Tämä hedelmä poistaa paha haju paras kainalon deodorantti että

Tiesitkö, että hiki taistelee infektioita? Se on totta! Hiki sisältää yhdiste nimeltään dermicidin joka tappaa haitallisten bakteerien ennen kuin ne pääsevät kehoosi. Käytä antiperspirantti pysähtyy tätä prosessia estämällä hikikanavat myrkkyjä, kuten alumiinia. Ihon bakteerit sitten kasvaa, lisääntyä ja siirtyvät verenkiertoon. Luonnollisia vaihtoehtoja ovat parhaita valintoja voit tehdä tänään, jos yrität huolehtia oman terveyden. Ja yksi niistä on yksinkertainen hedelmää: lime. Kalkki voi poistaa kainalo haju melkein yhtä hyvin kuin myrkyllisiä deodorantit.

bad-haju-in-the-kainaloihin

Tämä hedelmä poistaa kainalo haju paremmin kuin deodorantti

Joten, pysy kaukana Antiperspirant, se on parasta mitä voi tehdä. Useimmat sisältävät myrkkyjä, jotka aiheuttavat syöpää, Alzheimerin tauti ja vahingoittaa lisäystoimintaa.

Sen sijaan, Hae tiedosto ongelman ratkaisemiseksi, kainaloihin hajun. Kyse ei ole vain turvallisempi - se on myös tehokkaampi kuin mikään keinotekoinen tuote.

Älä lopeta lukeminen: Vinkkejä poistaa kainalo hajua

Kalkilla poistaa kainalo hajua

Tarvitset tiedoston, joka on valmis. Halkaistuna ja hiero pala kainaloon. Toista toisella puolella.

Anna kainaloista kuiva ennen kuin laitat puseron tai paidan; Tämä antaa sinulle aikaa sitruunahappoa tekemään työtä. Se myös estää vaatteiden värjäyksen sitruunamehua.

Ja voila! Siinäpä se - on oltava turvallista hajua useita tunteja.

Muista käyttää näitä limeviipaleet ja pitää ne merkittyyn säiliöön. Sinun on voitava saada vähintään pari päivää suojautumisen hajujen jokaisen siivu.

kainalo haju kalkilla

Miksi kalkki toimii deodorantti haiseva kainaloihin

Kyky Kalkin torjua hajua kainalo hiki, johtuu sen happamuus. Happo mehussa vähentää hikoilua ja voi toimia luonnollisena deodorantti. Lisäksi tiedostot on vahva antibakteerisia ominaisuuksia.

Muista, kainaloihin pitäisi hikoilla päästä eroon toksiinien kehosta. Voit kuitenkin päästä eroon hienhaju; vain käyttää tiedostoja.

Hiki itsessään ei oikeastaan ​​haise niin paha. Mitkä tuoksuu ovat bakteereja ja sieniä vastustavat dermicidin aine hiki. Nämä bakteerit jatkavat kasvavat ja lisääntyvät koko kainalossa.

huomautus

Varotoimia, että sinun pitäisi ottaa ennen tiedoston kainaloissa:

  1. Se voi kirvellä, kun sitä sovelletaan heti parranajon jälkeen
  2. E limen mehu ja aurinko reagoivat siten, että voi ihosi polttaa; Älä levitä limen mehu, jos olet ajatellut altistaa tällä alueella kehon auringolle.

Life kirjoittaminen Lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1