8 tapaa korjata suhdetta jälkeen uskoton

Riippumatta joille sinä loukkaantunut uskoton ja kuinka hän reagoinut, ei ole epäilystäkään siitä, että uskottomuus voi todella ravistella mitään suhdetta. Tutkimuksissa on havaittu, että noin yksi viidestä amerikkalaiset yksiavioinen suhde sanovat huijanneen ainakin kerran kumppaninsa.

uskoton

8 tapaa korjata suhdetta jälkeen uskoton

Uskottomuus ei aina tarkoita loppua suhde ja tämä suoraan on tekemistä halukkuutta ja asenne kunkin jäsenen. Näytämme 8 jotka ovat käytännöllisempiä tapoja selvitä ja rakentaa tervettä suhdetta jälkeen "huijaaminen":

1. Älä oleta automaattisesti, että suhde on tuomittu

Kun yllättäen selviää olet ollut mukana toisen henkilön (tai kun tunnustat), se saattaa tuntua helpoin tapa on ajaa. Mutta asiantuntijat sanovat suhteita "joskus jättää vaurioitunut pari voi olla tapa välttää vastuutaan tai tunnustaa omia virheitä."

Sen sijaan pitäisi pysyä yhdessä on myös mahdollista, jos olet valmis tekemään tarvittavat vaivaa sitä. Itse asiassa, tutkija seksistä ja suhteet, tohtori Kristen Marcos sanoo: "Jos pari joutuu tilanteeseen uskottomuus ja luottamuksen palauttamiseksi suhteen, niiden suhde voi tulla enemmän vahvistunut."

2. tunnustaa, että on aiheuttanut ongelmia

Se saattaa tuntua yksinkertaiselta, mutta jos et tule toimeen sen kanssa, että te mokasit, ja siksi pilalla suhdetta, paranemista ei mene minnekään. Sen sijaan, kun olet anteeksi jotain aiheuttanut hyväksyt, että olet tehnyt virheen, joka aiheutti kivun. Vaikka asia oli vain jäävuoren huippu teidän suhteeseen ongelmia - ongelmia, joita myös syyttää kumppani - sinun täytyy ottaa vastuu omaan rikkomuksiin.

3. Selvitä, mitä päädyit uskoton

Ehkä se tapahtui loman jälkeen puolueen toimiston yhtäkkiä huomannut, että kaveri, joka jakaa kaapin kanssasi, se näyttää paljon paremmin, kun ei selän yli taulukkoon. Jopa niin, Uskottomuus ei yleensä seurausta hetkellisestä raukeaa tuomiossa tai yksinkertaisia ​​vetovoima toiselle henkilölle. Sen sijaan, kirjoittaa tohtori Peggy Drexler psykologi, on tärkeää saada todellista ongelman ytimeen. Oletko tuntenut yksin nykyisessä suhde? Tunsitteko jatkuva pula seksuaalista tyydytystä oman kumppanin (erityisen yleinen syy siihen, miksi naiset huijata)? Riippumatta ongelma, yritä ratkaista se, jotta voit ymmärtää, miksi teit nuo virheet ja toista niitä loppuun.

Älä lopeta lukeminen: tieteellinen tutkimus vahvistaa, että ensimmäinen päätös on oikea päätös

4. Leikkaa yhteydenpitoa rakastaja

Ensimmäinen vaihe korjaamisessa suhde jälkeen uskottomuus on lopettaa asia, mutta se tarkoittaa, että enää tapaamisia toisen henkilön. Todellakin, sitoutuminen suhteesi tarkoittaa lopettamaan vuorovaikutuksessa henkilö olit uskoton kumppani.

Se ei tule olemaan helppoa, varsinkin jos olet kehittänyt tunteita toista ihmistä tai niitä käytettiin nähdä säännöllisesti. Silti on voitava antaa kumppanisi tietää, että asia on ohi ikuisesti ja ovat täysin sitoutuneet edistämään nykyistä suhdetta.

5. Rajoita kun puhutaan uskottomuus

Kun uskottomuus tulee ilmi, se on helppo molemmille osapuolille päätyvät puhuvat siitä koko ajan - miksi se tapahtui, tarkat tiedot siitä, missä ja milloin se tapahtui, jne, mutta psykologi Dr. Coleman ehdottaa, että molempien tulisi antaa noin 15 minuuttia joka päivä keskustelemaan uskottomuus, ja sitten eteenpäin.

Henkilö, joka on huijattu voi päättää, milloin se on valmis puhumaan vähemmän, tai lakata puhumasta uskottomuus. Tämä johtuu siitä, että positiivinen häiriötekijä - Jos tämä katsomassa elokuvaa tai ulos syömään yhdessä - voi olla erittäin tärkeää tulevaisuuden suhteen ja onnellisuuden pari.

Älä lopeta lukeminen: Opi korjata huono muisti tuote stressin ja muiden tekijöiden

6. Anna kumppani aikaa parantua

Ihanteellisessa maailmassa, uskoton kumppani voisi yksinkertaisesti sanoa, "anteeksi" ja takaisin koettu toisen parin. Mutta todellisessa maailmassa, kirjoittaa tohtori Coleman, Se voi kestää vähintään vuoden, niin että kumppani, joka on pettänyt jälleen voivani luottaa. Jos hän haluaa puhua uskottomuus (rajoissa olemme jo - katso edellä), antaa hänelle mahdollisuuden. Shut kumppanisi vihjaa, että on jo voittaa, se vain pahentaa tilannetta.

7. Ole rehellinen itsellesi ja kumppanin kanssa

Viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia epärehellisyydestä, suhde asiantuntijat sanovat yksi tärkeä suhde korjaantuu, vaiheet on olla täysin avoin ja rehellinen. Jos kumppanisi on kysymys asiasta, vastata mitta kykysi. Loppujen lopuksi se olisi aika kamalaa jos tiettyjä yksityiskohtia pidetään piilossa, vain ne palaavat myöhemmin.

Tärkeintä on muistaa, "aina katsoa silmin kumppanin", sanoo tohtori Janis Abrahms laatija jälkeen Uskottomuus: Healing Kipu ja luottamuksen, kun toinen osapuoli on ollut uskoton. Se voisi tarkoittaa kerroit kumppanisi tietää, jos saat sähköpostiviestin henkilöltä, jonka kanssa saat mukana, ja jos päätät vastata.

8. hakea ammattiapua

Ei kaikki parit päättävät osallistua avioliitto neuvontaa, ja se käy hyvin. Mutta pitää muistaa, että lisensoitu terapeutti voi auttaa kahden löytää tapa jättää ongelman ajatella tekijöistä motivoivaa henkilö uskoton. Terapeutti voi myös auttaa saavuttamaan erityisiä keinoja luottamuksen palauttamiseksi ja vakaa allianssikumppani.

Life kirjoittaminen Lucida
kuva Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =