Persilja teetä keventää kuoren

selventää kuoren

Tiesitkö, että persilja tee on erittäin hyödyllisiä ominaisuuksia poistaa ja selventää kuoren? erityisesti kasvojen ja se on myös tehokas luonnollinen myrkkyjä. Lue, miten tehdä teetä ihanteellisiksi persilja ja kirkastavat ihoa paikkoja tehokkaasti.

Monet ihmiset kärsivät iholäiskät eri puolilla kehoa ja eri syistä se on ulkonäkö niistä. Iholäiskät voi johtua liittyviä tekijöitä maksaan, huono ruokavalio, genetiikka ja muut tekijät, ja Nämä paikat voivat näkyvät kasvot esimerkiksi poskissa, otsa, nenä ja leuka.

Tästä syystä monet naiset alkavat käyttää meikkiä piilottaa, mutta tärkeintä on tietää oikea tieto selventää iholäiskät, ja kuten tässä tapauksessa, keskitymme persilja teetä, joka on liittolainen selventää ihon machas ja auttaa myös puhdistaa kehon, joka voi olla yksi sisäisistä syistä ulkonäkö näiden kuoren.

Edut persilja teetä keventää kuoren

Persilja teetä keventää kuoren aiheuttama maksan toimintahäiriö.

Kokemuksessa alkuperäinen kirjoittaja tämän artikkelin, hän alkoi yllään meikki nähdä joka värjää ihon huulillaan ilmeiseksis, ja hän alkoi tutkia, mikä voisi olla syitä ulkonäkö läiskät hänen kasvonsa. Omin sanoin tiedämme kokemuksesta.

Älä lopeta lukeminen 8 lihasrelaksantteja ovat tehokkaita luonteeltaan

Olen kokeillut kaikkia mahdollisia hoitoja ja korjaustoimenpiteitä: aromaterapiaa, luonnollinen kuorinta, valkaisuun kaavoja riippumatta. Kun olen edes hierotaan minua sipulit naamaani, koska isoäitini sanoi hän voisi auttaa. Kun hän juoksi, ui tai meni pyöräily auringossa, pimenevän tuotemerkkejä.

Sitten eräänä päivänä, kokonaisvaltainen lääkäri kysyi olin kokeillut kanssa persilja teetä. Tahrat se voi olla merkki maksan toimintahäiriöstä, hän sanoi, ja persilja on erittäin hyvä vieroitus munuaisissa ja maksassa.

Kuten tavallista, tein läksyt tutkimusta ja sain selville, että Persilja sisältää immuuni parantavia vitamiineja (C ja A) ja on voimakas antioksidantti, joka auttaa selkeä kuoren. Itse asiassa, monet kylpylät käyttää persilja ihon hoitoja, koska C-vitamiini ei ole vain ravitsee ihoa, vähentää arvet ja viat ja stimuloi kollageenin tuotantoa, joka on keskeinen solun lisääntymiseen ja korjaus.

Kuinka käyttää persilja poistaa kuoren

Tasainen persiljaa (italia), on enemmän aromaattinen ja vähemmän karvaita kuin kihara lehtiä tyyppi, niin seuraavien 30 päivän valmistanut minua hieman persiljaa tee kahdesti päivässä, ennen aamiaista ja illallista keventää kuoren pysyvästi. Oma rutiini:

Älä lopeta lukeminen: Punaviini ja antioksidanttisia ominaisuuksia

Tea Resepti persilja

  1. Persilja liottaa vedessä, jossa on ripaus hedelmäviinietikkaa puhdasta omena.
  2. Pyyhkeeseen käärittynä ja säilytä jääkaapissa. (Vaihe 1 ja 2 on desinfiointiin ja säilytykseen.)
  3. Kiehauta vesi.
  4. Paikka cup persilja kuppiin tai lasi teetä.
  5. Kaada kiehuva vesi alkuun, anna seistä 5-6 minuuttia.
  6. Purista muutama tippa tuoreen sitruunan (lisävaruste).

Kuukauden ja monta kuppia persilja teetä (aina tuoreita, säilyttää vitamiineja ja kivennäisaineita valmistelun), kasvoni virheetön. Kaksitoista vuotta myöhemmin, se on edelleen - nytkin vain satunnaisesti juoda persilja teetä, miksi Uudelleenkäynnistyksen persilja teetä keventää kuoren ja erityisesti hyödyntämään sen hyödyt puhdistaa kehon.

Persilja sopii erinomaisesti myös munuaisiin. Kutsumme sinut nähdä luonnon korjaamiseksi persilja pyyhkiä Munuaiset

Kirjoittaminen: joukkue elämä Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =