Välttäen gluteenia ja linssit jos olet tulehdussairaudet

Selitin, miten saada vuotavan suolen asettaa sinut tukevasti autoimmuunisairauksien spektrissä. Siksi sinun parantua suolen on ensimmäiseen pilariin minun protokollaa. Nyt on aika tehdä joitakin muutoksia, jotka tekevät suolen jälleen valtion optimaalisen terveyden. Yksi parhaista, mitä voi tehdä, on lopettaa syömisen, jotka aiheuttavat enemmän tulehdusta ja vahingoittaa suolistossa. Vältä jyvät ja palkokasvit on tärkeää kääntämisen prosessissa tulehdussairaudet. Haluatko tietää miksi? Lukea ymmärtää syyt ja seuraukset.

tulehdussairaudet

Välttäen gluteenia ja linssit jos olet tulehdussairaudet

Mikä on gluteenia?

Gluteenia on ryhmä proteiineja löytyy jyvät, kuten vehnä, mannasuurimot, speltti, ruis, kamut, ja ohran. Se on mitä antaa leivälle sen tahmea, taikinamainen, mutta se ei ole ainoa paikka, josta löydät: gluteenia käytetään elintarvikkeiden lisäaineena lähes kaikissa jalostettuja elintarvikkeita, mistä salaattikastike ja ketsuppia.

Saatat ihmetellä, miten jotain niin tavallista voisi vahingoittaa gut Eikö me kaikki sairaat? No, valitettavasti se on tullut "muodikasta" krooninen sairaus, kuten sydän- ja verisuonitautien, syövän tai autoimmuunisairaus, ja hinnat nousevat. Gluteeni on yhdistetty yli 55 sairauksia, ja on arvioitu, että 99% ihmisistä, joilla on keliakia, ovatko celíacas gluteenia herkkyys, niitä ei koskaan diagnosoitu.

Miten se gluteeni aiheuttaa suoliston läpäisevä?

Autoimmuunisairaudet liuoksessa, selitän hyvin yksityiskohtaisesti, miten gluteenia myötävaikuttaa vuotavan suolen joka sitten vie tiellä autoimmuunisairaus. Stimuloi immuunijärjestelmää hyökkäämään omia kudoksia järjestelmä ei ole helppo sulattaa ja auttaa laukaisemaan epätasapaino kuten Candida umpeenkasvun ja SIBO. Mutta vielä vahingoittamatta kykyä gluteenia kehossa laukaista tuotannon zonuliinin on proteiini, joka voi osoittaa, että tiukka liittymissä solujen välillä suolet avata ja pysyvät auki.

Ongelma jyvät ja palkokasvit

Vehnä ei ole yksin. Muut viljat, pseudograins (kuten quinoa) ja palkokasveja, sisältävät samanlaisia ​​proteiineja, jotka edistävät vuotavan suolen ja pahentaa tulehdussairauksien useilla tavoilla:

  • Vahingoittamalla suoliston solujen
  • Avaamalla tiiviiden liitosten suolen limakalvon
  • Tankkaus haitalliset bakteerit luoda suoliston dysbiosis

Älä lopeta lukemista: Jos menet kuntosalille koskaan tee näitä 8 asioita

tulehdussairaudet vilja

Syötävä osa näistä kasveista on siemen, joka sisältää alkion. Voidakseen lähettävät geenien kasvi tuottaa omat kemikaalit hyökkääjän tuholaisia ​​ja estää ruuansulatusta. Nämä kemikaalit voivat olla hyvin haitallista henkilö on autoimmuunisairaus tai tulehdussairauksiin vaatii myös. Jotkut ominaisuus erityisesti:

kemikaalien kasveja, jotka pahenevat tulehdussairaudet

lektiinit

Lektiinit kasvi proteiineja, jotka sitoutuvat hiilihydraatteja. Kahdenlaisia ​​lektiinien erityisesti tiedetään aiheuttavan ongelmia ihmisillä ovat aglutininas ja prolaminas.

aglutininas

Agglutiniinien toimivat luonnollisena hyönteisten ja voi olla raskauttava tekijä tulehdussairauksien. Vaikutukset lektiinien kehossamme voivat olla hienovaraisia ​​ja vaikea tunnistaa, mutta jotkut aglutininas ovat uskomattoman vaarallisia. Risiini, lektiini siemenistä risiini- kuolettavasti myrkyllinen myös hyvin pieniä määriä.

Tämä on syy, miksi jyvät ovat geneettisesti muunnettuja organismeja (GMO), ovat erityisen haitallisia niille meistä, joilla autoimmuniteetin. Ne on suunniteltu tuottamaan lisää sen insektisidien näiden luonnollisia kemikaaleja, jotka ovat niin inflammatorinen. Tämän vuoksi jos haluat sisällyttää viljat ruokavalioosi, suosittelen menossa ei-GMO ja sukua olevista lajikkeista.

prolaminas

Prolamiinit ovat proteiineja, joita tarvitaan siementen kasvun ja sen vuoksi ei ole helposti sulavaa. Gluteenia on prolamiini, ja useimmat jyvät sisältävät vastaavia rakenne prolamiini on gluteenia. Prosessissa, jota kutsutaan ristireaktiivisuutta, nämä prolamiineja voi aiheuttaa samanlaisen immuunivasteen, jotka ovat herkkiä gluteenia.

Fytaatteja ja fytiinihappo

Fytaatteja ja fytiinihapon estävät ruoansulatusta ja sitoutuu tiettyjen kivennäisaineiden (erityisesti sinkkiä, rautaa ja kalsiumia), jotka ovat elintärkeitä immuunijärjestelmän toimintaan kunnolla, estää niiden imeytymistä. GMO jyvät sisältävät korkeamman pitoisuuden fytiinihappoa.

saponiinit

saponiinit puhelut "Glykoalkaloideja," löytyy korkeina pitoisuuksina pseudograins ja palkokasvit ovat myös luonnollinen hyönteismyrkky tuotettu näissä laitoksissa. Paettuaan suojakerros suolen (joka on helppo käydä, jos olet vuotavan suolen), ne siirtyvät verenkiertoon ja tuhota punasoluja.

Älä lopeta lukeminen: 10 Kysymykset, että miehet ovat hämmentynyt kysyä niiden lääkäreiden

Solanaceae

tulehdussairaudet Solanaceae

On myös suositeltavaa, että ihmiset autoimmuunisairaus välttää vihanneksia belladonna perhe (Solanaceae), johon kuuluu tomaatit, paprikat ja perunat. Nämä kasvit ovat erittäin korkeat lektiinit vaurioittaa suolen limakalvon, helposti päästä verenkiertoon, ja hajoaa kypsennyksen aikana.

muna

Koska siemenet (alkio tehdas) suojataan luonnollisesti kemiallisia puolustusmekanismeja, joten he tekevät muita alkioita, kuten munia. Siemenenä, munat sisältävät suojaava entsyymi. Entsyymi, lysotsyymi, on tulehduksellinen yksilöiden autoimmuunisairauksia.

Kun olet menossa läpi 30-päivän ohjelma autoimmuuneissa ratkaisu, siellä on monia elintarvikkeita, jotka välttävät tilapäisesti ja lisää se takaisin. Vilja, palkokasvit, pseudograins, ja joitakin muita elintarvikkeita, luultavasti niitä tarvitse pitää poissa oman ruokavalion ikuisesti, koska monet ihmiset autoimmuniteetin ovat erittäin herkkiä ne. Gluteenia on ehdoton "EI". En suosittele kenellekään lisätä gluteenia takaisin osaksi ruokavaliota.

Huomautus kasvissyöjille

Saatat olla luet tätä, ja mietin, mitä helvettiä syövät nyt, jos ruokavalio on yksi, joka perustuu riisiä ja papuja. Minusta tuli kasvissyöjä 14-vuotiaana, ja se oli hyvin vaikeaa minulle nähdä, että minun ilmeisesti terveellinen ruokavalio aiheutti enemmän ongelmia minulle. Hyvä uutinen on, että on paljon vihanneksia, voit silti nauttia.

Haluatko tietää enemmän siitä, miten ehkäistä ja kääntää autoimmuunisairaus?

Jos sinä tai joku perheessäsi on yksi 50 miljoonaa ihmistä (vain EU) kärsii fibromyalgian krooninen väsymysoireyhtymä tai muu autoimmuunisairaus, on toivoa ehkäisemiseksi ja jopa kääntämään heikentävä oireita mukana näissä olosuhteissa.

Jo vuosia, minun tehtäväni on auttaa muita löytämään helpotusta tulehdussairauksien, niveltulehduksesta Gravesin tauti. Autoimmuunisairaudet ratkaisu on minun vaiheittaista lähestymistapaa, joka palauttaa elimistön luonnontilaan terveysalalla 30 päivän poistamalla myrkyllisiä elintarvikkeita, käyttöönotto korjaavat ainesosista ja tunnistaminen ympäristömyrkkyjä.

Kirjoittaja: Dr. Amy Myersm MD.
Käännös: Life lucida
kuvat Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − 84 =

map