Tehdä terveellisiä ranskalaisia

peruna

Oletko koskaan tutkinut ainesosaluettelossa perunoita tai kutsutaan myös Ranskan, ostettu kaupoissa tai ravintoloissa? Kun "paras" tapaus on vain gluteeni ja sokeria, pahimmassa tapauksessa, lista on pidempi kuin minun varsi, jossa kaikenlaisia ​​hydratut öljyt, lisäaineet ja arominvahventeet voitte kuvitella. Jos sinulla on joitakin ravintoarvo sattumaan, luultavasti menet kun menet paista.

Nyt kaikki lapset näyttävät puoleensa ranskalaisia ​​perunoita ja vaikka se ei satuta ajoittain, meidän kaikkien pitäisi tietää, että nämä sirut eivät paljon yhteistä perunoiden enää.

Ranskalaisia ​​terve

Tämä on versio puhdasta perunaa, ei piilotettu extrat, paistettu. Tärkeintä on leikata hienoin ja perunat tasaisesti kuin mahdollista. Loput tekee uunista ja 30 minuuttia myöhemmin sinulla on kaunis rapeita perunoita, jotka ovat yhtä terveitä kuin voi olla. Nuo edelleen kutsua perunoita. Ovat numero 17 listan elintarvikkeita suuria määriä antioksidantteja. Kuka olisi uskonut.

Resepti kokeilla kotona perunoita

ainesosat:

  • 4 kuppia perunaa
  • merisuolaa maun

palvelee 4

Älä lopeta lukeminen: Parsakaali sitruunalla ja valkosipulilla vähentää ruokavalion

ohjeet:

Kuumenna uuni 200C / 400F. Valmistella pellille vahalla paperia.

Kuori perunat. Leikataan perunat suikaleiksi pituussuunnassa, ei paksumpi kuin 1/4 tuumaa / 5 mm. Ota aikaa tehdä tämän, varmista, että perunat mahdollisimman yhdenmukaiset leikataan.

Ulottuvat valmis pannulla. Älä ylikuormita. Ripottele hieman merisuolaa. Paista noin 25-30 minuuttia tai kunnes reunat ovat kullanruskeita ja rapeaksi. Mausta suolaa haluttaessa. Tarjoile heti.

Seuraksi ranskalaisia ​​terve, liityt niitä tässä resepti miten ketsuppi:

Tutkimus ja kirjoittaminen Lucid Life


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =