10 asiaa silmäsi sanottavaa terveydelle

10 asiaa silmäsi sanottavaa terveydelle

10 asiaa silmäsi sanottavaa terveydelle

Tutkimme silmäparin voi tai ei voi paljastaa hänen rehellisyydestään, mutta asioita, jotka silmäsi sanottavaa terveysongelmia voi raportoida kuten kolesteroli, maksasairaus tai diabetes, jos tiedät mitä etsiä.

"Silmä on yksi ikkuna terveydelle"Sanoo silmälääkäri Andrés Iwach, tiedottaja American Academy of Ophthalmology (AAO) ja johtajalle keskuksen San Franciscon glaukooma. "Se on ainoa paikka kehossa missä, ilman leikkausta, voit katsoa ja nähdä suonet, valtimot ja hermo (näköhermon)."

Eye avoimuus", selittää yhteisiä silmäsairauksia kuten glaukooma, kaihi ja silmänpohjan rappeuma voidaan havaita varhain säännöllisesti näöntarkastuksia.

Kiinnitä huomiota seuraaviin merkkejä siitä, että voi antaa silmäsi. Seuraavat signaalit eivät ole merkki ongelmasta kruglopryadnye terveydelle, mutta mahdollisuus sitä. Suosittelemme, että luet harkiten.

1. katoaminen kulmakarvojen

kun ulompi kolmannen kulmakarvojen (lähinnä korvan osa) alkaa hävitä itsestään, tämä on yhteinen merkki kilpirauhasen - joko liikatoiminnan (kilpirauhasen) tai kilpirauhasen (kilpirauhasen vajaatoimintaa) .

2. näärännäppy, joka ei mene pois

Valtaosa ajasta, pieni punainen turvotusta usein ulkoreunaa pitkin sisäkannen tai on vain epämiellyttävä sty, mutta harmiton (kutsutaan myös "chalazion") ja voit nopeasti parantaa tyy tiettyjen kotiin korjaustoimenpiteitä. Mutta jos tahra ei häviä kolmessa kuukaudessa tai näyttää toistuvat samassa paikassa, se voi olla myös harvinainen syöpä (syöpä talirauhasten).

Älä lopeta lukemista: Merkkejä alhainen veren kaliumpitoisuuden

3. keltainen läiskät silmäluomen

xantlelasma silmäluomirefleksin, lääketieteellinen nimi näitä vähän nippua keltainen, jotka ovat yleensä varoitus, että saattaa olla korkea kolesteroli. Niitä kutsutaan myös "iho kolesterolia" - ne ovat pohjimmiltaan rasvakertymiä.

4. Burning silmät, näön hämärtyminen, kun käytät tietokonetta

Voit olla työnarkomaani ja että varmasti on "konenäkö syndrooma" (CVS). Silmien rasitusta johtuu osittain siitä, ettei kontrastin näytön (verrattuna muste paperille) ja työmäärä keskitytään pikselit valoa.

5. kasvu lika silmässä

Luomitulehdus - silmäluomien tulehdus, erityisesti reunat - voi olla useita syitä. Kaksi heistä yllättäen ovat parempia ehtoja, jotka liittyvät muihin kehon osiin: hiuspohjan hilsettä ja ruusufinni (joka aiheuttaa ihon punoitusta punainen, yleensä kasvoilla vaaleaihoisilla keski-ikäiset naiset)

6. pieni katvealue hänen mukaansa, kirkkaita valoja, tai aaltoviiva

silmän migreeni (tunnetaan myös nimellä "oftalminen migreeni", "optinen migreeni" tai "aura migreenin") tuottaa tämän heikentynyt näkö, kanssa tai ilman mukana kipua pää. Muutokset veren virtaus aivoihin uskotaan olevan syynä.

Älä lopeta lukeminen: Terve sydän pitää aivot nuori enää.

7. Punaiset silmät, kutina

Kun silmät ovat vaikuttaneet, liipaisinta on yleensä ilmassa, kuten siitepölyä, pölyä tai eläinten hilse.

8. valkuaiset silmät keltaiseksi

Keltainen on Silmänvalkuainen (sclero) aiheuttaa kertyminen bilirubiini, tuote vanhojen punasolujen että maksa ei voi käsitellä.

9. Silmät, jotka näyttävät pullistumaan

Yleisin syy pullollaan silmät on liikatoiminnan (kilpirauhasen), erityisesti muodossa tunnetaan Gravesin tauti.

10. Kuiviin silmään tai valoherkkyys

Se voi liittyä Sjögrenin syndrooma, häiriö immuunijärjestelmää. Se vaikuttaa rauhaset silmien ja suun että pidettävä kosteana.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 37

map