Tärkeyttä kilpirauhasen jokapäiväisessä suorituskyky

Tietää, miten tärkeää kilpirauhasen jokapäiväisessä suorituskyky ja miten se voi liittyä useita fyysisiä ongelmia emme ole selkeästi.

Mikä on kilpirauhasen

Kilpirauhanen on rauhanen, joka näyttää perhonen ja sijaitsee niskaan. Tehtävä tämän rauhanen on vastuussa erittävät hormoneja, jotka ovat vastuussa parantaa aineenvaihduntaa, mikä tarkoittaa, että auttavat lisäämään tapa kehon muuntaa ravinteita energiaksi.

kilpirauhanen

Kun aineenvaihdunta muuttuu hitaaksi voi kokea uupumus; ja kun se laskee liian alas, kehomme alkaa toimia hidastetusti. Mutta päinvastoin osa, Kun aineenvaihdunta lisääntyy yli normaalin voi kokea hermostunut ja voi johtaa painon nousuun ja muita ongelmia, jotka liittyvät useita toimintahäiriön kilpirauhasen.

Tärkeyttä kilpirauhanen

Tyroksiini ja trijodityroniini ovat hormoneja, jotka säätelevät aineenvaihduntaa; kokonaismäärästä trijodityroniinin käytettävissä kehon, vain 20% on tuotettu kilpirauhanen, loput on muodostettu muissa kudoksissa kustannuksella tyroksiinin.

Älä lopeta lukeminen: Mikä on kalori ja kuinka paljon kaloreita pitäisi syödä laihtua

Jotta tyydyttävän arvion kilpirauhasen toimintaan, voit mitata perusaineenvaihdunnan, joka on määrä tarvittava happi elin säilyttää perustoiminnot levossa.

Joskus perusaineenvaihdunnan laskee 40% alapuolelle normaalia, kun kilpirauhanen ei toimi kunnolla, ja se voi olla 60-100%, kun rauhanen tuottaa ylimäärä hormonit. Jos kilpirauhanen lakkaa toimimasta, se voi jäädä huomaamatta heikentyneen aineenvaihdunnan jonkin aikaa, koska rauhanen pystyy varastoimaan riittävän määrän vastaamaan elimistön tarpeita 1-3 kuukautta hormoneja.

Syitä Goitre

Kun elimistö ei saa tarpeeksi jodia, kilpirauhanen on pulassa tiivistetään hormonit, joka aiheuttaa paksuuntumista rauhanen kutsutaan struuman. On joitakin alueita maailmassa, jossa jodi on vähän ja jos se on harvinaista nähdä joku, joka ei ole struuma.

Tulehdus, joka voi saavuttaa koko oranssi, johtuu siitä, joilla ei ole tarpeeksi jodi kilpirauhanen tuottaa hormoneja, että niin harvat ei pysähdy eritystä kilpirauhasta stimuloiva hormoni aivolisäkkeestä. Joissakin tapauksissa ylipaisunut kilpirauhasen erittää hormoni, joka on määrä, joka riittää täyttämään elimistön tarpeisiin.

Älä lopeta lukeminen: Yksi askel eliksiiri nuorison.

Huomautus hallinnon tältä sivustolta: Kaikki tiedot ilmaistaan ​​täällä eivät välttämättä ajatuksia joukkue, joka tekee Lucid Life. (Lisätietoja mennä julistuksen vastuulla sivuston alatunnisteen).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 73