5 yksinkertainen harjoituksia niveltulehdus polvet ja jalat

Jos polvet tai jalat ovat turvoksissa ja kipu johtuu niveltulehdus kunnossa, saatat joutua kiusaukseen pysyä sängyssä koko päivän, jolloin nivelet paljon kaivattua lepoa. Mutta siitä huolimatta on olemassa vaihtoehto käsitellä tätä ehtoa.

harjoituksia niveltulehdus polvet ja jalat

Vaikka se kuulostaa ristiriitaiselta, liikunta on todella hyvä ja auttaa hallitsemaan kipua ja tulehdusta polvissa ja jalat ihmisiä, joilla on niveltulehdus.

Harjoitukset vähentää niveltulehdus kipua polvissa ja jalat

Kärsivät niveltulehdus polvissa ja jalat, se on edelleen ongelma ja se kasvoi eniten viime vuosina, varsinkin kun nämä ovat kantavien nivelten, jotka ovat alttiita paljon työtä ja stressiä. Se on kuitenkin yleensä yleisempää yli 40 vuotta. Ylipainoiset ihmiset ovat myös lisääntynyt riski tämän piinallisen ongelman.

Aina et kärsivät vakavista oireista, liikkuvat ja käyttäessään artriittinivelissä voi auttaa saavuttamaan oireiden lievittämiseen. Joten jos vaivaavat polvet ja jalat vaikuttaa niveltulehdus, lukemista. Seuraavassa on joitakin tunnettuja harjoituksia, jotka ovat erittäin tehokkaita niveltulehdus polven ja jalka. Paras heistä on, että ne voidaan tehdä kotona tai toimistossa.

Älä lopeta lukeminen: Voit etsiä aivojen alueella, joka ennustaa lähitulevaisuuden

kyykky

Tarvitset silti tuolin tässä harjoituksessa, mutta käytetään vain tukena onnettomuuksien välttämiseksi. Seiso tuolin takana ja tarttuu selkänojan yläosan. Hitaasti laskea kehosi kyykky. Voit yrittää alentaa pakarat hieman pitkälle voi seisomaan ja nousemaan takaisin alkuperäiseen asentoon. Voit tehdä 10 toistoa kyykky työskennellä polvet ja jalat vaikuttaa niveltulehdus. Voit Crouch hieman enemmän, kun kipu ja turvotus vähitellen häviää.

Sit ja jalusta

niveltulehdus polvikipu

Yksi yksinkertaisin harjoituksia polven niveltulehdus edellyttää vain istua tuolilla ja ylös. Tämä rutiini auttaa saamaan polvet työskennellessään lihakset reidet. Käytä korkeampi tuoli helpottaa istunnon tai käyttää pienempää tuoli, jos haluat ylimääräisen haasteen. Sinun täytyy tehdä se hitaasti ja kiinnittää erityistä huomiota ehdotukseen. Jos tarvitset tukea, nappaa tuoli aseita ja kiinni auttaa seisomaan. Tee päivittäin sarja, joka koostuu noin 10-12 toistoa.

Ylös ja alas

Tätä erityisesti käyttää, sinun täytyy olla että jalka portaita. Aloita kävelemällä portaita oikea jalka seuraa vasen jalka, niin astut alas vasen jalka, jonka jälkeen oikea jalka. Sitten taas Toista sama muiden jalka ensin. Voit tehdä tämän harjoituksen pienellä penkillä tai portaita. Toistot pitäisi räätälöidään laajuutta.

Älä lopeta lukeminen: 10 yhteinen tekosyitä olla lopetus

kävellä

Vaellus on hyvä harjoitus vähentää kivun niveltulehdus ja tulehdus polvissa ja jalat. Kävely on myös vähän vaikutusta liikunta on hyvä vahvistamiseksi verenkiertoon ja vähentää painoa. Asiantuntijat suosittelevat kävelyä vähintään 30 minuuttia, vähintään 5 kertaa viikossa.

ulottuu

Tämä on hyvä harjoitus niveltulehdus polven ja jalka. Aloittaa, sinun täytyy istua lattialla selkä seinää vasten ja molemmat jalat suoraksi eteenpäin. Hitaasti koukista oikea polvi, kunnes et voi taivuttava. Muista pitää kantapää lattialle kun taivuta oikea polvi. Pidä tässä asennossa noin 5 sekuntia, sitten hitaasti suoristaa jalka uudelleen, pitää kantapää lattialle. Tee sama vasen jalka. Jokaisen jalan pitäisi käyttää 10 kertaa.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 39