Kuivatut hedelmät ovat todellisia herkkuja

kuivatut hedelmät Ne on tehty kuivumista tai kuivauksen, joka on vesipitoisuuden vähentämiseksi kokonaan tai osittain. Kuivausprosessi pidentää hedelmän se lamauttaa toiminnan bakteereita, jotka tarvitsevat kosteutta elää.

real kuivatut hedelmät välipaloja

Miksi kuivatut hedelmät ovat todellisia herkkuja

Kuivatut hedelmät säilyttävät ravintoaineita ja energiaa

Kuivatut hedelmät säilyttävät suurimman osan ravinteista ja keskittää energiansa. Siellä Rusina rypäleen, jujube, omena, luumu, päärynä, persikka ja kuivatut viikunat. Ei vain ne keskittävät maku ja aksentti, mutta pienemmällä tilavuudella on korkeampi ravintoarvo kuin tuoreita hedelmiä.

Lämpöarvo on korkea (noin 163-235 kaloria per 100 grammaa) runsaus (50% -60%) yksinkertaisia ​​hiilihydraatteja. Osia, joita käytetään yleensä pieniä, ja sen terveyshyötyjä ovat liittolaisia ​​parantamaan elintarvikkeiden. Ne ovat hyvä lähde rautaa ja kalsiumia.

Kuivatut hedelmät on runsaasti mineraaleja

Korkea pitoisuus mineraaleja ovat tehokkaita tukea urheilijoille, koska ne tarjoavat kalium ja magnesium, välttämättömiä lihasten toimintaa.

Ne ovat myös runsaasti provitamiini, tiamiinia tai B1 ja niasiini tai B3. Liukoisen kuitupitoisuus antaa laksatiivisia ominaisuuksia ja auttaa tasolla verensokerin.

Älä lopeta lukeminen: Yksinkertainen kotiin testi lisämunuaisten uupumus

Sen suuri määrä liukenematonta kuitua, kuivatut luumut ja päivämäärät ovat erittäin tehokkaita hoidettaessa ummetus ja kolesterolin alentamiseksi.

Ero kuivatut hedelmät ja pähkinät

On tärkeää erottaa kuivattuja hedelmiä (luumuja, rusinoita, viikunoita, kuivattuja aprikooseja persikka tai aprikoosi) kuiva tai rasvainen hedelmä (joissakin maissa myös kutsutaan kuivattuja hedelmiä eikä pähkinöiden), kuten saksanpähkinät, hasselpähkinät, mantelit). Niiden kemialliset koostumukset ovat erilaiset.

Sen lämpöarvo on suuri, ne voidaan syödä välipalan kohtalaisia ​​määriä ja taajuudet.

Suositus: 1/2 cup voi korvata yhden suositellun annosta hedelmiä päivässä.

erittäin tärkeä

Jos potilaalla on diabetes tai liikalihavuus ongelmia ennen kuin kuluttaa näitä elintarvikkeita, hänen on otettava yhteys Ravitsemusterapeutti heille mikä merkiksi annos niiden päätetyssä suunnitelmassa.

Ihmiset, joilla on diabetes ei ohjata niiden glukoosin (sokerin) on pidättäytyä kuluttamasta kunnes glukoosipitoisuus hallinnassa (alle 100 mg / dl ja paasto alle 125 mg / dl kaksi tuntia ruokailun jälkeen ) ja ravitsemuksen asiantuntija suositeltavaa.

kuivatut hedelmät


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =