Edut Argan öljyä

Argan puu on kukkia ja mehukas hedelmiä maalleni Marokko, ja maakunnassa Tindoufin Länsi Algeriassa. Se esiintyy osittain aavikkopusero ympäri maailmaa, ja ovat johtuvan lääkkeen ja parantavia ominaisuuksia. Lääkkeen osa ja joita käytetään erityisesti kosmetiikan, on puun hedelmä, jolloin Argan öljyä, joka on samanlainen manteliöljyyn uutetaan.

Argan öljy etuja

Argan puu

Se on puulaji Argania The sapotillakasvit perheen tai sapotáceos, mikä niiden kyky selviytyä äärimmäisissä kuivalla säällä, julistettiin World Heritage UNESCO vuonna 1998. Se on yksi niistä puista, jotka on suurempi vastustuskyky kuivuus . Se on sovitettu elää lähes aavikkopusero.

Mielenkiintoista on, että hedelmät ovat puu on märkää, joten se voidaan uuttaa öljyä. Tämä johtuu siitä, että tämä puu on suuri juuret ovat syvällä tarpeeksi ruokkimaan pohjaveteen.

Argan öljy etuja

Hedelmä tämän puun on erittäin hyödyllistä ihoa; Sillä on useita merkittäviä kosmeettisia ominaisuuksia ja lääkinnällisiä ominaisuuksia. Tämä artikkeli näyttää ihana hyödyt ja käyttää Argan öljy.

lääkintäkäyttöön

aknen hoitoon: Argan öljy Sitä voidaan levittää hoito akne ja erilaisia ​​ekseema, koska se on antibakteerisia ominaisuuksia.

Poista sienet: Sen fungisidinen, sieniä ihon ja limakalvon voidaan käsitellä tämä öljy. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että sen toiminta on siltä varalta, että sieni-infektioita on erittäin tehokas.

palovammat: Voit myös käyttää sitä, kun mennä rannalle, ja lisäksi suojautua UV-säteiltä, ​​myös se vapauttaa palovammoja toiminnan auringonvalossa; niin vastaan ​​palovammoja se on kaksitoiminen.

Älä lopeta lukeminen: vaalentaa pisamia kotiin korjaustoimenpiteitä

hilse: On todettu, että hilse on sieni, joka elää päänahan. Argan öljyä sen fungisidinen, Se edistää tehokkaan poistamisen hilseen.

Kestävyyskuntoa: Argan öljy on korkea Omega 9 sisältöä, paljon E-vitamiinia ja myös paljon antioksidanttipitoisuus, joka auttaa ehkäisemään sydän-ongelmia. Tämä öljy on paljon samankaltaisuutta oliiviöljyä tässä suhteessa, mutta Argan öljy on paljon selvempi ominaisuuksia.

kolesteroli: Suuret tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset, jotka kuluttavat Argan öljy, He laskivat huonon kolesterolin määrää veressä, ja korkeat arvot hyvän kolesterolin vieläkin kuin huumeita. Jotkut ovat mukana Argan öljyä osana ruokavaliota.

verenpainetauti: Vakava tutkimukset osoittavat, että kohonnut verenpaine on säännönmukaistettu Argan öljyä, vaihtoehtona hoitoon ja sisällyttää terveellisen ruokavalion, tukena ihmisten aiempien hoitojen ohjaukseen korkea verenpaine  ja niille, joilla on alttius korkea paine.

Syövän ehkäisyä: Olla runsaasti antioksidantteja kuten tokoferoli, karotenoideja, kasvisterolit ja skvaleeni jotka ovat luonnollisia syöpää ennaltaehkäisevää, luonnollinen lääke antaa nämä ominaisuudet Argan öljyä. Sisällytetään ruokavalioon on voimakas anti-syöpä, uskotaan, että sen antioksidanttipitoisuus, sen ominaisuudet ovat ennaltaehkäiseviä, mutta ole parantava.

Kosmetiikka ja ihonhoitotuotteet

Käyttää Argan öljyä voidaan myös käyttää kauneushoitoja ja ihonhoitotuotteet. Opi miten niitä voidaan käyttää parantamaan sisällä ja esteettisesti vartalosi.

argan

kosteuttava

Kuten öljyn, Argan on kosteuttavia tai kosteudensäilyttäjä ominaisuuksia. Näin ollen sitä käytetään ylläpitää solun rakenne, koska se on paljon rasvahappoja, joka pitää ihon sammutettua. Sitä käytetään yleisesti kasvojen ja vartalon säilyttää optimaalisen nesteytyksestä.

Älä lopeta lukeminen: Etusivu korjaustoimenpiteitä varten kutina rinnat

iho ravitsemus

sen korkea pitoisuus antioksidantteja ja vitamiineja E- ja D, Se on erinomainen rikastaminen ihon ominaisuuksia, kuten elastisuutta. Jos käyttää päivittäin, se neutraloi vapaita radikaaleja, jolloin ihon ravintoa.

Voimakas anti-vanheneminen

Ominaisuudet Argan öljyä, ja määrä antioksidantteja sisältävien, Se antaa iholle hyöty on joustavampi, Siksi viivästytetään ennenaikaista ryppyjä.

elvyttäminen Skin

uudistavat ihon Argan öljyä

Se on myös ominaisuuksia regeneradoras kuidut ihon, joten sitä voidaan soveltaa pieniin tai arvet, merkit ja iän paikkoja, yhteistyötä hänen katoamiseen.

Vähentää ja ehkäistä uurteita

Se on hiljattain havaittu, että Argan öljyä vaikuttaa vähentäminen tai vaimennus venyttää markkaa ja ilmestyi, ja ehkäistä mahdollisia uusia raskausarpia sen kyky tarjota lujuutta ja elastisuutta ihoa.

Kovettuminen kynnet

On osoitettu, että kynnet saada voimaa ja joustavuutta vitamiinin ominaisuuksia Argan öljyä, Olipa kuluttaa päivittäistä ruokavaliota, ja jos käyttää sitä kynnet, on pidempi ja vahvistunut entisestään, jos käytät kynsien kollageenia.

käyttää hiukset

Argan öljy, kun levitetään päänahan, vahvistaa ja estää liiallinen hiustenlähtö. Lisäksi se kosteuttaa ja vahvistaa sitä, mikä lisää volyymia. Ihana Argan öljyä käytetään tänään Suoristus hoitoja käytössä. Antaa kosteuttava hiukset ja tästä syystä käytetään terapiaa kosteutus ja kosteuttaa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 18 = 22