vihreä smoothie poistaa akne.

ecologico hakattiin

Miten poistaa akne vihreitä smoothie.
Vaikka useimmat akne ratkaisut keskittyvät hoitoon ihon pintaan, oikeastaan ​​poistaa akne, hoito on tultava sisältä ulos ja sinun täytyy ymmärtää, että akne on oire myrkyllisyys kehossa. Kuten muualle elimistöön, iho tarvitsee ravintoa ja ravinteita, jotta parantua ja puhdistaa itsensä. Yksi tehokkaimmista akne puhdistus ekologinen ruoka on lyöty. Tämä värien sekoittaminen on paras tapa yhdistää tärkeitä ravintoaineita ihon ruokkii ja poistaa hänen akne.

vihreä smoothiet, ravinteita iholle

Shakes ekologiset työtä, koska väkevää elintärkeitä ravintoaineita helposti sulavaa. Jos sinulla on joku, joka ei pidä syö raakaa lehtivihreästä muodossa perinteisen salaatteja, vihreä smoothie antaa sinulle helppo tapa terveellisiä elintarvikkeita päivittäistä ruokavaliota. Kun sekoitetaan ravistaa kasviravinteiden, ne ovat biologisesti erittäin verrattuna siihen, mitä voidaan uuttaa pureskelun.

Seuraavassa on muutamia ravintoaineet vihreä smoothie joka auttaa poistamaan akne:

Älä lopeta lukeminen: 9 merkkejä kädet paljastavat terveydentilastasi

klorofylli. Tämä on tehokas veren puhdistamot, joka auttaa poistamaan myrkkyjä. Sanotaan parantaa solujen aineenvaihduntaa ja nopeutta paranemista.

A-vitamiinin A-vitamiini on tehokas työkalu jälleenrakentamiseen sidekudoksen vitamiinia. Get vitamiini ravinnon lähteitä (kuten tuoretta pinaattia) on paljon tehokkaampi kuin käynnissä toksisuusriskiä synteettisellä vitamiinilisän.

Rikki. Puhdistavat, tasapainottaa pH pitoisuuksia elimistössä, vähentää tulehdusta ja taistelussa infektioita vastaan. Rikki on runsaasti vihreät lehtivihannekset ja on tärkeä ravintoaine torjumiseksi akne.

K-vitamiinin. Tämä vitamiini auttaa parantamaan ihon sävyä ja on erittäin hyödyllinen vähentää arpia ja punaiset jäljet ​​akne.

mineraalit. Tärkeitä ihon terveyteen, mineraalit ovat hyvin puutteellisia modernin ruokavaliosta. Vihannekset sisältävät näitä tärkeitä ravintoaineita ja istuttamisen helpottamiseksi puutteita voi olla.

Making ekologinen lyöty

ekologinen hakattiin

Best of orgaanisen smoothie on, kuinka helppoa ne tekevät. Jokainen, jolla on kunnollinen tehosekoittimeen ja jotkut tuoreet vihannekset on valmis astumaan maailmaan orgaanisen smoothie. Orgaaninen smoothie voi olla makea tai suolainen riippuen ainesosia valitset. Aloittelijat luultavasti halua kokeilla makeita lajikkeita, koska ne on helpompi suorittaa. Nämä ovat perusohjeet tehdä smoothie luomuhedelmiä:

Älä lopeta lukeminen: Kookosöljy voi olla hyötyä syövän tutkimusten mukaan

1. Aseta 1 pallo tuoreita vihanneksia tehosekoitin. Pinaatti, lehtikaali, mangoldi tai muu kasvis vihreät palvella.

2. Lisää kahta toimenpidettä suosikki tuoreita hedelmiä. Banaanit, viinirypäleet ja ananas ovat erityisen hyviä makeuttamiseen. Marjat voivat lisätä hyödyllisiä phytonutrients ja kaunis väriä smoothie. Yhdistellä erilaisia ​​hedelmiä kokeilla uusia makuja ja tehdä siitä hauskempaa valmistelussa.

3. Lisää riittävästi antamaan taikina rakenne valinta (noin mieluummin paksumpi ravista, kun taas toiset haluavat ohuempi johdonmukaisuus) nestettä. Puhtaan veden, tuoreen kookospähkinän mehua tai kefir ovat erinomaisia ​​valintoja nesteitä.

4. Sekoita kunnes hyvin tasainen. Perinteisessä sekoittimet, tämä voi kestää yhdestä kolmeen minuuttia. Tehokkain sekoittimet voi tehdä työtä alle minuutti.

5. Kaada seos kuppeja ja nauttia itse virkistävä maku vihreä smoothie!

Hoitoon akne, pysyvyys on avain: Esimerkiksi ekologinen ravistetaan joka päivä. Nopeuden paranemista ja vieroitus, voit lisätä kulutusta kahteen tai kolmeen tärisee päivittäin ajaksi useita viikkoja.

Kirjoittaminen: Life Team lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 33 =

map