Ratkaisu rasvainen tukka

On olemassa monia ratkaisuja hoitoon rasvainen tukka, yksi niistä on ylläpitää päivittäin pesu, jossa on useita huuhtelua ja käyttäen hiustenhoitoaineet tai useampi tietty hoitoja ylimäärä syötti päänahassa.

hoitoon öljyinen hiukset

Jos etsit luonnollinen shampoo rasvainen tukka, voit puhdistaa ja vedä rasva päänahan ja hiusten juureen. Voit tehdä kotona nämä valmisteet perustuvat luonnollisia ainesosia. Saattaa olla myös muita ratkaisuja vielä parempi siemrpe luonnollista, mutta voit valita valita shampoo korkea pitoisuus natriumlauryyli missään tyyppistä hoitoaine, kuten lanoliinia.

Ratkaisut hoitoon rasvainen tukka

Jos hiukset ei ole hilsettä, mutta myös rasvainen voi saada hyviä tuloksia, joiden hilseenestoshampoo kivihiilitervaa sisältävät. Kaavoilla tekemään nämä shampoot taipumus kuivua öljyinen hiukset.

Pestä hiukset kahdesti päivässä

Se voi olla selvää sinun täytyy pestä hiukset joka päivä, jopa kahdesti lämmin ja kostea ilmasto. Mutta ennen kaikkea, shampoo olisi sovellettava kahdesti aina pestä hiukset: vaahdota ja jätä se hiukset muutaman minuutin ajan (joka antaa sinulle aikaa poistaa rasvaa), huuhtele huolellisesti ja toista samalla tavalla.
Älä käytä hoitoainetta. Se vain palauttaa rasvaa, että olet niin huolellisesti pesty.

Älä lopeta lukeminen: kaakaovoi poistamaan venyttää markkaa

Muuta huuhtelun

Okei huuhtele hiukset vedellä, mutta saat parempia tuloksia, jos käytät väkevää infuusio rosmariini. Tämä yrtti sisältää eteerisiä öljyjä, jotka auttavat hallitsemaan ylituotanto rasvaa päänahassa.

Huuhtele rosmariini infuusio

rosmariini öljyä kodin korjata hilse

Huuhdella, lisätään 2 ruokalusikallista kuivattiin rosmariini kupillinen kiehuvaa vettä. Anna seistä 20 minuuttia infuusion, kireät, jäähdytettiin ja kaadettiin tyhjään muovipulloon. voit soveltaa tätä huuhdellaan rasvoittuvat hiukset poiston jälkeen shampoo vedellä. Ei tarvitse huuhdella, koska tällä tavalla voit nauttia tuoksu rosmariini.

Tee huuhtelu sitruunamehua

Sekoita mehu kahden sitruunat kaksi kuppia tislattua vettä ja kaadetaan pullon shampoo. Pesun ja huuhtelun hiukset, kuivaa se ja soveltaa seoksen hiuspohjaa. Jätä se noin viisi minuuttia, jotta happo sitruunamehu vaikuttaa rasvan. Huuhtele hiukset kylmällä vedellä.

etikalla

Etikka, joka on myös happamia, Voit poistaa rasvaa hiukset. Sekoitetaan yksi kupillinen etikkaa vedellä, ja käyttää sitä viimeinen huuhtelu hiukset. Haju etikkaa nopeasti haalistu levittämisen jälkeen hiukset.

Älä lopeta lukeminen: syyt ja luontaistuotteet hoitoon harmaita hiuksia

Käyttämällä suuvettä, joissakin ääritapauksissa

Jos sinulla on erittäin rasvainen tukka voisi laatia ratkaisu, joka auttaa vähentämään talin tuotantoa päänahassa. Pienessä kulhoon, sekoita yhtä suureen osaan Hamamelista mihinkään kaupalliseen suun huuhteluun. Molemmat aineet ovat supistava, mikä tarkoittaa, että ne auttavat sulkea huokoset ihon kuivua. Liota pumpulipallo liuoksessa ja voitele se päänahkaan (ei hiukset) tämä pitäisi tehdä sen jälkeen, kun viimeinen huuhtelu. Sinun täytyy olla varovainen, kun suorittaa tätä hoitoa, koska sitä ei voi käyttää useammin kuin kerran viikossa, koska se voi vahingoittaa ihoa, jos se on herkkä.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 49