10 ihmeellisiä vaikutuksia, että musiikki on hyväksi terveydelle

Nainen musiikin kuuntelu

Monet ihmiset eivät tiedä tätä, mutta musiikin kuuntelu ei ole vain jotain, joka tuo iloa, se voi myös parantaa terveyttä monin eri tavoin.

Tutustu edut musiikin terveyden

Tutkijat ovat osoittaneet läpi paljon tutkimusta. Lue selvittää, miten musiikkia voi tehdä elämästäsi parempaa monessa suhteessa.

Se auttaa nukkumaan paremmin

Musiikki edistää terveellistä nukkua. Tutkijat ovat havainneet, että klassinen musiikki voi auttaa käsittelemään unettomuus, erityisesti opiskelijoiden. Tämä on varmasti terveellisempää paljon halvempia unihäiriö että pillereitä ratkaisu.

Combat Stressi

Ei ole yllätys kuulla, auttaa lievittämään stressiä olkapäät musiikista. Tutkimuksissa on havaittu, että musiikki stimuloi biokemialliset vähentää stressiä auttaa meitä tuntemaan rennompaa.

Se auttaa kosketuksiin itsensä

2013 tutkimus osoittaa, että koska se asettaa meidät paremmalla tuulella, musiikki auttaa meitä saamaan yhteyttä meidän tunteita. Osallistujat ilmoittivat tunne "itsetuntemusta" yhtenä tärkeimmistä eduista musiikkia.

lievittää kipua

Musiikki on kyky vähentää kivun voimakkuutta. aistireiteissä jotka taistelevat kipua reittejä ja ohjaa huomion pois kipua henkilö aktivoituu.

Musiikki lievittää ahdistusta

Kun tunnemme ahdistunut, musiikin kuuntelu voi lievittää sitä, koska se on sama vaikutus aivoihin hieronta sillä on kehoon.

Se toimii motivoija pyöräilijöille ja juoksijoille

korkeakouluopiskelijoiden ja suoritettu tutkimus osoitti, että ihmiset, jotka ratsastivat paikallaan polkupyörää pystyivät työskentelemään kovemmin kuunnellen kappaleiden nopeaa verrattuna niihin, jotka eivät kuunnelleet musiikkia koko kokeen ajan. Jos suoritat, kuunnella suosikki kappaleita voi auttaa poistamaan henkilökohtaisia ​​tietoja ja jopa vahvistaa vastustuskykyä. Musiikki auttaa suoriutumaan paremmin aikana liikuntaa ja tekee sinusta tuntuu paljon miellyttävämpää.

Älä lopeta lukeminen: Mieli jälkeen aivot

Auttaa toipua nopeammin jälkeen workout

On todistettu, että elimistö palautuu nopeammin rankan treenin kun kuuntelet lempimusiikkiasi.

lievittää surua

Tutkijat ovat havainneet, että musiikki voi onnistuneesti lievittää masennusoireita, mutta sukupuoli on erittäin tärkeää. Klassinen musiikki ja meditaatio voi parantaa mielialaa, kun masentunut, mutta kuuntelee raskasmetallien tai teknomusiikkia ei auta paljon loitolla pahat ajatukset.

Se auttaa verisuonia toiminto

Tiede on osoittanut, että tunteita, että ihmisillä on musiikkia kuunnellen edistää terveellisempää toiminto verisuonten. Kuten musiikki tekee sinusta tuntuu onnellisemmaksi, se lisää veren virtausta verisuonissa.

Apua toipuminen aivohalvaus

Suomen tutkimuksessa todettiin, että jos potilaalla on sydänkohtauksia kuunnellut musiikkia 2 tuntia päivässä, toipumassa nopeammin. Paitsi parantaa mielialaa, mutta myös niiden Puhuminen ja keskittymiskyky.

Parantaa suorituskykyä korkean paineen kokemus

Fast musiikki voi auttaa torjumaan stressiä ennen kokemus- tärkeän ottelun korkeapaine, esimerkiksi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että kuuntelu nopea musiikin juuri ennen koripallo peli auttoi pelaajia lievittää stressiä ja tehokkaammin.

Älä lopeta lukeminen: Miten saada menestykseen virheistä oppiminen

Se tekee sinusta tietoinen kun syöt

Ottaa joitakin taustamusiikkia, se on todettu auttavan ihmisiä syömään hitaammin ja nauttia ruokinta prosessi. Tämä tekee niistä tietoisia mitä he kuluttavat ja todella nauttia ruokaa syömisen sijaan nopeasti, jolloin ne nälkäisenä ja tyytymätön ruokaa.

Parantaa kognitiivisten toimintojen

Taustamusiikin toiston työskennellessään tehtäviä, jotka vaativat henkinen painopiste voi parantaa suorituskykyä. Tutkimuksissa on havaittu, että musiikki voi lisätä kognitiivisia kykyjä, mutta vain jos se on sama vaikutus tunnetilaa.

Musiikkia voit siirtyä tilaan samanlainen meditaatio

Hidas musiikki voi olla vaikutusta määrä aivojen aaltoja, joka tekee niistä samanlainen joku, joka on sellaisessa tilassa meditaation tai hypnoosin. Tämä voi olla parantava vaikutus, koska se vapauttaa kuukautisia edeltäviä oireita ja käyttäytymisen ongelmiin tarjoaa myös mahdollisuuksia saada valtioiden rentoutumista.

S apua leikkauspotilaiden

Tutkimus totesi, että kun potilaat soittaa musiikkia juuri ennen sydänverisuonikirurgian, alkavat tuntea vähemmän huolissaan. Lisäksi musiikki vähentää painetta leikkauksen jälkeen, jos potilaat kuullaan maatessaan sängyissään.

Ei ole väliä mitä musiikkia. Edellä mainitut tiedot todennäköisesti on vakuuttanut, että musiikki ei ainoastaan ​​tuo iloa ja inspiraatiota omaan elämään, mutta se on suuri lähde terveyden.

Tutkimus ja kirjoittaminen: Life lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

map