo loputtomalta tehdään.

- D-vitamiinin puutos tai kilpirauhasen vajaatoiminta, usein liittyy tämän ehdon vuoksi hoitoon näistä puutteista on tärkeä osa hoito. Saada riittävästi auringossa aamulla, auttaa kehon koota oman vitamiinia D-vitamiinia voi myös hyötyä hallinnassa kunnossa. Varmista, että ruokavalio sisältää runsaasti jodia.

Älä lopeta lukeminen 5 aiheuttamia terveysriskejä puute D-vitamiinin

- Fysioterapia, joka sisältää yksinkertaisia ​​venytys, lihas vahvistaminen ja asentoon harjoituksia voi olla erittäin hyödyllistä.

- Hierovat kehon eteeriset öljyt, kuten kynsi aromaterapiaa ja laventeli pidetään erittäin hyödyllinen. Hieronta auttaa lievittämään kouristuksia ja kouristuksia ja löysää tiukka lihaksia.

- Homeopatia on syvällinen hyötyä hallinnassa Myofaskiaaliset kipua. Homeopaattiset lääkkeet nimittäin RHUTA ja Rhus Tox ovat erittäin tehokkaita, kun otetaan pieninä annoksina ja toistettiin useita kertoja päivässä.

- Etsi hoitoja, jotka pitävät sinut onnelliseksi, hyvää mielialaa ja tuottaa hormoneja kuten oksitosiini ja endorfiineja. Halutaan erottaa toisistaan ​​tunnin päivässä harjoitellaan kävelee, tansseja, laulaa, tekee luovaa terapiaa myös puuhaa ja tehdä mitä rakastat tehdä joka päivä. Älä unohda, että mielessä on, jos se tapahtuu suurin osa asioista, että elimistö heijastaa.

myofascial kipua lihas-

- Akupunktio on vaihtoehtoinen hoitomenetelmä myofascial kivun auttaa lievittämään oireita luonnollisesti. Se voi myös tarjota jonkin verran helpotusta kielteisiä sivuvaikutuksia lääkkeitä käyttää jo potilaalle.

- Magnesium on mineraali, joka kehomme tarvitsee ajaa yli 300 biokemiallisia reaktioita. Se on tuki, joka tekee meidän lihaksia ja hermoja toimia normaalisti, myös auttaa pitämään sydämen rytmi tasainen, se säilyttää vahva luusto ja immuunijärjestelmä samoin. Ottaa lusikallinen neste magnesiumin aamuisin ja yöllä ennen nukkumaanmenoa.

- Varmista, että otat oikea annos D-vitamiinia, koska tämä vitamiini on tärkeää pitää hampaat ja luut hyvässä kunnossa, sillä se auttaa kalsiumin imeytymistä ja fosforin, jotka ovat keskeisiä mineraaleja luuston terveydelle. D-vitamiinin puutos voi aiheuttaa osteoporoosia ja huonon toiminnan hermoston ja lihaksiston, siis.

Älä lopeta lukeminen: B12-vitamiinin puutos oireet, syyt ja ratkaisut

- Käytä Jodisuolan ja lisätä saanti mereneläviä kuten katkarapuja, kalaa, levää, jne

- Varmista, että ruokavalio sisältää runsaasti tuoreita hedelmiä, tuoreet vihannekset, olennaista rasvat Omega 3. Vältä jalostettuja ja jalostettuja ruokia. Vähennä alkoholin, koska se voi aiheuttaa Myofaskiaaliset kipua.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 36