Inkivääri ja sitruuna paras yhdistelmä laihtuminen

Inkivääri on tunnettu ympäri maailmaa, koska kaikki sen hyödyllisiä ominaisuuksia terveyden, erityisesti tulehdusta ominaisuuksia ja hoitoon mahalaukun ongelmia, jotka auttavat ruoansulatuskanavan juureen.

hyödyt inkivääri ja sitruunan laihtua

Tämä juuri käytetään laihtumiseen kaavan koska niiden ominaisuudet edistää laihtuminen. Ei ainoastaan ​​paranna ruoansulatustoiminnot, mutta on myös "thermogenic" vaikutus, joka auttaa aktivoi aineenvaihduntaa, joka on erittäin tehokas vähentää rasvan ja kalorien poltin.

Toisaalta, Sitruuna on toinen suuri voimakas korjaustoimenpiteitä, joka edistää terveyttä eri tavoin. Sitä pidetään myös luonnollinen aine, joka edistää laihtuminen. Sen C-vitamiini tekee siitä erittäin tehokas antioksidantti, joka edistää jätteiden hävittämisestä kehosta, taistelee nesteen kertymistä, se auttaa puhdistaa kehon ja auttaa vähentämään vatsan turvotusta.

Miten on mahdollista laihtua inkivääri ja sitruuna?

Ottaen huomioon, että molemmat ainesosat on ominaisuuksia, jotka edistävät rasvaa tappio ja jätehuolto elin, nämä kaksi ainekset keskenään pidetään vahva kaava laihtuminen, joka voi auttaa täydentämään oman ruokavalion laihtuminen.

Ehkä et ole koskaan kuvitellut voit valmistaa näitä ainesosia yhdessä yksi tavoite, mutta nyt tiedät vähän enemmän monipuolisuutta sitruuna ja inkivääri useita erilaisia ​​reseptejä. Voit auttaa laihtua luonnollisesti ja saada hyviä tuloksia näitä reseptejä.

Älä lopeta lukeminen: 6 merkkejä leukemian että jokaisen naisen tulisi tietää

Sitruunaruoho ja inkivääri

inkivääri ja sitruuna teetä

Yksi tapa yhdistää nämä kaksi ainesosia voidakseen käyttää sen ominaisuuksia on tehdä teetä. Vaiheet ovat yksinkertaisia, ja ihastut sen herkullinen maku.

valmistelu

Kuumenna kupillinen vettä ja poistaa lämpöä, kun se kiehuu. Kun vesi on kuumaa, lisää pieni pala inkivääriä ja anna seistä 5 minuuttia, katettu. Kun olet suorittanut 5 minuuttia, lisää sitruunamehua ja juoda. On parempi juoda tämä tee ennen aamiaista.

Inkivääri limonadi ja sitruuna

Tämä herkullinen resepti yhdistää klassista limonadi me kaikki tiedämme, voimien kanssa inkivääri. Tämä tekee siitä terveemmän ja mahdollistaa suuremman painon.

valmistelu

Valmista limonadi tavalliseen tapaan, käytä puhdistettu sokeri makeuttamiseen. Sitten lisää tl raastettua inkivääriä, ja jos haluat voit myös lisätä kaalinlehteä hienonnettuna. Tämä vahvistaa detoxifying vaikutus. Juominen kun olet valmis, mieluiten ennen aamiaista.

Sitruuna ja inkivääri kastiketta

Tämä on loistava vaihtoehto nauttia inkivääri ja sitruuna yhdessä. Ei tarvitse tehdä mehua tai teetä nauttia niistä.

Mitä pitäisi tehdä?

Kourallinen kuorimattomien inkivääri ja sitten sekoita sitruunamehulla. Lisää tämä suosikki salaattikastike ja nauti.
Muita etuja inkivääri ja sitruunan

Kuten aiemmin mainittiin, inkivääri ja sitruuna ovat täynnä paljon ominaisuuksia, jotka edistävät terveyttä eri tavoin, kuten laihtuminen. Edellä esitetyn reseptejä, voit myös saada enemmän hyötyä kun kulutetaan yhdessä.

Älä lopeta lukemista: Edut luumut ummetuksen hoitoon

Enemmän hyötyä näistä uskomattomia ainesosia

inkivääri ja sitruuna

  • Se auttaa puhdistamaan verta: Inkivääri ja sitruuna edistää jätteiden ja tarpeetonta poistaminen myrkkyjä kehossa, nämä kaksi liittolaiset ovat täydellinen luonnollinen puhdistava veri, yhdessä muiden asioita. On hyvä liikkeeseen ja taistelee huono kolesteroli (LDL).
  • Stimuloivat hyvää ruuansulatusta: Tämä yhdistelmä on täydellinen torjumaan ruoansulatuskanavan ongelmia, kuten ruoansulatushäiriöt, suolen hidastettuna ja nesteen kertymistä. Siksi on tärkeää huomata, että jos kärsit gastriitti, on parempi olla kuluttaa näitä tuotteita.
  • Ne ovat hyvä iho terveydelle: Seos inkivääri ja kalkin on runsaasti C-vitamiinia ja antioksidantteja. Ne auttavat ylläpitämään tervettä, nuorta ja sammutettua.
  • Vahvistaa immuunijärjestelmää: Sitruuna ja inkivääri on paljon osia, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää. Tämän ansiosta estämään hengitysvaikeudet, vilustuminen, äänen menetys tai käheys, infektiot ja muut sairaudet enemmän.

tilille

Jos haluat laihtua hyödyntämällä inkivääri ja sitruuna kaksi erittäin hyviä ystäviä, myös sinun täytyy noudattaa terveellistä ruokavaliota vapaa roskaruokaa, sooda, jauhot, rasva, natrium ja muita asioita. Tarvitset myös olla fyysisesti aktiivinen ja juominen vähintään kaksi litraa vettä päivässä. Jos noudatat tämän elämäntavan, huomaat pian, että enää kuljettaa noin ylimääräisiä kiloa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =